Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש השפלה 7.8.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפגש נתן כבוד רב ל"גברת הראשונה" של המועדון.... איציק קובל הביא את הדודג' ברד'רס ללמדינו פרק בהלכות התנעה.

רבע סיבוב! כן, רבע סיבוב במנואלה והמנוע עובד כמו שעון דוקסה.....

Photo0640.jpg

Photo0647.jpg

Photo0646.jpg

Photo0645.jpg

Photo0644.jpg

Photo0642.jpg

Photo0643.jpg

Photo0652.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

וכמובן שהיו אורחים נוספים.... ואפילו צילו של "קלינט איסטווד"......

Photo0641.jpg

Photo0660.jpg

Photo0649.jpg

Photo0650.jpg

Photo0651.jpg

Photo0659.jpg

Photo0656.jpg

Photo0658.jpg

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תמונות אחרונות, לא פחות חשובות....

וכן וספה עם צינת צד, שפגשתי בתחנת דלק בראשון לציון.....

Photo0653.jpg

Photo0654.jpg

Photo0655.jpg

Photo0657.jpg

Photo0548.jpg

פורסם

חברה הי !!

אשרי המפגש ששומר על הגרעין האנושי הבסיסי היקר שלו ואליו מתווספים מעת לעת חברים בעלי רכבי אספנות יפים.

תמונות יפות [, דבר מאד חיוני להפצת דברו של המפגש בין חברים אחרים.

התגעגתי וביום ו' הקרוב אגיע - לא להכין שום דבר מיוחד- בבקשה !!

מצא משה

פורסם

דורון תודה על התמונות, אצלי הילדים החרימו את המצלמה אז בינתיים אין הוכחות מצולמות.

ברקע מאחרי החברים אפשר לראות את הגולד ווינג של בועז שזו נסיעתו הראשונה בארץ!

פורסם
דורון תודה על התמונות, אצלי הילדים החרימו את המצלמה אז בינתיים אין הוכחות מצולמות.

ברקע מאחרי החברים אפשר לראות את הגולד ווינג של בועז שזו נסיעתו הראשונה בארץ!

בדרכי הביתה, לאחר שראיתך הספיקותי לראות את הגולד ווינג של בועז בנסיעה - אופנוע מהמהם. נקווה לראותו גם בעתיד הקרוב שוב.

מצא משה

פורסם

בועז, מצטער על חוסר ההתיחסות המתאימה לאירוע....:oops: מילא אני, שאופנועים זה לא ה"קיק" שלי. אבל "פרוק" יודע ושותק??

או שגם הוא לא ידע....

במפגש הבא, כשתגיע, המצלמה תמתין לך עם פילם חדש....:wink:

• תוכן חדש...