Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן מזגן - פולו 6N2 - 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עיינתי פה בפורום בנושא של הרכב הנ"ל והמזגן וראיתי אשכול בו רון ממוסך רון אומר כיצד ניתן לבדוק אם הפילטר של המזגן סתום באמצעות הפעלת המזגן על העוצמה הגבוהה ביותר ושימוש בסירקולצית פנים.

ע"פ הבדיקה שביצעתי ברכבי ישנה ירידה קלה של עד כמעט רבע עוצמה כאשר אני עובד על סירקולצית חוץ (אוויר מבחוץ שעובר דרך הפילטר)

ולעניין..

אני מעוניין להחליף עצמאית את הפילטר הנ"ל ונכנסתי לאתר של MANN-FILTERS

על מנת לאתר את הפילטר ע"פ סוג הרכב ודגם משנה והגעתי לדף הבא:

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=1&ktlg_lang=1&ktlg_subpage=02&ktlg_01_mrksl=51&ktlg_01_mdrsl=25&ktlg_01_modsl=301&ktlg_01_fzkat=&ktlg_01_fzart=1

בו ישנם 3 סוגי פילטרים לרכב הנ"ל. כולם בגודל כמעט זהה אך עם סטיות של כמה ס"מ לפה ולשם וכמובן דגם המשנה שונה.

מישהו יודע כיצד אני יכול לדעת מה מתאים לי? אני מעוניין להזמין.. לגבי עלויות מישהו יודע מה היא העלות הממוצעת של דבר כזה?

בברכה.

דודי

פורסם
שלום

עיינתי פה בפורום בנושא של הרכב הנ"ל והמזגן וראיתי אשכול בו רון ממוסך רון אומר כיצד ניתן לבדוק אם הפילטר של המזגן סתום באמצעות הפעלת המזגן על העוצמה הגבוהה ביותר ושימוש בסירקולצית פנים.

ע"פ הבדיקה שביצעתי ברכבי ישנה ירידה קלה של עד כמעט רבע עוצמה כאשר אני עובד על סירקולצית חוץ (אוויר מבחוץ שעובר דרך הפילטר)

ולעניין..

אני מעוניין להחליף עצמאית את הפילטר הנ"ל ונכנסתי לאתר של MANN-FILTERS

על מנת לאתר את הפילטר ע"פ סוג הרכב ודגם משנה והגעתי לדף הבא:

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=1&ktlg_lang=1&ktlg_subpage=02&ktlg_01_mrksl=51&ktlg_01_mdrsl=25&ktlg_01_modsl=301&ktlg_01_fzkat=&ktlg_01_fzart=1

בו ישנם 3 סוגי פילטרים לרכב הנ"ל. כולם בגודל כמעט זהה אך עם סטיות של כמה ס"מ לפה ולשם וכמובן דגם המשנה שונה.

מישהו יודע כיצד אני יכול לדעת מה מתאים לי? אני מעוניין להזמין.. לגבי עלויות מישהו יודע מה היא העלות הממוצעת של דבר כזה?

בברכה.

דודי

דודי שלום,

אם אני לא טועה,ואני בטוח כמעט שלא, המסנן האחרון ברשימה (2862) הוא מסנן בעל פחם פעיל שתפקידו להכניס אוויר נקי יותר לרכב. מחירו הוא בערך כפול ממחירו של העליון ברשימה שהוא הסטנדרטי. כמו כן רשום לך שהאחרון ברשימה זקוק למתאם מיוחד בשביל להתאים. תתקשר לצנטרל בתל אביב,אפילו אם אתה לא קרוב לשם, ושאל לגבי עלויות. אני זוכר שהסטנדרטי (2882) עולה כ-60 ש"ח, וה האחרון (2862) עולה בסביבות 100-110 ש"ח. אם תחליט ללכת על האיכותי יותר,ברר מחירו של פילטר כזה מקורי,כי אולי ההפרש זעום ועדיף לך לקנות את המקורי.

שים לב שבתאר של "מאן" מפורטת לך דרך החלפת הפילטר,ותוכל לעשות את זה בעצמך.

מקווה שעזרתי

פורסם

עזרת גם עזרת! אני אברר על כך מחר..

לגבי מקוריות בעל המוסך המורשה בו אני מטפל גילה "סוד קטן" לאוזניי ואולי רון יוכל באמת לאשר זאת

אבל כל הפילטרים של פולסווגן מיוצרים על ידי חברת מאן עם סמלה של VW. :)

תודה על העזרה!

דודי

פורסם

לגבי מקוריות בעל המוסך המורשה בו אני מטפל גילה "סוד קטן" לאוזניי ואולי רון יוכל באמת לאשר זאת

אבל כל הפילטרים של פולסווגן מיוצרים על ידי חברת מאן עם סמלה של VW. :)

אני מאשר שזה נכון

• תוכן חדש...