Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לדעת כיצד אני מבצע מתיחה לכבל הנ"ל כך שייתן נעילה לגלגלים אחרי הרמה קטנה של הידית ולא משיכה רצינית וארוכה?

תודה.

פורסם

מנסיוני ברוב הרכבים היפניים/קוריאנים הגלגלים ננעלים לאחר 6-8 קליקים של משיכת בלם היד וזה תקין, לפי דעתי אין צורך לכוון מחדש את הכבל במידה ולא שיחקו איתו באחד הטיפולים.

במידה וידית הבלם לא נועלת את הגלגלים לאחר 6-8 קליקים יש לבדוק את מצב סנדלי הבילום האחוריות מכיוון שלבלמים האחוריים קיים מנגנון כיוון אוטומטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, הכי נכון זה ראשית לבדוק מצב סנדלים לאחר מכן לבצע מתיחה כאשר הרכב באוויר ולמתוח עד אשר מרגישים בסיבוב הגלגל את התנגדות הסנדל, ואז משחררים מעט לשחרור הגלגל.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...