Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע שחור

SoulGuard
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החום זה לא בעיה, אבל בפעם הראשונה שמישהו יפתח את הדלת שלו על היאריס השחורה שלך - אפילו הסימן הכי קטן יהיה בולט. זה כמו סכין בלב.

פורסם

מחזק את התגובות הקודמות.

ההשפעה על הטמפרטורה בתוך הרכב זניחה ולא צריכה להיות שיקול.

לעומת זאת, רק שחור שנראה מעולה, אבל רק באולם התצוגה או ביום שהוא יוצא מהיבואן.

מהשלב הזה המצב רק נהיה גרוע יותר ויותר, כל אבק שלא רואים על רכב לבן או כסוף רואים היטב על צבע שחור.

הפשרה הכי טובה לדעתי זה צבע אפור עכבר.

ה-I30 השחורה של אישתי היא הרכב השחור האחרון שיהיה לנו (כל עוד זה תלוי בנו, כלומר רכב מהיבואן).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
השריטות נגרמות על יד כל דבר וקשה להמנע מהם גם "רחיצה אמריקאית +++++ בלי שריטות +ג'ילדה מיוחדת מאמריקה + אקדמיה לשטיפה" לא יעזרו.

האפשרות היחידה להמנע מהסימנים לגמרי היא לשטוף את הרכב לבד במה שנקרא wash mit שגם הוא חשוב שיהיה איכותי ולא הזבל שמוכרים בארץ.

אלון- כנראה שהכפפה המיוחדת שלך אינה טובה מספיק ו\או שהאמצעי ייבוש שלך\מטלית הוקס אינן טובות מספיק. בנוסף, וקס לא מוריד שום דבר. אולי עשיתי פוליס או קלינר.

הרכב שלי מטופל על ידי פעם בשבוע לפחות ובדרך כלל יותר ויש עליו מספר מניאטורי של swirls כיוון ששטפתי אותו פעמיים-שלוש עם מטלית רגילה לפני שהתחלתי להתעניין בdetailing. הswirls כל כך זניחים שחבל לי לעשות פוליס כדי להסיר אותם.

כך או כך, על שחור יראו הכל יותר.

לגבי הלבן- אכן מדובר בשחור החדש. רכבי ספורט מדהימים בלבן. S2000, קאיימן, בוקסטר, S5, R8, GT3 וכמובן גם שלי :). הבעיה שלכולם יש.. רכב הבא צריך לחשוב על משהו מקורי.

הכפפה מעולה, כך גם המטלית וקס והג'ילדה.

החשד העיקרי שלי הוא כאשר אני מתחיל לסבן - האבק ש"דבוק" לרכב נשאר עליו גם לאחר הרטבת הרכב, וכאשר מתחילים לסבן הוא גורם לשריטות האלו על הצבע.

התחלתי להרטיב את הרכב ועם מכשיר לחץ לפני כל סיבון, וכעת זה פחת במידה משמעותית.

לגבי הוקס - מדובר על הפוליש-וקס של טרטל, בבקבוק. הוא וקס עם אחוזים מסוימים של פוליש. אני עובר איתו על הרכב, ולאחר מכן במידת הצורך עושה וקס נקי של QMI.

לגבי כמה זה מציק - באור שמש ישיר זה פשוט נראה זוועתי, הצבע השחור נורא מבליט את השריטות האלה, זה בהחלט דבר מאוד מציק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...