Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בן 23 מתחיל ללמוד שנה הבאה ומחפש אוטו נחמד לצעירים, אמין שיתאים להסיע אותי לפקולטה לצאת עם חברים ולהחזיר אותי הביתה. התקציב שלי הוא בערך 50000 שקל.

רציתי המלצות לרכב אמין,חסכוני בדלק שלא יקר בתחזוקה.

זה רכב ראשון שלי ואני לא כ"כ מכיר את עניין ההוצאות של הרכבים, הייתי שמח אם מישהו יפרט.

תודה רבה,

פורסם

אם תבחר בגיר ידני הוצאות שתוציא יוקטנו, גם בצריכת דלק וגם חס ושלום שהגיר זקוק שיפוץ הידני יהיה זול יותר מאשר האוטומט.

האם 50 אלף שאתה מוציא כוללים את מחיר הביטוח (נהג מתחת לגיל 24 עדיין נחשב נהג צעיר)?

האם השארת כסף ליישור קו?

האם אתה מחפש עוד משהו ברכב חוץ מאמין וחסכוני? יש לך עוד דרישות כמו סוג של איבזור מסויים שאתה לא יכול בלעדיו, דרישה לנוחות נסיעה ברמה מסויימת או איזה דרישה לרכב שמתנהג טוב או סתם יפנית 5 דלתות שתשנע אותך מa ל b בחיסכון מקסימלי?

פורסם

השאלה הראשונה שאתה חייב לשאול את עצמך זה אם אתה מוכן להוצאות שרכב ידרוש ממך ואני מדבר על הוצאות של בממוצע כ800-1000 שקל בחודש. וזה כל עוד הרכב במצב תקין.

אני מניח שהסכום שנקבת זה כולל ביטוחים. אז לדעתי אם לקנות אז ב30K, ביטוח מקיף+יישור קו חריף יקחו מימך עוד למעלה מ10K ואת השאר תשמור בצד למקרה הצורך רק בגלל שמצבו הכלכלי של הסטודנט לא כזה מזהיר.

פורסם

קורולה שנת 2000 , חפש אחת פרטית עם מעט ק"מ .

רכב ששומר על ערכו יחסית לרכבים מקבילים, רכב זריז,מנוע גיר מעולים!

טיפול חד שנתי 500 שקל,דלק וביטוחים, מעבר לזה הרכב אמין בצורה מופתית.

מניסיון. תחפש עוד אנשים שיש להם את הרכב הנ"ל ותשאל אותם מה התקלקל להם ברכב חוץ מטיפולים שוטפים ותקבל עוד חוות דעת בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

50K?

יש לך תקציב לא רע בכלל.

אני מבין שזהו רכב ראשון, ואתה בן 23.

קצת קשה להיכנס לראש של צעיר.. יש לך כיוון מסויים שיעזור לנו לעזור לך?

פורסם

יאריס 1.3 ידנית זה יכולה להיות אופצייה מעניינת. גם חסכונית, גם אמינה, גם שוק טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...