Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב טוטאלוס, מה הלאה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום לצערי האוטו שלי הושבת.

הרכב עמד במדרכה בעבודה, ומשאית הגיעה כדי לפנות ולהיכנס למפעל, עשתה סיבוב, ועם הזנק ריסקה את האוטו.

כל העמוד תמיכה של הרכב נכנס פנימה, עלה למדרכה, בקיצור הרכב הלך לעולמו לצערי.

מיד התקשרתי לביטוח שלי, רשמתי את הפרטים של הנהג הפוגע, וזהו..הוא נסע לשלום.

שאלתי היא מה הלאה? מה הנהג אמור לעשות? או הביטוח שלו?

כמה כסף אני מקבל? האם יופחת? וכמה זמן זה לוקח?

הנהג מודה באשמה, במקרה הוא מכר שלי ואמר שהכל יהיה בסדר.

אך רציתי לדעת את דעתכם מכיוון שזאת הפעם הראשונה שזה קורה לי אישית.

הרכב הוא ב.מ.וו 320 שנת 1998. אני מבוטח בחברה מגדל עם ביטוח חובה+צד ג'.

תודה לכולכם.:-(

פורסם

אני מאוד מקווה שיהיה בסדר:

לך אין ביטוח מקיף לכן אתה לא מכוסה על של נזק שעלול להגרם לרכב שלך.

נהג המשאית צריך לשאת באחריות, אם יש לו ביטוח מקיף אז חברת הביטוח שלו אמורה לפצות אותך וזו האפשרות הטובה.

האפשרות הגרועה היא שגם לו אין ביטוח מקיף והנהג ידרש לשלם את הנזק מכיסו, במצב כזה הוא עלול לספר סיפורי אלף לילה ולילה כמו שאתה נהגת את הרכב שלך ופגעת במשאית.

בקיצור - חסרים נתונים.

פורסם

אתה מקבל מחירון מקובל בשוק לפי מחירון יצחק לוי.

כמובן בהיתחשבות פרמטרים שונים כגון : בעלים לשעבר(מס' ידיים) מקוריות לשעבר(מונית,מדינת ישראל.השכרה וכו').

מס' קילומטרים והכי חשוב עבר ביטוחי0תאונות וירידות ערך בעבר.)

זמן מקסימלי לטיפול בתביעה לפי המפקח על הביטוח במשרד האוצר הוא עד 45 יום מרגע השלמת כל המסמכים.

ובתנאי שהפוגע הודיעה בחברת הביטוח על מקרה ביטוחי ומודה באשמה.

פורסם

נהג המשאית צריך לשאת באחריות, אם יש לו ביטוח מקיף אז חברת הביטוח שלו אמורה לפצות אותך וזו האפשרות הטובה.

האפשרות הגרועה היא שגם לו אין ביטוח מקיף והנהג ידרש לשלם את הנזק מכיסו, במצב כזה הוא עלול לספר סיפורי אלף לילה ולילה כמו שאתה נהגת את הרכב שלך ופגעת במשאית.

בקיצור - חסרים נתונים.

מה הקשר בין מחט ... מספיק של משאית הפוגעת יש ביטוח צד ג' והנזק מכוסה ע"י חברת הביטוח.

פורסם

הנהג הפוגע חייב לדווח על התאונה לחברת הביטוח שלו.

האם מסרת לחברת הביטוח שלך גם את פרטי הביטוח של הרכב הפוגע? האם יש לך סוכן שיסייע לך בטיפול או שאתה מבוטח בביטוח ישיר?

מכיוון שאין לך ביטוח מקיף, חברת הביטוח שלך לא משלמת את הנזק.

אני מניח שאין לך בפוליסה כיסוי לרכב חלופי, לפיכך אתה צריך לתבוע מן הביטוח של הנהג הפוגע גם הוצאות עקיפות.

פורסם

מקווה שלא יהיה לך בעיה בזה שעמדת על המדרכה זה היה במקום שאסור לעמוד בו? זה יכול לגרום לבעיות... אם נהג המשאית יטען את זה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
מקווה שלא יהיה לך בעיה בזה שעמדת על המדרכה זה היה במקום שאסור לעמוד בו? זה יכול לגרום לבעיות... אם נהג המשאית יטען את זה

זה ממש לא קשור

במידה והרכב עמד במקום אסור זה בינו לבין העריה ו/או המשטרה זאת לא סיבה לפגוע ברכב עומד ולגרום לנזק.

(ואם היה עומד שם בן אדם אז מה ? גם לדרוס אותו למוות)

פורסם

בקיצור - חסרים נתונים.

