Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40K: קרייזלר סיברינג \ רובר R75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לאחר לבטים רבים צימצמתי את ההיצע ל2 רכבים שלכדו את עיניי.

התקציב שלי הוא 40 k לקנייה + אפשרות לסלידה. מעוניין במרחב פנימי ,פאר (יחסית למחיר),בקרת שיוט חובה.

תצרוכת דלק וסחירות לא משחקות תפקיד, בעיניי 2 הרכבים הללו מרשימים ביופיים ,הדבר האחרון שיעזור לי להכריע הוא מ"ס תגובות מאנשים מביני עיניין ע"מ להטות את המאזניים.

צאו מנק' הנחה ששני הרכבים במצב שמור מאוד + ק"מ נמוך.

תודה לעונים!

Gn'f'R

פורסם

המחירים של הרובר 75 כבר הגיעו ל-40K?

יא אללה, זה פשוט מחיר בדיחה בשביל כזה רכב.

לדעתי הרובר עולה על הסברינג בכל אספקט, אולי מעבר לעלויות האחזקה שעשויות להיות יקרות יותר.

פורסם

אין לי מושג לגבי עלויות אחזקה של רובר ותפוצתם...אני אדיש בנושא זה-כלומר אין לי בעיה להמתין לחלק מסויים מ"ס ימים או לשלם מעט יותר בעבור אחזקה- זה מחיר שאני מוכן לשלם מכיוון שרכב עבורי הוא יותר מכלי תחבורה .

80% מהנסיעות שלי הם בינעירוניות על מהירות שיוט -אינני מחפש ביצועי מנוע מיוחדים...

Gn'f'R

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מסכים עם רובר טורבו, אבל במחיר הזה אתה יכול לפזול לכיוונים אחרים, אולי אקורד או וולוו כלשהי.

אם אתה נעול על שני אלו, הייתי הולך לכיוון הרובר.

אגב, על אילו שנים של סברינג אנחנו מדברים במחיר הזה?

פורסם
שלום לכולם !

לאחר לבטים רבים צימצמתי את ההיצע ל2 רכבים שלכדו את עיניי.

התקציב שלי הוא 40 k לקנייה + אפשרות לסלידה. מעוניין במרחב פנימי ,פאר (יחסית למחיר),בקרת שיוט חובה.

תצרוכת דלק וסחירות לא משחקות תפקיד, בעיניי 2 הרכבים הללו מרשימים ביופיים ,הדבר האחרון שיעזור לי להכריע הוא מ"ס תגובות מאנשים מביני עיניין ע"מ להטות את המאזניים.

צאו מנק' הנחה ששני הרכבים במצב שמור מאוד + ק"מ נמוך.

תודה לעונים!

1. רובר 75 יופי של אוטו.

2. אם מדובר בכלי רכב ספציפיים וכך אני מבין ממשפט הסיום שלך, מה יותר פשוט מלעשות סיבוב על שתיהן ולהחליט במקומנו מה אתה מעדיף ?

3. מה פרוש "אפשרות לסלידה" ?

פורסם

אהלן! האמת היא שהיו לי 5 מועמדים בקטגוריה - חלקם ירדו מהפרק בשל תקציב , לדוג' : שברולט אימפלה 3.8.

הייתה גם את הוולוו s70 בראש אבל היו חילוקי דעות עם האישה לגביה...בכל אופן אני נסגרתי על הקרייזלר,אלך להפגש עם הבעלים בימים הקרובים . מדובר על מודל 2001 יד 2 עם קילומטראז' 120 k שמורה בקפדנות.מקווה שיסתדר..

Gn'f'R

• תוכן חדש...