Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לדודה שלי. גרה בתל אביב, כיום נוהגת על רנו קליאו ידנית שנת 94.

הרכב יסע מספר פעמים בשבוע לכפר סבא וחזרה. מעבר לכך רוב הנסיעות הן בתוך העיר.

אין צורך במושב אחורי מרווח כי רוב הזמן היא תסע ברכב לבד.

נקודה חשובה זה אחזקה זולה. חשוב גם שהרכב לא יהיה "חלש" יותר מהקליאו הנוכחית. ומבחינתה, שנתון כמה שיותר גבוה.

היא מעדיפה שהרכב יהיה אוטומטי. מהניסיון שלי קל יותר למצוא רכבים אוטומטיים.

בתקציב של 40K אני הצלחתי לחשוב על פונטו וגטס.

לי יש פונטו ידנית שעושה את העבודה (מנקודה א' ל ב' בלי יותר מידי "ריגושים ותוספות"). יש לי "פחד" לא מוסבר מאמינות של תיבות אוטומטיות באופן גורף (לא משנה איזה סוג או של איזה חברה) ובגלל זה אני לא מרגיש בנוח לייעץ לה.

יש עוד רכבים מומלצים בתקציב? במידה והפער בין ידני לאוטומטי הוא מאוד גבוה היא מכונה להתפשר על ידני.

אסף

פורסם

קליאו, סיריון , (א)פולו, יאריס

עדיפות לידני , אבל גם אוט' מתגבר על מהמורות הדרך, ביחוד בפקקי תל אביב.

העיקר לחפש שמורה .

אחזקה זולה - תלוי ראשית איזה רכב מצאה, שמור- יסייע מבחינת תיקונים. אם הנסועה השנתית לא גבוהה ההפרש בתצרוכת דלק

זניח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...