Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו מזדה 323 לנטיס GLX שנת 97

הסחיבה ברכב נהיתה פחות טובה מפעם,והאוטו אוכל לי יותר דלק לאחרונה.

עוד חודש גם הרכב צריך לעבור טסט ככה שנעשה לו כמה תיקונים קטנים.

ממה זה יכול להיות? ובאופן כללי מה משפיע על הסחיבה של הרכב חוץ מהמנוע כמובן,ומה אני יכול לעשות בשביל שהאוטו יחסוך לי את המקסימום דלק?

תודה!

פורסם

תתחבר לסורק תקלות במוסך ושיבדקו את חיישן החמצן, אולי החיישן חמצן שלך לא תקין והוא גורם לתערובת עניה/עשירה.

מה שיוביל לזהים אוויר ולצריכת דלק מוגברת.

בסורק התקלות ניתן ליראות את הגל שהחיישן מוציא, לפי הגל ניתן לדעת אם החיישן תקין או לא.

בנוסף שיבדקו שחיישן הTP מכוון.

אני מציע לך לנקות את חיישן הMAF בעזרת ספריי קארב'.

מתי הוחלף מסנן אוויר?

פורסם

הרבה זמן לא הוחלף דברים באוטו הזה,אמא שלי לא עשתה לו טיפולים.

הפלגים זה קשור? [לא זוכר אם זה פלגים או שם דומה אבל אמרו לי שזה משהו עם הניצוץ של המנוע שהוא רחוק אז זה גורם לאוטו לסחוב פחות טוב-איך קוראים לחלק הזה?]

פורסם

הניצוצות נוצרים על הפלאגים בין האלקטרודות.

פנה למוסך תעשה טיפול גדול בכל מה שצריך להחליף(להחליף גם פלאגים), ובנוסף שיחברו סורק תקלות כפי שכתבתי קודם לאיתור הבעיה.

החלף פילטר דלק, מחליפים אותו כל 75K ק"מ.

פורסם

פלאגים של DENSO דגם K20PR-U11 עולים כ50 ש"ח.(להחליף כל 45 אלף)

פילטר דלק מקורי עולה 108 ש"ח במוסך מורשה.(להחליף כל 75 אלף)

בנוסף החלף שמן מנוע 10W40 חצי סנטטי של LM עם תוסף MOS2 (באוטודיפו עולה כ 120ש"ח ל 5 ליטר)

מסנן שמן מנוע(חובה להחליף יחד עם שמן המנוע כל 10-15 אלף ק"מ) מסנן שמן מקורי עולה כ 80 ש"ח במוסך מורשה

המחירים של החלקים לא כוללים עבודה,(זה רק מחיר החלקים).

מזרקי דלק לא מחליפים אלא אם כן הם מקולקלים, אם אתה רוצה לטפל במזרקי דלק פנה למכון להזרקות דלק שם מנקים את המזרקים זה עולה בין 400 ל 650 ש"ח.

פורסם

האוטו הזה שיש לי הוא נחשב אמין?

תמיד אני שומע שה323 אמינה,אבל מתכוונים לחדשות שמשנות 2000-מה עם הלאנטיס GLX 97 היא נחשבת אמינה?

פורסם
שקיים עליהם ציפוי שניתן לראותו רק על ידי מיקרוסקופ וזה בדיוק מה שנהרס (נאכל) מספרי הקרבורטור.

ורק סליל אחד זה מ MAF השני הוא IAT.

ניסן אתה טועה ידידי.

בחיישן הMAF יש באמתצ חור (הלוע של החיישן) בתוך ה"לוע" יש 2 נגדים ששניהם אחריים למדידת כמות האוויר, נגד אחד מתחמם ונגד אחר לא, ויחידת הבקרה מחשבת לפי קירור הנגד הקר כמה אוויר נכנס.

חיישן הIAT נמצא מחוץ ללוע, אך בגוף החיישן.

פורסם

ניסן, במקרה צילמתי את חיישן הMAF.

שים לב למה התכוונתי.

העיגול המסומן באדום זהו ה"לוע" בתוכו ישנם 2 נגדים זעירים שאחריים למדידת כמות האוויר.

העיגול הצהוב זהו חיישן הIAT.

ac91401b8a51425d14096ff5cc4f7fdf.JPG

יקיר

• תוכן חדש...