Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע שחור

SoulGuard
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות את היאריס החדשה.

הצבע היחידי שבמלאי זה השחור.

אני בהתלבטות לגבי הצבע הזה.

מצד אחד הוא מאוד יפה, אולי הכי יפה.

מצד שני, הבנתי שצריך לשטוף אותו הרבה כי האבק מאוד בולט, ושהצבע קולט יותר קרני שמש ולכן הטמפרטורה בתוך הרכב עולה ב2 מעלות שזה דיי משמעותי בחום של ישראל.

צריך חוות דעת.

תודה!

פורסם

תגיד את זה לפגוש של ההונדה שלי.

כשהנבלה נשרט, הוא הופך ללבן...

:-)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עמדתי בדיוק לפני אותה דילמה עם האלפא ובסוף לקחתי שחור.

בדיעבד לא הייתי עושה את זה. מעיק מאוד עם השטיפות. מעיק עם המבטים ברמזור, מעיק עם החשש משריטות קטנות, מעיק עם מרדף אחרי צואת ציפרים שמשאירה כתם אם לא מורידים אותה מספיק מהר. דווקא עניין הטמפ' לא משמעותי.

בקיצור, אם אכפת לך איך הרכב שלך יראה חכה לצבע אחר או תתכונן להיות עבד שלו.

פורסם

בעבר גם אני חשבתי על היאריס ובזמנו היו במלאי רק צבעים אדום ושחור. ראוי להדגיש שסוכני המכירות של טויוטה אמרו לי שכבר בתחילת יולי יגיעו עוד כ-5 צבעים. (לא קרה)

בחזרה לנושא שלנו- בדקתי את הנושא לעומק ואכן גיליתי שהבדל של מעלה-שתיים לא משנה ולא מורגש, במיוחד עם המזגנים החזקים שיש היום, שמקררים את כל הרכב בשניות.

בקשר לאבק- הרכב שלי בצבע אפור כהה מטאלי. קיבלתי אותו לפני שבועיים ולא יצא לי לשטוף אותו. מבפנים, רואים שעל השמשה יש אבק, ומקרוב רואים שיש גם על הדלת, אבל כשמסתכלים על הרכב, הוא נראה מבריק.

דבר אחד שמפריע בצבע הזה- שיפשפתי את הרכב והשיפשוף הגיע אל מתחת לצבע, כך שצבע השריטה הוא כסוף וזה בולט ביחס לצבע הכהה של הרכב.

אם אתה שואל אותי- גם הרכב הבא שלי יהיה כהה.

פורסם

לא מזמן קיבלנו סוויפט שחורה. גם אנחנו קצת חששנו מעניין הצבע הכהה אבל בדיעבד זה ממש לא נורא.

מזגן מודרני מצליח להתמודד עם תוספת החום ש(אולי) נגרמת מהצבע די בקלות. אין בעיה גם בימים החמים של תחילת אוגוסט.

הרכב נראה סביר גם אם לא שוטפים אותו במשך שבועיים. תמיד אומרים שלבן "מתלכלך" פחות, אבל איכשהו ה206 הלבנה שלי מתלכלכת מהר יותר מהסוזוקי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תאכלס, האוטו מתלכלך כבר דקה אחרי השטיפה - אין מה לעשות , זה שחור.

אבל גם כשהוא מלוכלך זה לא דבר שממש מפריע. אני חושב שצבע שחור לאוטו זה הצבע והבחור שקנה אוטו שחור ומפחד ממבטים ברמזור, זה עצוב מאוד.

פורסם

שחושבים על צבעי מכוניות ועל כמה יראו עליהם את הלכלוך ישר קופץ לאנשים "לבן". אבל זה כמובן לא נכון כי הלכלוך לרוב אינו שחור אלא בהיר ואז פחות רואים.

על שחור רואים הכל. הלכלוך זה החלק הקל.

