Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לידע אישי - המטענים האלו גם נגמרים מתישהו, מן הסתם. לכמה טעינות הם מחזיקים והאם אלו טעינות מלאות?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

קניתי לפני כמעט כשנה מצבר ג'ל צהוב תוצרת אופטימה - הוא הורכב רק פעמיים לרכב למשך חצי שעה כדי שלא יפרוק את עצמו .

המצבר הרגיל כיום ברכב שלי של שנפ עדין עובד תקין לכן אני לא מעוניין להחליף אותו לבינתיים .

מצד שני אני לא מעוניין שמצבר הג'ל יפרוק את עצמו ויגרם לו נזק .

האם כתוצאה שהוא שוכב בבית ללא שימוש גורמת לקיצור אורך החיים שלו ? .

במידה והתשובה כן , איזה מטען מצברים אני צריך לקנות למצבר ג'ל כזה ? .

מה שחשוב לי בלבד שהוא יפסיק את עצמו לבד , וכל כמה זמן צריך להטעין אותו ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הטענתי קרוב ל20 פעמים עם המטען והוא עדיין מתפקד כמו חדש...

אין שם מה שיתקלקל -ככה אמרו לי כמה חשמלאים שיש להם מטענים כאלה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
הבעיה שהוא אפילו לא 1 אמפר לשעה מה שאומר שמצבר 60 אמפר יקח שבוע להטעין..

70 שעות זה לא שבוע, אבל בכל מקרה, זה לא החישוב הנכון. במציאות זה לא שאתה צריך לטעון מצבר מאפס, כי אחרת הייתי ממליץ לך על מטען אחר, אלא על בסה"כ על אחזקה של מצבר כמעט טעון. אני מתחזק עם המטענים האלה גם מצברים של יותר מ100 א"ש.

אתה צודק שזה לא מטען שמיועד לטעינה מלאה של מצבר מאפס למאה אחוז בתוך 12 שעות, אבל זה גם לא היישום כפי שהצגת אותו. בשבילך ה800 מספיק.

פורסם

האמת שאין לי מושג מה רמת הטעינה של המצבר.

בוא נגיד שלחצן פתיחת הדלתות לא עובד, אין נעילה מרכזית וכשאני מכניס את המפתח לסוויץ אפילו האורות של לוח המכוונים לא נדלקים. (שלא נדבר על צופר או אורות.) גורנישט.

פורסם
המטענים יגמרו כשיגמר החשמל.

למה שיגמרו?

אוקיי, טעות שלי. חשבתי שמדובר במטענים שלא קשורים לרשת החשמל.

לפני כחודשיים נתקעתי ללא מצבר, רכב שירות של שגריר שבא להניע אותי חיבר כאבלים ובנוסף עוד מכשיר בצורת מזוודה שמשמש כמצבר חליפי או משהו כזה. הוא נתן לי לנסוע עם זה כשזה מחובר לפתח של המצת עד שהגעתי למוכר מצברים. מישהו יודע על מה מדובר?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
האמת שאין לי מושג מה רמת הטעינה של המצבר.

בוא נגיד שלחצן פתיחת הדלתות לא עובד, אין נעילה מרכזית וכשאני מכניס את המפתח לסוויץ אפילו האורות של לוח המכוונים לא נדלקים. (שלא נדבר על צופר או אורות.) גורנישט.

הריון הוא לא להגיע למצב כזה שהמצבר כבר גמור לגמרי לאחר שבוע וחצי שבועיים, כי אז הוא עובר תהליך הרסני ביותר, גם לטווח הארוך, אלא לדאוג לעתים תכופות יותר שהוא יהיה מלא, וזה אומר שלפחות בכל סופ"ש הרכב מחובר למטען, ועדיף לעתים תכופות יותר. יש לי רכב אחד שעובד בצורה שאתה מתאר, ובניתי את המטענים שלו בצורה קבועה על הקיר לידו עם שקע ועם תקע עם חוט חשמל קצר שנמצא מחוץ לרכב כל הזמן (אם טיילת בארצות צפוניות בוודאי ראית תקעים כאלה שיוצאים עם חוט ליד אחד הפנסים הקדמיים. שם זה לטובת חיבור של גוף חימום של נוזל הקירור במנוע) , כך שבכל סיום נסיעה הנהג יוצא מהרכב, מחבר שקע לתקע ואז הרכב נכנס למצב טעינה ואחזקה. זה המצב העדיף, כי אז המצבר טען 100 אחוז כל הזמן, וחיי המצבר שלו צפויים להגיע לתוחלת מלאה.

פורסם

זו בדיוק הכוונה. לחבר את המצבר להטענה מיום חמישי ועד מוצ"ש. כל שבוע.

זה לדעתי יתן את המענה הנכון.

בכל מקרה קניתי את המטען הצרפתי GYS - שמגיע עד 5.5 א"ש. זה יספיק גם לפעם הזאת שהוא ריק לגמרי וגם לפעמים הבאות.

תודה על העיצות.

אייל

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נצל"ש -

גם אני מחפש מטען, כי הוולוו נוסעת פעם ב 7-10 ימים ולפעמים המצבר מתפרק.

מה דעתכם על המטענים האלה תוצרת יונדאי, ובמיוחד זה ב-219 ש"ח?

761777.jpgמטען מצברים וסוללות לרכב מעודפים מטען מצברים וסוללות לרכב HD-50 מחיר 599 ש"ח בלבד TranPixel.gifProdRB.gif

192548.jpgמטען מצברים לרכב ומשאיות HD-22 מחיר: 399 ש"ח בלבד

TranPixel.gifProdRB.gif525998.jpgמטען סוללות ומצברים לרכב מטען סוללות ומצברים לרכב HD-11 מחיר: 219 ש"ח בלבד TranPixel.gifProdRB.gif

זה הקישור לאתר: http://www.hyundaitools.co.il/category.asp?catcode=34&AdCat=34&parentid=0

שמתי לב שלא כתוב על המטענים כמה אמפר/שעה הם מספקים, אבל כל עוד זה יטעין את המצבר, לא משנה לי פרק הזמן שיידרש לכך. אבל אם מישהו יודע, אשמח לדעת גם.

חוץ מזה, יש לי 15% הנחה על המחירים המופיעים שם, אז אם מישהו מעוניין להיעזר בי למען ההנחה - בכיף!

אפשר לקנות את המטען במחסן שנמצא ברמלה, ואפשר גם לקבל בדואר בתופסת מחיר.

תודה ואחלה סופ"ש.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...