Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני כשבוע וקצת עשו קציר אצלנו בחניון ונגנב לי (ולעוד 10 רכבים!) ה-HU של פיוניר דגם :P7950UB

למכשיר היו שתי יציאות והוא חובר בגישור למגבר GTO75.4 ולסאב הרץ 300.

חברת הביטוח הפנתה אותי להתקנת מכשיר מדגם JVC פשוט ("בשווי" של עד 1000 ש"ח) שלא היו לו כמובן יציאות למגבר, בלית ברירה שידרגתי למכשיר JVC G546

קישור לפרטי המכשיר: http://www.jvc-me.com/ProductCenter/CarAudio/CDReceivers/tabid/274/ctl/ProductDetail/ItemId/128/mid/391/language/en-US/Default.aspx

למכשיר יש 3 יציאות למגבר, והוא חובר ע"י המתקין של היבואן (אפריל)

לאחר כל ההקדמה הזאת אני מגיע לבעיה: הסאב עובד (אני רואה ושומע כשאני פותח את הפגז') אולם תחושתי שהוא לא מוגבר, אני לא שומע אותו כמו ששמעתי עם הפיוניר.

האם יש למישהו איזה רעיון?, אולי זה קשור לשינוי במספר היציאות?

תודה מראש

פורסם

היי

האם תוכל קצת לפרט יותר

האם הכיוון הוא מהמגבר או מה HU?

כן יש לי במגבר BASS BOOST האם גם אותו צריך לכוון?

פורסם

תודה חברים על העזרה שלכם.

בכל מקרה רק היום פתרתי את הבעיה.

מתברר שהמתקין הנחמד מאפריל טקליין חיבר את יציאת הRCA למקום הלא נכון.

בפיוניר היו לי שתי יציאות (FRONT ו-REAR) וב JVC יש שלוש יציאות (FRONT REAR וSW) , המתקין חיבר זוג RCA ליציאת הFRONT בHU, ואת הזוג השני ליציאת הסאבוופר. בחיבור הנ"ל הסאב עבד אבל לא היה מוגבר. היום החלפתי את יציאת הRCA מיציאת הSW ב-HU ליציאה REAR והפלא ופלא הסאב עבד נהדר.

זוהר

פורסם

טעויות קורות אבל זאת טעות פאטתית וטיפשית מדיי.

לא ערכו לך בדיקה אחרי ההתקנה לבדוק שהכל עובד?

לא ייאמן.אני משתגע מדברים כאלה.:evil:

פורסם

עשו בדיקה שיטחית שהכל עובד (טכנית לא מבחינת שמיעה).

אבל זו בדיקה שיטחית שלא בודקת שהחיבורים נכונים, שהחיווט תקין וכו'

יכול להיות שקיבלתי יחס כזה מכיוון שהגעתי דרך חברת הביטוח.

• תוכן חדש...