Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממש לפני קנית מונדיאו 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש רכב מפנק, החלטתי, גם בעצתכם, וגם לפי נטיית ליבי והערכתי לרכבי פורד (היתה לי פוקוס 2007, ורכבי הראשון היה אריקה 90) ללכת על פורד מונדיאו.

מצאתי מונדיאו 2006, עם 97,000 ק"מ, שטופלה במרכזי, יד1, עם נהג סולידי. נשמע בסדר על הנייר.

ראיתי פה שרשורים בנושא אלטרנטור בעייתי.. איך בודקים? מה לנסות?

+מעבר לבדיקת הרכב במכון, והכסת"ח הסטנדרטי, מה כדאי לעשות/לבדוק ספציפית טרם העברת הבעלות המיוחלת?

לאיזו צריכת דלק לצפות עם נסיעות של 70% בינערוני / 30% ר"ג+ת"א?

תודה!!!

פורסם

המונדאו בסה"כ רכב טוב אבל למה עם ק"מ כלכך גבוה?קצת סבלנות ותוכל למצוא מונדאו פרטית עם ק"מ נמוך יותר אפילו ב"מחיר" של לרדת במודל או שניים.

פורסם

שלום לך,

כבעלים לשעבר של מונדאו 2004 אני מברך אותך על הבחירה.

שים דרש על התיבה, בעיטות בהעברת ההילוכים אינן מבשרות טוב.

המנוע החשמלי של כסא הנהג מתקלקל, בדוק את תקינותו אולי תוכל להוריד (תיקון 1000).

בדוק מצב גומיות סביב חלון הנהג.

אני מת על האוטו הזה.

בהצלחה

טל.

אתר מועדון השלוש - מאזדה 3.

פורסם

או! תגובה עניינית ועוזרת. תודה על הדגש בדבר מנוע כסא נהג, הייתי מפספס את זה בטוח.

מה אומר נסיונך לגבי צריכת הדלק של המונדיאו? עירוני/בינעירוני/משולב? שמעתי דברים לא מחמיאים בעניין זה.

פיזו:

97K ק"מ זה הרבה עבור רכב מסוג זה? שקלתי רכבים עם מספר רב יותר של ק"מ..

95% מהרכבים שמוצעים למכירה מסוג זה הם עם מעל 100K, או קרוב לכך.. יכול להיות שאצטרך לחכות הרבה מידי.

מה גם שב-2006 הייתה מתיחת פנים והחליפו צורת פנסים. עדיןי כדאי לי לקנות ממודל ישן יותר עבור פחות ק"מ?

פורסם

97000ק"מ לרככ מודל 06 זה די הרבה עבור כל רכב,ניתן למצוא עם קצת סבלנות רכב מיד פרטית עם הרבה פחות ק"מ,גם אם זה מודל פחות ועם קצת פחות "קישוטים" בעיצוב החיצוני,אתה קונה רכב ולא שמלת כלה.

פורסם

אני נוטה להסכים עם PIZO בנושא הק"מ.

אפשר גם אפשר למצוא עם ק"מ נמוך יותר מפרטי. במידה וננעלת על הרכב, לכל הפחות זה צריך לבוא לידי ביטוי בהפחתה במחיר.

אגב, אם אתה לא פוסל מונדאו יוצאת ליסינג, הן מסתובבות +- סביב הק"מ הזה גם, ושם תקבל לפחות 10-12% הפחתה ממחירון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...