Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הקודם היה לי ספיריט- אחלה מכשיר.

עכשיו אני עם רכב חדש- מה מומלץ?

קבוע לא נראה לי שוב- כי אולי אני יעבור מפלאפון לסלקום.

כל הניידים הקטנים דורשים הטענות כל כמה ימים- זה נראה מרגיז.

ראיתי את אלה:

http://www.autodesign.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=84

מה דעתכם?

רק חיסרון שאין צג, ואם הטלפון בכיס זה בעיה...

ראיתי גם באיביי כאלה עם מראה+צג.

אשמח לעזרה מהירה...

תודה

I30 CW

פורסם

מניסיון שלי עם נוקיה, מוטורולה והדיבוריות שסלקום נותנים (לא יודע איזה מותג הן), הנוקיה ברמה אחת מעל כולן.

אומנם צריך להביא אותן מחו"ל/לקנות באיביי, אבל איכות גם האיכות הפיזית שלהן, וגם איכות השמע נמצאות מעל השאר.

פורסם

תודה, אבל תן דגם ספציפי...

כל אלה שדורשות טעינה אחת לשבוע- זה נוח בכלל? זה נראה לי התעסקות מיותרת, לא? (כמו הJABRA SP700)

יש לי אפשרות לקנות את המוטורולה T605 (התקנה קבועה) ב 300 שקל חדשה עם אחריות. שווה ?

I30 CW

פורסם

דיבוריות זה כבר הטכנולוגיה של אתמול, כיום מייצרים רדיו דיסקים עם BT מובנה בפנים ומיקרופון על הפאנל. הזמנתי בדיוק רדיו דיסק כזה מEBAY

פורסם
דיבוריות זה כבר הטכנולוגיה של אתמול, כיום מייצרים רדיו דיסקים עם BT מובנה בפנים ומיקרופון על הפאנל. הזמנתי בדיוק רדיו דיסק כזה מEBAY

אתה צודק, אבל אני אף פעם לא משאיר פנל באוטו, ולפעמים בנסיעות קטנות בתוך העיר אפילו אני לא שם אותו, ולעמים הוא נשאר בבית...

אז זה נראה לי התעסקות מיותרת...

אני לא רץ אחרי הטכנולוגיה, וזה לא מעניין אותי. אני מחפש נוחות...

I30 CW

פורסם

צודק, אבל אני דווקא שם גם בנסיעות קטנות, אבל דיבורית דווקא בנסיעות קטנות אני לא משתמש יותר זמן יקח להפעיל את הBT בפלאפון.

פורסם

אם כבר דיבוריות BT, גם אני רוצה לקנות עכשיו אחת. אבל לא מפריע מצדי הכי פשוטה העיקר שתהיה דיבורית והפלאפון יושב מולי במתקן ככה שלא צריך צג בדיבורית או משהו כזה, מה הדיבורית הכי זולה שאני יכול להשיג היום? ושתהיה נורמלית עם חיבור למצת שתיטען לפחות מתי שצריך. וכל הדיבוריות חייבות התקנה? עם חורים ברכב או משהו, ראיתי שיש כאלה שאפשר לשים אותם על השמה או על הסוכך שמש אני מחפש משהו בסגנון הזה, משהו פשוט.

פורסם
אם כבר דיבוריות BT, גם אני רוצה לקנות עכשיו אחת. אבל לא מפריע מצדי הכי פשוטה העיקר שתהיה דיבורית והפלאפון יושב מולי במתקן ככה שלא צריך צג בדיבורית או משהו כזה, מה הדיבורית הכי זולה שאני יכול להשיג היום? ושתהיה נורמלית עם חיבור למצת שתיטען לפחות מתי שצריך. וכל הדיבוריות חייבות התקנה? עם חורים ברכב או משהו, ראיתי שיש כאלה שאפשר לשים אותם על השמה או על הסוכך שמש אני מחפש משהו בסגנון הזה, משהו פשוט.

איך המכשירים של PARROT?

יש דגם 3100, ויש את ה 3200 החדש יותר...?

אולי יד שנייה גם יהיה טוב לא? (כמובן התקנה עם פלאח)

I30 CW

פורסם

דיבורית BT חייבת להיות מותקנת על איזה פלאח? אי אפשר לתלות אותה על הסוכך או משהו כזה?והיא מגיעה עם רמקול או שבדיבורית עצמה יש רמקול?

כי הקטע שיש לי כבר פלאח כזה באוטו אבל יש לי שם את המתקן של הפלאפון ואני שם את המכשיר שם

פורסם

אני שוקל ללכת על הדגמים של Parrot-

או ה 3100 או 3200.

שאלה-

הפלאפון שלי הוא של "פלאפון" K1M ללא סים.

האם הדיבוריות של PARROT מראות מספרים/שמות/מזוהה גם ללא קשר לסים?

אני יודע שהPARROT קורא את הסים, אבל אם שמים פלאפון ללא סים ?

תודה

I30 CW

פורסם

ה-Parrot 3200 מעולה, מבחינת איכות שמע לא ראיתי שום מכשיר דומה. עם המכשיר שלי, שהוא של פלאפון ללא SIM, רואים את השמות אבל רק אם הם כתובים בלועזית. העברית מופיעה כקוביות, ואני יודע שה-Parrot אמור להציג עברית. לא יודע אם זה קשור לזה שאין SIM או סתם לדגם הטלפון.

בכל אופן שטויות, ישבתי חצי שעה על המחשב והמרתי את כל ספר הטלפונים מעברית ללועזית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...