אתה תראה כל שריטה הכי קטנה והכי גרוע, אתה תראה יותר גם את אותן שריטות מעצבנות שקיימות בכל רכב (שלא עושה "דיטיילינג") הswirl marks.

צבע זה דבר קריטי וחשוב. אם זה מפריע לך אל תקנה. מי יודע אולי משהו טוב יותר יגיע אחר כך ובקרוב.

בהצלחה

post-33-11082121610.jpg

פורסם

שריטות האלה נגרמות בגלל שטיפה במכונה שהיא לא עם הגילדות אלא עם הסוג השני לא?

כך שאם תעשה שטיפה ידנית או עם ג'ילדות אין סיבה שיהיו לך שריטות כאלה

פורסם

זה לא רק מזה , אפילו אם המטלית שאתה מנגב איתה את האוטו ויש עליה קצת חול זה יעשה בידיוק את אותו אפקט , אי אפשר להמנע מסימנים האלה.

פורסם

אני לא אוהב צבע שחור.

יש לו הרבה חסרונות,

"בולע" את הקווים של הרכב, חם טיפה יותר, כל גרגר אבק נראה עליו.

מעדיף לבן שהרבה יותר פשוט לתחזק, מבליט את הצורה של הרכב, אבק פחות נראה עליו.

יותר פשוט, הכי טוב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
שריטות האלה נגרמות בגלל שטיפה במכונה שהיא לא עם הגילדות אלא עם הסוג השני לא?

כך שאם תעשה שטיפה ידנית או עם ג'ילדות אין סיבה שיהיו לך שריטות כאלה

הטוראן (שחורה) מאז שנקנתה עברה ניקוי אך ורק עם ספוג מיוחד עם שערות רכות כמשי ועם ג'ילדה איכותית.

ה"swirl marks" האלה קיימים, ובאור שמש ישיר גם מאוד מאוד מציקים.

ביום שבת עשיתי לה וקס והסימני נעלמו, אני בספק אם לאחר הניקוי הבא הרכב עוד ישאר ללא הסימנים האלו.

פותח השרשור - לאחר שראיתי מספר טוראנים בצבע לבן, אני בהחלט אומר שהטוראן הבאה שלי תהיה בצבע לבן, גם אם אצטרך לחכות יותר זמן. אין עוררין על כך שהצבע הזה בעייתי לתחזוקה, ולדעתי הלבן אף יפה יותר על הטוראן ספציפית.

לעומת זאת יאריס בשחור לא ראיתי בחיים :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

השריטות נגרמות על יד כל דבר וקשה להמנע מהם גם "רחיצה אמריקאית +++++ בלי שריטות +ג'ילדה מיוחדת מאמריקה + אקדמיה לשטיפה" לא יעזרו.

האפשרות היחידה להמנע מהסימנים לגמרי היא לשטוף את הרכב לבד במה שנקרא wash mit שגם הוא חשוב שיהיה איכותי ולא הזבל שמוכרים בארץ.

אלון- כנראה שהכפפה המיוחדת שלך אינה טובה מספיק ו\או שהאמצעי ייבוש שלך\מטלית הוקס אינן טובות מספיק. בנוסף, וקס לא מוריד שום דבר. אולי עשיתי פוליס או קלינר.

הרכב שלי מטופל על ידי פעם בשבוע לפחות ובדרך כלל יותר ויש עליו מספר מניאטורי של swirls כיוון ששטפתי אותו פעמיים-שלוש עם מטלית רגילה לפני שהתחלתי להתעניין בdetailing. הswirls כל כך זניחים שחבל לי לעשות פוליס כדי להסיר אותם.

כך או כך, על שחור יראו הכל יותר.

לגבי הלבן- אכן מדובר בשחור החדש. רכבי ספורט מדהימים בלבן. S2000, קאיימן, בוקסטר, S5, R8, GT3 וכמובן גם שלי :). הבעיה שלכולם יש.. רכב הבא צריך לחשוב על משהו מקורי.

• תוכן חדש...