Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם /

סוף סוף סיימנו את ההתקנה של המערכת שלי ברכב , עדיין הכל לא מושלם אבל בנתיים זה עולה על כל הציפיות שלי/

יום שישי שעבר קבעתי עם אלי(סאונדמן) להתחיל את ההתקנה, באותו היום היה חם אש"רצח!!!" ולא בדיוק ניתן לעבודה , אבל בכל זאת הגעתי לבית של אלי (שיש תמונה שלו מתחת =]) חייגתי אליו , ואחרי דקה הוא ומשי הכלבה יצאו , יש הבנו שיהיה ממש קשה לעבוד ככה בחום הזה , אז התלנו בבניית סככה שמתאימה לרכב ותוך כמה דקות סיימנו את ההקמה , מבטיח לכם שבחיים לא הייתי חושב להרים סככה בכזאת קומבינה ומהירות.

אבל ניגש לעניין , ישר אחרי שאלי ראה את הבלגאן של ההתקנה שלי הוא אמר תתחיל לפרק הכל מא'-ת' , פירקנו הוצאנו והתחלנו בהרכבה של הכבל מתח שעברה חלק אחר קדיחה בחומת אש.

אחרי כשעה וחצי של עבודה דיבורים וכיף הגיעו החברים של אלי (שיש תמונה של הרכב שלהם עם אלי) ועקב אילוצים מיוחדים סגרנו הכל וככה חזרתי הביתה.

באותו הערב קבענו שוב על מנת להמשיך הכל ואז הכל זרם , התחלנו בהרכבת הפלטה חיווט הכבלים ריימוט [/font]RCA רמקולים וכו' ... ותכנון וסידור של הרכב .

באותו היום סיימנו את כל החייוט והרבה מהפלטה(אחרי כל הבקשות המיוחדות והמשונות שלי)בשעה 6 וחצי בבוקר ועדיין לא הורכב כלום על הרכב אבל את ההתחלה כבר יש

אחר"כ הכל זרם הרכבנו רמקולים מאחורה (קומפוננט + 6*9) המשך בניית הפלטה סידור דברים מעצבנים ברכב והמון הסברים ודיבורים שהייתי צריך שאלי יסביר לי.

וככה עצרנו את הבניה למשך שלושה ימים כאשר אין פלטה מחוברת יש רמקולים מאחורה בלבד רדיו דיסק לא מחובר (היה סיוט לנסוע לבסיס)

בפגישה השלישית הרכבנו את הפלטה הרדיו דיסק תכנון המתג חיבור האחוריים והסאבים למגברים וככה נשארתי עם הרכב לעוד יום .

ביום למחרת היה כבר יותר בנושא הפינישים הרכבנו את המתג למגבר שמשמש כמונו , הרכבת הרמקולים מקדימה עם הגבהה מעץ , הרכבת הטו ויטרים בתוך הדלת , כיוונים, נאונים מאחורה וזהו .

נשאר לחבר את הקומפוננט מאחורה למגבר(בעיה קטנה איתם) חיזוק שלושת הגדולים , איטום שיהיה שבוע הבאה ורק אז נוכל לשמוע ולהעביר ביקורת על השמע . אבל נכון לעכשיו אפשר להעביר ביקורת על ההתקנה והאירגון.

לא חסר תמונות אז בחרתי מעט מאוד מכל פרק זמן או משהו רציני .

הריכבים הם :

Pionner 8600

Morel Dotech Ovation 6.5

JBL GTO6507 6.5

JBL GTO937 6*9

Lightning Audio B2.300.4

JBL 75.4

Pioneer 306C

Kicker CVR12

מפצל מתח Monster Cable

לסיכום :

כרגע שומעים מעולה , אני רק מחכה להרכיב את האיטום והקומפוננט האחורי שיעובד .

מחכה לביקורות בונות ומשונות : )

וכמובן הכי חשוב תודה רבה ענקית !!! לאלי (סאונדמן) על שהקדיש מזמנו להירתם למשימת ההרכבה הזאת

אני מקווה שהתמונות ישביעו רצונכם אחרי חפירה כשכזאת

שבת שלום.

יעקב

שלום לכו

DSC04205.jpg

DSC04213.jpg

DSC04214.jpg

DSC04216.jpg

DSC04220.jpg

DSC04222.jpg

DSC04224.jpg

DSC04232.jpg

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מזל טוב סנדורי!

אגב, דבר איתי, אני כנראה היום במעלה, נשמע קצת את מה שעשית חוץ מזה שאני הולך להביא לעצמי גם איזה מערכת :]

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא יודע מה הקטע הזה עם הפרונט שהוא רושם לי אבל סידרתי את זה יותר טוב ככה , סורי אם יש לפעמים איזה משפט לא קשור על פרוט או משהו כזה :x

לגבי התמונות עם הנאונים אני אעלה מחר אחרי שאצלם בערב .

לגבי בעיית ההתחממות ניתן לראות את שלושת המאווררים שהורכבו ברכב + המאוור שהותקן בליטינג אודיו + פתיחת המגבר JBL כלפי מעלה.

עוד תמונות:

החברים של אלי

המגבר לייטינג אודיו מבפנים

סתם ציוד

חיבור המאוורר מבפנים ללייטינג אודיו

כנ"ל

תכנון הפלטה

אלי והפלטה בסוף

הרכבת הפלטה ברכב

מאחורה

פלטה

פלטה

פלטה

האוורור המיוחד של ה JBL

הפניונר

הנאונים

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לבינתיים נאמר תתחדש, אחרי שתעדכן כשהכל מוכן אתה כבר תשלים אם נהנת :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טנדורי תתחדש.

כל הכבוד על היוזמה לסדר את המערכת.

אבל למה אתה צריך 2 סאבים שונים אחד מהשני?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לגבי השאלה למה שני סאבים שונים - זאת מכיוון שנכון לעכשיו אני לא מוצא סאב להחלפה ראש בראש (אפילו בתוספת תשלום קטן) או משהו בסגנון, ואם אני מתחיל מכירות אני כבר עובר למשהו רציני יותר .

תודה לכולם ולילה טוב .

יעקב

שכחתי לציין שיש גם מגבר של Power Acoustic 400X

פורסם

הדוטק מחובר בגישור ללייטינג אודיו ,שני זוגות ה JBL מחוברים לפוור אקוסטיק, הסאבים מחוברים לJBL .

יעקב

פורסם

חזרתי מחופש. ויש אינטרנט.

יעקב. אני שמחתי לשמוע ממך על ההתלהבות של החברים / ההורים / השומר בקניון. על ההתקנה.

התמונות ממש לא מספרות את התוצאה האמיתית.

צריך לראות מקרוב!

לגבי איטום. יהיה מקדימה.

יש טבעות עץ לרמקולים הקדמיים.

הטיווטרים (JBL) מקדימה. מותקנים במקום של המקוריים בדלתות.

הוופרים מקדימה הם של מורל דוטק אוביישן.

מוגברים על ליטינג אודיו בגישור.

מאחורה.

מידים 6.5" של JBL. במקום המקורי בצדדים. (מחוברים דרך הקרוס המקורי)

על המגש יש 6/9 של JBL

ה6.5 + ה6/9 מחוברים למגבר של פאור אקוסטיק. (מותקן מאחורי הפלטה)

הסאבים

מחוברים בגישורים לJBL.

HU הוא פיוניר 8600 (מכשיר שאני אישית מכיר. הוא היה שלי!! לפני כמה שנים! שעבר כמה ידיים!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...