לפי מה שאני יודע ביטוח צד ג' יכסה את כל פגיעות הרכוש של צד ג'.

ביטוח מקיף זה ביטוח על הרכוש של המבטח, זאת אומרת שבמקרה ונהג עשה תאונה עצמית הביטוח המקיף מכסה את הנזק.

פורסם

המקום עמד במקום חוקי.

הפוגע מודה באשמה, ואני הודעתע לביטוח שלי.

האם הבעלים של המשאית יכול להחמק לי מזה? לקחתי את כל הפרטים, והנהג מודה שהוא אשם.

מה עם הרכב? מי לוקח אותו ומה קורה איתו?

פורסם

הרכב נשר ברשותך

השמאי שמעריך את הנזק מוריד לך 10% ממחירון הרכב עבור שרידים (אתה יכול לעשות מה בראש שלך עם הרכב)

כמובן שבעל המשאית יכול להיתהפך ולהגיד שלא אשמים ואז מה שנור לך זה בית משפט !

תנסה לנהל שיחה מול נהג/בעל המשאית ולהקליט את השיחה

תתחיל את השיחה בצורה שקטה ,תברר האם הוא דיווח על התאונה ואם הוא אומר לך שכן ,תשאל אותו האם הוא הודה בפני הסוכן שלו שהוא אשם תראה לאן נושבת הרוח ומה הן פני הדברים.

פורסם
מה הקשר בין מחט ... מספיק של משאית הפוגעת יש ביטוח צד ג' והנזק מכוסה ע"י חברת הביטוח.

לפי מה שאני יודע ביטוח צד ג' יכסה את כל פגיעות הרכוש של צד ג'.

ביטוח מקיף זה ביטוח על הרכוש של המבטח, זאת אומרת שבמקרה ונהג עשה תאונה עצמית הביטוח המקיף מכסה את הנזק.

אתם כמובן שצודקים ולי הייתה טעות סופר. :oops:

ברור שנהג המשאית צריך ביטוח צד ג' ולא כפי שכתבתי מחוסר תשומת לב.

פורסם

שוב אני אומר, הרכב הושבת לחלוטין, הפוגע מודה לגמרי באשמה.

התקשרתי לביטוח שלי הבאתי את כל הפרטים ואמרו להתקשר מחר לשאר הטיפול.

עם הנהג הכל בסדר גמור, אני מעוניין לדעת מה התהליך הבא עם הרכב, עם הביטוח, וכמובן הכי חשוב עם הכסף שאני אמור לקבל ומתי.

איך זה שהרכב נשאר ברשותי? ואיך הגעתי למשפט וההקלטה אם הוא מודה בכל?

פורסם

השתתפות העצמית בביטוח של המשאית בערך בגובה משכורת חודשית של נהג המשאית. אם הוא ישר, אז לא צפויות בעיות עם הביטוח. אם הוא איננו הגון צפוי לך גיהנום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה נכון גם אני שמעתי על זה, אבל הנהג לא מוציא מהכיס שלו בעל הרכב צריך להוציא.

האם יכול להיות כזה דבר שהנהג מודה והוא ישר לחלוטין ומשתף פעולה אבל הבעלים יעשה בעיות?

ואכשיו גם שמתי לב שאבא שלי כבר היה באותו הסיפור, לפני כמה שנים קרה מקרה דומה עם משאית, והרכב שלי רשום על שמו.

האם תהיה בעיה?

פורסם

כמובן שבעל המשאית יכול להיתהפך ולהגיד שלא אשמים ואז מה שנור לך זה בית משפט !

תנסה לנהל שיחה מול נהג/בעל המשאית ולהקליט את השיחה

תתחיל את השיחה בצורה שקטה ,תברר האם הוא דיווח על התאונה ואם הוא אומר לך שכן ,תשאל אותו האם הוא הודה בפני הסוכן שלו שהוא אשם תראה לאן נושבת הרוח ומה הן פני הדברים.

זה נכון גם אני שמעתי על זה, אבל הנהג לא מוציא מהכיס שלו בעל הרכב צריך להוציא.

האם יכול להיות כזה דבר שהנהג מודה והוא ישר לחלוטין ומשתף פעולה אבל הבעלים יעשה בעיות?

"הרוצה שלום ייכון למלחמה"

כתבו לך באופן ברור, תקליט את הנהג ואסוף הוכחות, אם הוא ישר אז מה טוב, יהיו לך הוכחות מיותרות שאותן תוכל להשמיד.

לא ישר, יש לך תחמושת לבית המשפט.

תביא בחשבון שיכול להיות שהנהג עוד לא מבין כמה זה הולך לעלות לו והכל עלול להתהפך.

• תוכן חדש...