Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר דיון ממש לא מוצלח, שבו לא הצלחתי להגדיר כ"כ את השימוש ואת הדרישות שלנו מהאוטו, אני חוזר יותר מדוייק ועם בקשה לעזרה.

אנחנו מעוניינים להחליף את הרכב שלנו, רכב ישן שכבר עשה את העבודה שלו.

כרגע יש לנו 3 נהגים שנוהגים עליו: אני, אחותי [בת 23] ואימא שלי [לאבא יש משלו :)].

אנחנו מחפשים רכב שיתאים, לא צריך להכיל שום כסאות לילדים וכו'. הדרישה היא אוטו שיהיה נוח לרוב לנסיעות של קצרות ומידי פעם ארוכות, יסעו בו כ3 אנשים [בו זמנית, ככה שלא צריך רכב גדול כ"כ].

הרכב צריך לענות על הקריטריונים הבאים:

• נוחות.
  • בטיחות.
  • אחזקה וטיפולים [שלא כל יומיים יבלה במוסך].
  • תצרוכת דלק [סבירה של בערך כ1\12+-].
  • מראה.

רצוי שנתנון כמה שיותר גבוה, ושהרכב יהיה יחסית מצויד כמו שצריך.

הכיוון שלנו כרגע הוא: פורד פוקוס שנת 06-07, וטויוטה קורולה 06-07.

[לא אהבתי את הטויוטה, רכב שנת 07 בא עם 2 חלונות חשמל, ובקושי עם מערכות בטיחות].

אשמח לשמוע תגובות והצעות.

תודה מראש :-)

נ.ב, אשמח לשמוע קצת לגבי הפוקוס, במיוחד מבעלי הרכב. הבנתי שיש לה הרבה תקלות בסרן [לא זוכר איזה בדיוק], האם זה נכון?

פורסם

שמע, עם אתה אוהב את המראה של הפוקוס,היא יכולה להוות אחלה חבילה,כמובן עם אתה לא בנאדם של ביצועים,כי הפוקוס היא יחסית עגליתית לשאר הקטגוריה,אוטו רחב ונוח,חסכוני יחסית בדלק ,11-12 יכול להגיע בלי בעיות,אוטו יחסית אמין,והוא נראה יחסית טוב לפי דעתי,לשיקולך.

פורסם
שמע, עם אתה אוהב את המראה של הפוקוס,היא יכולה להוות אחלה חבילה,כמובן עם אתה לא בנאדם של ביצועים,כי הפוקוס היא יחסית עגליתית לשאר הקטגוריה,אוטו רחב ונוח,חסכוני יחסית בדלק ,11-12 יכול להגיע בלי בעיות,אוטו יחסית אמין,והוא נראה יחסית טוב לפי דעתי,לשיקולך.

תוכל להשוות אותה אולי לרכב אחר לגבי ההאצה? [רכב משנות ה94+-]

היא באמת כ"כ עגלה?

• תוכן חדש...