Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור HDMI גורם לריסט לכל דבר :\

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם למחשב גם לXBOX וגם לממיר של YES.

לפעמים נראה לי שחיבור HDMI הוא לא באמת שיא הטכנולגיה

אם המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI ואני מדליק את הטלוויזיה אז המחשב מקבל מסך כחול (דווקא של Windows7) ועושה ריסט.

הXBOX מחובר בHDMI , אם מכבה ומדליק את הטלוויזיה כשXBOX דלוק , הוא מקבל ריסט גם כן

הYESHD מחובר בHDMI גם כן , אם אני מכבה ומדליק הממיר גם כן מקבל ריסט.

הטלוויזיה היא Samsung A330 , מחיפוש קצר באינטרנט הריסט בחיבור כבל HDMI זה דבר מאוד מאוד נפוץ אבל לא מצאתי פתרון.

זה קורה גם בטלוויזיה של אחי A450 וגם בטלוויזיה בסלון LG PQ70. אצלי בכל אופן הכל מחובר למגבר של DENON וזה עדיין לא פתר את הבעיה.

פורסם

בניגוד למה שאנשים חושבים אין דבר כזה כבל "איכותי" יותר כשמדובר בכבלים דיגיטלים (COAX OPTIC HDMI DVI)

או הסיגנל עובר ב100% או שלא עובר בכלל , או 0 או 1 :wink:.

הבעיה היא לא בכבלים , בוודאות.

פורסם

דווקא הבטא של 7 עובד יפה מאוד.

החלפת או לא החלפת כבל?

בטח שיש הבדל בין כבל איכותי ללא איכותי, החל בסוג ואיכות החומרים והמתכות מהם הכבל מורכב, המשך בעובי הסיכוך שמשפיע מאוד על כניסת רעשים לקו וכלה באיכות ההלחמות.

כשיש לך הפרעות אתה תקבל יותר שגיאות במידע המשוחזר, מעל ל BIT ERROR RATE מסויים יתחילו הצרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני עם אותה בעיה

שהאקס בוקס מחובר בכבל HDMI איכותי מאוד וגם חובר בפשוט מאוד, אותו דבר

ריסט שאני מעביר בין כניסות בטלוויזית היטאצ'י

דווקא עם המחשב אין לי בעיה כזאת, גם ב7 וגם בXP

פורסם

ניסית לבדוק אם זה לא עניין של רזולוציה? אולי המחשב מוציא יותר משהטלויזיה יכולה לשדר ולכן נעשה הריסט.

• תוכן חדש...