Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עינו של האח הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא כל-כך עינו של האח הגדול - כי זה בהסכמה, וצריכים מכשיר נוסף

מה שאני לא מבין זה למה להשתמש באיתורון ולא לבצע את בדיקת המהירות ע"י הטלפון עצמו :shock:

סלולארי מאותר ע"י מערכת שנקראת MPS - MOBILE POSISIONING SYSTEM

שלעולם לא תיתן לך מיקום מדוייק כמו GPS.

אבל הסיבה העיקרית היא, שכדי לבצע מעקב רציף ע"י הMPS משתמשים במשאבי רשת רבים והדבר יוצר עומס רב. לכן, הMPS (בעיקרון) מוגבל לדגימה כל מספר שניות שמוכתב ע"י הרשת.

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה להשתמש באיתורון ולא לבצע את בדיקת המהירות ע"י הטלפון עצמו :shock:

אבל הסיבה העיקרית היא, שכדי לבצע מעקב רציף ע"י הMPS משתמשים במשאבי רשת רבים והדבר יוצר עומס רב. לכן, הMPS (בעיקרון) מוגבל לדגימה כל מספר שניות שמוכתב ע"י הרשת.

אני מבין שTLLF מבין בסלולר :king::beerchug: ,טוב לדעת

השאלה האם זה אפשרי, האם עוד 10 שנים הR ירכב עם הCBR2000 שלו ויקבל דוח מהטלפון שלו ?

פורסם

השאלה האם זה אפשרי, האם עוד 10 שנים הR ירכב עם הCBR2000 שלו ויקבל דוח מהטלפון שלו ?

הכל אפשרי.זה רק עניין של האם יהיה גורם שיוכל להרויח מזה כסף.אם כן,צפה פגיעה בעוד 10 שנים...

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

תמורת כסף, הכל אפשרי

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם
:shock2::bad-word:

זה המצאה של הקבוצה שלנו ביזמים צעירים לפני שנתיים!!

לא ממש הבנתי

יזמים צעירים- ממציאים מכשיר חדשני כלשהו, אשר ניתן יהיה לשווק אותו בעתיד באמצעות חברות מסחריות ולקבל על זה כסף מאוחר יותר..

פיתחנו את הרעיון הזה על ספידומטר והכל בחבילה של 70 שקל בלי 500אלף שקל פיתוח...

אולי 400 שקל פיתוח....

גם ככה היום זה גל עבודה בעיניים!

כבר ב6.2 גיליתי מה יש במשאית של רדיו 99 אפ אם ולא אמרו כלום :mad:

ובחזרה לנושא

המערכת שלנו עבדה על גלאי נפח ממוקד לכיוון הספידומטר כך שברגע שהמחוג חוצה אותו מעל המהירות שנקבעה...רושם לעצמו ה"מתריען" את השעה ומציג אותה אחכ לבעל המכשיר..אפקטיבי..אפילו עשינו סקר שוק- מסתבר ש40 אחוז מהאנשים היה קונה את המכשיר הזה לעצמו או לילדים שלו..

פורסם

עוד שרצתי עם טנדר על הגדרות של תע"ש הייתה מערכת שעוקבת אחרי המהירות של הרכב בכל רגע נתון, מצפצפת מעל מהירות מוגדרת, וגם משמשת כאימובילייזר, שלכל נהג מורשה מפתח משלו, כך שניתן לדעת בדיוק מי נהג ברכב בכל רגע ובאיזה מהירות.

ממש המצאת המאה.

החידוש היחיד הוא (גם זה לא בטוח) הוא בשליחת ההודעה בזמן אמת, במקום להוריד את הנתונים מהרכב למחשב. ביד דיל.

• תוכן חדש...