Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי מעוניין לרכוש רכב בכ40 אש"ח.

הוא מצא גולף 02 ומשיחה עם הבעלים עולה שישנה פגיעה "קלה" בשלדה מאחור. הבעלים טוען שאין השפעה על היגוי, או על כל דבר אחר. החבר שוקל לרכוש את הרכב למרות הפגיעה, ורוצה לדעת מהן ההשלכות של פגיעה כזו, מעבר לשלמות הרכב במקרה של תאונה.

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

קח את הרכב לבדיקה. תעלה את התוצאות לכאן. יש הבדל בין גירוד צבע בשלדה לבין ריתוכים וקורות שהחליפו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמת, אבל להוציא כסף על בדיקה בשביל מידע כזה, החבר לא מעוניין. מה ההשלכות של פגיעה "קלה", נניח, ריתוכים בלבד, ולא משהו רציני? באמת שאני לא יודע איך לשאול :p

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

קצה שלדה מאחורה אין לה הרבה משמעות חוץ ממשמעות מסחרית רצינית ביותר.

אבל אני דווקא מאוד הייתי חושש והולך לבדיקה. מה שמתחיל במשהוא "קליל" יכול להסתבר כמשהוא "כבד".

פורסם

מי קונה רכב בלי לבדוק אותו, קל וחומר, אם ידוע שעבר תאונה מאחור ?

את ההשלכות של הפגיעה - יוכלו להעריך בבדיקה במכון (אולי יש לבעל הרכב, מסמך משמאי/מוסך בעת התאונה/תיקון, מה נפגע

ומה צריך לתקן/מה תוקן. זה יכול לתת לך כוון).

בנוסף - עלולות להיות השלכות בטיחותיות (בנוסף להשלכות מסחריות=ירידת ערך), אבל גם זה יוכל להתברר רק בבדיקה במכון.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם כבר שמים 40K על קניית רכב אז למ הלחסוך עיד 450 ש"ח? יתכן מאוד שלרכב יש עוד בעיות/תקלות שידרשו השקעה רבה. ושוב לא בטוח ואי אפשר לסמוך על אדם לא מוכר, כמה החמורה פגיעה בשלדה.

• תוכן חדש...