Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת כיסוי לריפודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי כיסוי ריפוד לכל המושבים של חברת "הדר רוזן".

מישהוא יכול לתת לי הוראות התקנה ? החלק העיקרי שחסר לי הוא מה לעשות עם כל הלולאות והקרסים המתכתיים?

איך הם אמורים להתחבר אחד לשני? אני אמור לחבר את הקרסים עם הלולאה לשסי של המושב או לאלתר משהו בסגנון?

בתודה.

אלון.

פורסם

כן, ל"שסי" של המושב.

לעשות עבודה מקצועית זה פחות קל ממה שזה נראה. המתיחות של הלולאות משפיעות משמעותית על המראה הסופי של הכיסוי.

הרבה סבלנות, מקום לא חם ונוח לעבודה, ולא מעט ניסוי ו(ט)תעיה יביאו לתוצאה משביעת רצון.

לפי צורת המושב תגלה איפה כדאי למתוח הרבה (לחבר את הקרס רחוק) ואיפה כדאי למתוח הרבה פחות (לחבר את הקרס קרוב או אפילו לא לחברו בכלל).

כעקרון, הלולאות לא צריכות להתחבר אחת לשניה, אבל זה לא מופיע בספר החוקים. אם שחקת עם זה וזה נותן תוצאה יפה, אז למה לא.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כיסוי למושב, לא תורה מסיני.

תבדוק שאתה לא מצמיד את אחד הסוגרים למסילה של הכסא ו\או לאחד הספוגים - כי הם פשוט יקרעו.

• תוכן חדש...