Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן חברים, רק שבוע מסכן חלף לו מאז שהתקנתי את המערכת שכל כך ציפיתי לה והשקעתי עלייה את מיטב כספי ומחשבתי

ושלשום בלילה (ככל הנראה) אנשים אכזריים שאני מאחל להם הרבה רע בחיים הרסו זאת.

וכך זה קרה:

חזרתי עם חברתי ביום ראשון בלילה הבייתה אחרי בילוי נחמד ועלינו לישון לפני עוד יום עבודה.

יום למחרת קמתי לי בכייף בשעות הצהריים המוקדמות ויצאתי לתדלק אתה הרכב וליסוע לעבודה ורק חושב איך יש לי 40 דקות בערך להנות מהסאונד הטוב של המערכת שלי.

אז אני מדליק את הרדיו דיסק ומתחיל לשמוע ושם לב שחסר לי קצת באס בשירים (קצת = כי לרוב אני לא שומע מוזיקה עם הרבה באס), אז תיארתי לעצמי שבטח עוד פעם התנתקו לי החוטים של הסאב כמו שקרה לי כבר כמה פעמים מהסיבה שהסאב עדיין לא היה מקובע וזז לי בבגאז'.

אז כשהגעתי לתחנת הדלק ירדתי לחבר את החוטים שלהפתעתי היו תלויים בכלל מחוץ לבגאז' כאשר הוא סגור בכלל :shock:

וכשפתחתי אותו נוכחתי לדעת שאין לי לאן לחבר את החוטים בכלל ומה שעוד יותר מוזר זה ששני המגברים והקרוסים נשארו במקומם איתנים וחזקים ואף לא ניזוקו כלל כאילו הגנבים התחשבו בי.

מאותו יום עצוב קר לי ובודד ברכב והסאונד כאילו סירסו אותו.

אבל אני אומר ברוך ה' והכל לטובה, נקנה חדש והכל יהיה בסדר.

עכשיו אני מחפש סאב חדש שיחליף את הסאב שממש אבל ממש אהבתי ואולי זה יהיה באמת אותו אחד (הסאב עדיין בחתימה קשה לי להיפרד ממנו).

אז אני רוצה קצת את עזרתכם, מוכן לשמוע הצעות לסאבים אחרים שיכול להיות שגם אותם אוהב ואולי יותר.

בעקרון אני מחפש SQ מדויק ביותר ונעים אבל ממש לא סאב חלש.

תקציב 1500 +- יכול להתגמש וד"א אם מישהו יודע מה מחיר הסאב שלי חדש יעזור פשוט קניתי אותו יד 2 אז אין לי מוסג כמה הוא עולה חדש.

תודה לכולם.

אודי

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

משתתף בצערך :x

אבל איך זה קרה שכחת את הבגאז פתוח או שפרצו לך ואולי אזעקת ביפר הייתה מצילה את המצב

לפחות לא לקחו את המגברים עכשיו נישאר לך להיזהר יותר מאחר והם יודעים שיש לך שני מגברים שים עין חבר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

את הבגאז' בטוח שלא שכחתי לסגור כי האזעקה ישר פועלת ברגע שאני נועל ומשהו פתוח.

ומה שעוד יותר מוזר זה שאין אפילו סימני פריצה או מנעול שבור...:?:

הם פשוט הצליחו לפתוח את הבגז' באיזשהי דרך שאני לא מצליח לחשוב עלייה ועשו את זממם.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

סאב בטוח שהיה לי, אלא אם כן קמתי סהרורי ופשוט זרקתי אותו לפח מתוך שינה.

וכן זה היה באשדוד "עיר הפשע"

פורסם

משתתף בצערך,אנשים מגעילים! אמן תדרוס אותם משאית של הרץ.

קילומטר או שנים לפני שאתה מגיע למקום שבו אתה רוצה לחנות תכבה את המערכת או תוריד לווליום ממש נמוך,זה מה שאני עושה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה רבה על העצות חבר'ה אני יקח אותם לתשומת ליבי.

