Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC VANDURA 94-95, דיזל או בנזין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב לעסק.

הרעיון הוא לא לעשות נסיעות מטורפות אלא להזיז ציוד ורהיטים מדי פעם ולפזר את העובדים לבתים שלהם בסוף המשמרת.

אילו מנועים עדיפים לרכבים האלו?

ראיתי שיש 6.5 דיזל ויש 5.7 או 4.3 בנזין.

(באופן אישי אני לא אוהב לנהוג על דיזלים, אבל אם זה יותר טוב, אז שיהיה)

פורסם

אין "יותר טוב" או "פחות טוב"! שתיהן כבר המון זמן בשוק, ו"מוכחות". אבל: אם פעם הדיזל, למרות העלות היותר גבוהה של הרישיון רכב והביטוח, היה עדיין עדיף בגלל המחיר הנמוך של הסולר- אז, היום אומנם המחירים על הביטוח וטסט ירדו קצת, אבל הסולר עלה בטרוף לגמרי- ובשילוב עם התאבון ה"בריא" מאד של מנוע דיזל- לטעמי, אין כל כדאיות ליקנות וואנדורה דיזל היום!

בעניין מנועי בנזין- אז, 5700 כמעט ולא תמצא, רוב הוואנדורות הרגילות- עם מנוע 4300. מנוע מצויין, אבל שוב- סובל מתאבון בריא מאד. תשאל את דימה על התאבון של הסונותה, שהייתה לו, עם אותו המנוע!

אבל- אחלה אוטו, אני אוהב אותו!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הדיזל בימינו הפך ללא משתלם.

חשבת על 4.3 לאחר הסבה לגז?

יצאה לי לנהג על אחת כזאת (לא בתור בעלים) , ממש לא רע!

שבת שלום

פורסם

יש כמה כאלו למכירה.

אני שוקל כל מה שיכול לעזור.

ההובלות שאני צריך הן לא גדולות, אבל אנחנו רוצים משהו כזה במקום ברלינגו בשביל שיהיה הרבה שטח לצבוע עם הלוגו של העסק.

פורסם

יש לך ליד הבית תחנה של סולר עד 5.5 ש"ח לליטר ? אם כן אז קח דיזל, ניתן היום להשיג בלי מאמץ מיוחד סולר במחיר זול בשקל ומעלה מאשר בנזין.

מבחינת קלות תחזוקה לדעתי יותר טוב ה 4300 בנזין.

נ"ב אם אתה באמת מתכוון להסיע ברכב עובדים אז תתיעץ עם רואה החשבון שלך, רכב להסעות מוכר במלואו בהוצאות שלו ולמעשה זה סוג של תכנון מס לפתוח חברה בת להסעות שרק מחזיקה את רכבי החברה ואז ככה מכירים במלוא הוצאותיהם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...