Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה !

השאלה שלי קצת מסובכת , יש לי מערכת (סט טמפו וסאב איניפיטי ref1250 300rms שיושבים על BA4400)

אני רוצה לקנות מחבר שלי את המערכת שלו ( אותו סט וסאב כמו שלי, שיושבים על JBL1004) , לשים 2 סטים על מגבר ו2 סאבים על מגבר (לא יודע איזה , תגידו לי אתם מה עדיף).

השאלה החשובה , האם זה אפשרי מבחינה חשמלית לבצע חיבור כזה ללא שיפצור כלשהו במע' החשמל ושלא ייטחן את מע' החשמל ??

מי שלא מכיר את המגברים : BA4400 - 4\100 RMS 2\250 RMS \\\ JBL - 4\100 RMS 2\285 RMS

אם זה חשוב, לBA4400 יש פיוז של 80A ולJBL -אני חושב שתיים של 30A

תודה ממש גדולה לעוזרים , זה די דחוף .. שוב תודה ויום דבש :)

פורסם

לדעתי המערכת חשמל תיטחן,

ולמה אתה צריך שני סטים של טמפו?

ושני סאבים?

לא עדיף לך להשקיע במונו וסט טוב יותר?

סאב איכותי וחזק יותר?

זו דעתי.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תמכור לחבר שלך את המערכת שלך ותביא סאט קומפוננט יותר איכותי נגיד דוטק. או היבריד אם אתה ממש רוצה להשקיע

את מגבר אתה יכול להשאיר.

לגבי הסאב והמגבר שיחזיק אותו כדאי לך לבחור סאב ברמה יותר טובה מאשר שהיו לך 2 בנוניים ואת המגבר אתה קונה בהתאם לסאב שבחרת..

תן את התקציב שלך נעזור לך לבחור רכיבים

פורסם

הוא מוכר את המערכת שלו אז למה שאני אתן לו את שלי ?!

תודה על ההצעות החלופיות,אבל אני מעדיף לעשות את זה בדרך שכתבתי, מכמה סיבות, אם תוכלו לעזור לי לגבי השאלה ..תודה רבה וסופ"ש אשש:-)

• תוכן חדש...