Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועים+ אני נוהג כבר בלי מלווה,

קודם כל מדובר ברכב פיגו 206 אוטו'.

קניתי לפני חודש+- מערכת של Pioneer ב400 שקל רמקולים 6X9 אחוריים הם 400W ו80RMS או משיהו כזה, ומקדימה קניתי גם Pioneer ב250 שקל שהם 40RMS ו200W נראה לי, ושאבא שלי נתן לי את הרכב קיבלתי אותו עם מערכת של Kenwood חמודה רשום עליה 50Wx4 לא ממש מאמין לזה חחח, כרגע ברמקולים יש אחלה איכות.

אתמול קניתי באס 600RMS ומגבר של 1000W משיהו חמוד... עם 4 יציאות גם יש את כל הכבלים וכו'.... (יענו חבילה)

עכשו אחרי שהבנתם מה יש והכל, רציתי לדעת אפשר איך להרכיב? או איפה? והשאלה הכי חשובה זה לגבי החיבור, מה עדיף 2 מקדימה למגבר + באס והאחורה לרדיו דיסק? או ה2 מאחורה +באס למגבר וה2 מקדימה לרדיו דיסק?

נ.ב.

כמה המחיר הממוצע להרכבה? ואני גר באיזור המרכז (ראש העין)

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

מחיר ההתקנות הבסיסיות מתחיל אני מניח ב350 שקלים.

עדיף לך לחבר 2 מקדימה + באס בגלל "אפקט הבמה".

יותר מזה כנס ל FAQ תמצא שם מלא דברים מעניינים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

טוב אז ככה

אמרו לי 350 שקל... + כבלים יענו "קיט" אז מה שעשיתי זה

קניתי כבר קיט ובע"ה מחר יביאו לי עוד 220 שקל מהעבודה ככה שזה יצא 220+130 = 350...

זהו בקיצור אני כבר יתקין השאלה כזאת האחורה זה 80RMS השאלה אם שאני יחבר את הרמקולים מקדימה הם לא יעשו פדיחות מבחינת באס וכל השאר והקטע שבכללי כולם מחוברים שלא יהיה אי הבנה או משיהו...

תודה מחכה לעוד תגובות לגבי זה

• תוכן חדש...