Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קראתי כאן על צמיגים ולא יכולתי להגיע להחלטה.

קניתי טויוטה קורולה 96 ואני רוצה להחליף את הצמיגים בדחיפות (יבשים ונראים במצב לא טוב עם חתכים).

מעוניין לקנות משהו טוב אך לא יקר מדי.

תקציב: 250-300 ש"ח לצמיג בערך.

מידות: 175/65R14

יש הרבה טובים.. אני צריך המלצה לדגם או שניים מאוד ספציפיים ולא רק שם חברה + המלצה על מקום באיזור המרכז (חולון, ת"א, ר"ג.. באיזור).

חשובה לי האחיזה מצד אחד אך אני לא מתכנן להישאר עם הרכב הזה מעל שנה כך שאני לא רוצה להשקיע מעבר למה שצריך.

ולשאלה: חשבתי לקנות מגנזיום משומש (הבנתי שזה 4*100) בסכום סימלי של עד 500 ש"ח שיהיה יותר נחמד.

השאלה היא האם לא כדאי להתקין את הצמיגים על המגנזיום ישירות, האם יש בעיה בלהתקין מחדש עוד שבוע-שבועיים.

תודה!

מקווה לקבל המלצה נכונה ולסגור תעניין הזה תוך יום-יומיים גג.

פורסם

שלום לך. בדרך כלל, אני יודע שאוטו-דיפו לא ממש זולים.

לפני מספר ימים, הופתעתי לטובה!

יש מבצע - נדמה לי שזה רק בסניף חדש שפתחו לידי, במרכז ראשל"צ - אבל זו רשת, אז תברר:

רכשתי 2 צמיגי GOOD YEAR דגם DURA GRIP ב-562 שקל בסך הכל! יש שם מבצע, על צמיג שני בהנחה.

שווה לך לבדוק. יצאתי מבסוט מהמחיר ומהשירות. ואגב, הצמיגים חדשים מאד - בני 4 חודשים בסך הכל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

במידת הצמיגים שלך רכשתי מאנטון חנניה בסניף רשל"צ רבעיית דנלופ ספורט ב1000 ש"ח.

מקום מומלץ יש לך סניף ביפו ובראשון.

בהצלחה

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...