Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לדעת איפה בדיוק ממוקום הקונקטור אנטנה שבתמונה, ומה צריך לפרק כדי להגיע אליו? (אני רוצה לבדוק את האנטנה...)

לנטיס 00' 1600 .

תודה,

דוד

קונקטור אנטנה.jpg

פורסם

תודה,

הקליטה לא כלכך טובה (יש לפעמים רעשים באזורים שרכבים אחרים קולטים חלק), והרדיו חדש. הקונקטור שמתחבר לרדיו נראה תקין (ניקיתי אותו גם עם ספריי מגעים). חשבתי שאולי הבעייה בצד האנטנה- בקונקטור שבסרטוט. אבל לא מצאתי אותו- חיפשתי מאחורי ההגה.

פורסם

אני לא זוכר שקיים קונקטור כזה בלאנטיסים, מה שכן מהו מצב האנטנה שלך יכול מאוד להיות שהיא מהווה את התקלה וישנן דרכים לאמת זאת.

מה גם איזה סוג מערכת שמע התקנת?

האם הבעיה התחילה כעת או גם בזמן שהייתה המערכת הישנה?

שאתה מתכוון לחוסר קליטה א לא נשמע בכלל או ששומעים אך מלווה ברעשי רקע?

פורסם

מותקן רדיו דיסק של Blaupunkt ( ללא מגבר- עם הרמקולים המקוריים). קודם גם היה רדיו של אותה חברה. בשניהם יש קליטה אבל לא טובה במיוחד- יש רעשי רקע בחלק מהתחנות (רעשים שאין ברכבים אחרים). בניגון דיסק אין רעשים.

חוץ מהעובדה שקשה להוציא ולהכניס את האנטנה (אני משער שקצת גריז לבן יפתור את זה) האנטנה נראת תקינה.

פורסם

בדקת ברכב אחר עם אותה המערכת פשוט אני לא כל כך בקיא במערכת הזו לא יודע מהי רמת הקליטה שלה ברדיו, קח בחשבון שהתחנות היחידות שנקלטות טוב במדינת היהודים הם דווקא התחנות הערביות.

פורסם

יכול להיות... אני אנסה רדיו אחר באמת (פשוט לא רציתי להתעסק עם חיווט אז קניתי רדיו מאותו חברה שהתאים לפלאג המקורי "PLUG AND PLAY" :-)) , תודה...

פורסם

אפשרות שאני נותן לך גש למתקין מממנו קנית את הרדיו ותאמר לו כי הקליטה של הרדיו לא טובה, הוא כמובן בתור שרות יבדוק לך מהו מקור הבעיה ואם זו אכן בעיית מערכת השמע היא תוחלף ובמידה ולא לפחות תדע מהי הבעיה.:-)

• תוכן חדש...