עכשיו אני מחפש סאב חדש שיחליף את הסאב שממש אבל ממש אהבתי ואולי זה יהיה באמת אותו אחד (הסאב עדיין בחתימה קשה לי להיפרד ממנו).

אז אני רוצה קצת את עזרתכם, מוכן לשמוע הצעות לסאבים אחרים שיכול להיות שגם אותם אוהב ואולי יותר.

בעקרון אני מחפש SQ מדויק ביותר ונעים אבל ממש לא סאב חלש.

תקציב 1500 +- יכול להתגמש וד"א אם מישהו יודע מה מחיר הסאב שלי חדש יעזור פשוט קניתי אותו יד 2 אז אין לי מוסג כמה הוא עולה חדש.

תודה לכולם.

אודי

יש איזה עצה לסאב חדש...?

פורסם

אם אהבת את ההרץ אז אין סיבה להחליף,תברר כמה עולה אחד,אני מאמין בסביבות ה2000 חדש.

אם זה יקר לך תחפש W3,אם תמצא W6 יד שניה גם סאב טוב.

תשמע את הארסנל \ כאוס תראה אם הם מתאמים לך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מצער מאד לשמוע, אבל כמו שישראל הג'וניור כתב תפקח עין, המניאק קלט שיש שם מגברים וייתכן חלילה שיקפוץ לביקור נוסף. :-(

אתה צריך לשמוע מספר סאבים ולהחליט מה נעים לך הכי באוזן. אמליץ לך בחום ללכת לשמוע את הארסנל של AA, אני חושב שזה פחות או יותר בתקציב שלך.

פורסם

משתתף בצערך..

מאמין שתמצא סאב שמתאים לך, ואם באמת אהבת את ההרץ אז למה לא?

בהצלחה

ואמת ישרפו הגנבים.

אחלה יום

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תעשה את הדברים הבאים:

1. תבקש שיחברו לך את הצופר של האזעקה דרך ממסר ולא דרך הפיקוד\מוח של האזעקה - ממסר של 30 אמפר יגרום לצופר הזה להעיר מתים וזה אמור להוות עוד גורם הרתעה לגנבים - צופר שעובד כל כך חזק.

2. תוציא את הפנל וכל דבר שיכול למשוך עין מהרכב שלך כי מי שלקח לך את הסאב - יכול גם לחזור וסביר להניח שיעשה את זה.

3. תבדוק את נעילת תא המטען שלך.

4. האם היית במוסך לאחרונה, שכפלת את השלט של האזעקה? כי ללא סימני פריצה זה כנראה אומר שאו ששכחת לדרוך את האזעקה או שניטרלו אותה בעזרת שלט תואם ופשוט פתחו את הרכב שלך.

5. אם יש לך אפשרות להחליף את התדר של השלט - תעשה את זה.

6. אולי כדאי שתחכה קצת עם הרכבת סאב חדש...

בהצלחה - לא נעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באמת תודה לכולם!

אני לא יודע כמה זמן אני עוד יוכל להמשיך כך בלי לקנות סאב, כל יום זה עינוי!

למה ניראה לכם שהם יחזרו?

שווה להם להתעסק עם מגברים שמחוברים חזק לפלטת עץ עם גישה לא נוחה בכלל בזמן שהאזעקה פועלת???

וד"א

אהבתי מאוד את ההרץ הסאב, אבל לא יודע חשבתי שמאחר והוא נגנב אולי אני יתעניין בעוד סוגים וימצא משהו יותר טוב

ה-12W6V2 משך אותי מאוד, אפילו עוד לפני שקניתי את ההרץ, מה אתם אומרים עליו איך הוא אמור להיות בהשוואה להרץ

ממוקם טיפה מעליו, מתחתיו, שווה לו ובעל אופי סאונד שונה???

• תוכן חדש...