Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מותקן אצלי באוטו כרגע מערכת של פיוניר עם יציאה אחת למגבר כאשר המגבר מגביר 2 אחוריים של JBL 100 WRMS וסאב. הרמקולים הקדמיים אינם קומפוננט ואינם מוגברים אך גם של JBL 55 WRMS, ברצוני להחליף את הHU לאחד עם 3 יציאות ולהוסיף מגבר. עכשיו יש לי כמה שאלות:

איזה HU של פיוניר/אלפיין/קלריון מומלץ בטווח של עד 1000 ש"ח?

איזה מגבר 2 ערוצים מומלץ באותו טווח מחירים לרמקולים הקדמיים? (חשבתי בכיוון של CS 60.2 חוות דעת יתקבלו בברכה..)

והאם בהוספה של המגבר שאני רוצה להוסיף לקדמיים אני באמת יקבל את הבמה הקדמית שלשמה אני עושה את כל זה או שבעצם השינוי לא יהיה כזה מהותי והרמקולים עדיין יבלעו כמו מה שקורה עכשיו..? כי כרגע לא בדיוק מרגישים את הקדימה יותר את האחורה וזה קצת מציק. *תודה מראש לכל העוזרים* :wink:

פורסם

בקשר ל- HU:

לי יש את ה- P6050 של פיוניר ואני מאוד מרוצה ממנו, מכשיר נוח וקל לתפעול, כולל 3 יציאות למגבר, יציאת AUX, כניסת USB ( אצלי יושב דיסק און קי של 16 ג'יגה ) , שליטה מלאה על הסאב ועוד הרבה אפשרויות מעניינות

בקשר למגבר:

למה להתקין עוד מגבר של 2 יציאות ? עדיף למכור או לתת לאיזה חבר את מה שיש לך, להוסיף כסף ולקנות מגבר 4 יציאות נורמאלי, זאת דעתי

בקשר לרמקולים:

אם אתה רוצה להרגיש את הבמה הקדמית, אז תחליף את הרמקולים שלך לקומפוננט ותגביר אותו

גם אם תגביר את ה- JBL הפשוטים שיש לך כרגע- לא תהנה מהבמה הקדמית כמו שתהנה ממנה עם קומפוננט

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אם כבר מגבר ,אז 4 ערוצים CS-60.4 הוא עולה כמעט באותו מחיר כמו ה-2 ערוצים.

תגביר איתו את הרמקולים ועם המגבר הקיים תמשיך להגביר את הסאב.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=416544

אני מציע את הרדיודיסק הנ"ל ב-730 שח בכסף שתחסוך תוסיף עוד קצת ושדרג את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=506280

קומפוננט

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

פורסם

אוקיי, רק לא הבנתי למה לקנות מגבר 4 ערוצים? נשארו לי רק 2 רמקולים קדמיים שלא מוגברים ואין מצב שאני משאיר את האחוריים בלי הגברה.. זאת אומרת שיש לי 4 רמקולים + סאב להגביר.

פורסם

אחלה תודה רבה לכם חבר'ס.. רק דבר אחרון אם אני מגביר את הקדמיים בינתיים ולא עובר לקומפוננט יהיה איזשהו הבדל נכון?

זאת אומרת אני ישמע בקדימה הרבה יותר טוב ? לא בא לי להוציא 2000 ש"ח להתבאס.. :lol:

פורסם

לדעתי השינוי לא יהיה גדול ,אל תתטפח תיקוות

אתה מחליף מכשיר פיוניר באחד חדש שסגנון הצליל שלהם דיי דומה

ונישאר עם אותם רמקולים ,ההגברה תתן לך קצת יותר עוצמה אבל לא יותר מזה.

אם תשאל אותי ,הייתי עושה משהוא אחר

הייתי קונה קומפוננט קדמי איכותי כמו למשל מורל דוטק אוביישן מחבר אותו

למגבר ואת השני ערוצים נוספים בגישור לסאב, ואת ה-6X9 הייתי מחבר להגברה של הרדיודיסק.

כך אתה מקבל דגש על הבמה הקדמית מבלי לוותר על הבמה האחורית

גם מעלה את העוצמה גם את האיכות ובפחות כסף.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577156

פורסם

לשים דוטק אוביישן על HU ומגבר פשוטים ?

לדעתי זה בזבוז כסף :|

אני אישית הייתי שם מורל טמפו- ההבדל בינו ובין הדוטק הוא בערך 400 ש"ח

הייתי מעדיף לקנות קומפוננט קצת פחות טוב מהדוטק ( הטמפו הוא מוצר טוב מאוד למחיר שלו ), להשקיע יותר במגבר וב- HU

ולבסוף לדעת שה- HU איכותי יותר מהפיוניר ב- 730 ש"ח ( שדרך אגב לא כולל כניסת USB וזקוק למתאם ביוחד בשביל זה )ׂׂוהמגבר מנצל טוב את הקומפוננט

זאת דעתי :wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

ה- HU הזה של פיוניר וגם המגבר של JBL הם דגמים דיי התחלתיים ודי פשוטים לדעתי

כל אחד יכול להשוות אותם למשהו אחר- אחד יגיד שהם באיכות מטורפת ואחר יגיד שהם חרא, לכל אחד יש השקפה שונה על סאונד

אני אמרתי את דעתי

:wink:

• תוכן חדש...