Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה- צבעי לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם למישהוא יש המלצה למוסך צבע טוב לרכב?

ברשותי רכב כחול מיטלי כהה והצבע של מכסה המנוע והגג מעט שרוף וברצוני לחדש אותו.

לרכב שברשותי לא היו תיקוני צבע מעולם וחשוב לי למצוא מישהוא שיתאים את הצבע עד כמה שאפשר וידע לטפל בגג השמש המקורי (306XSI).

תודה,

נתן.

פורסם

אני אכן מחפש מישהוא איכותי.

יש עוד המלצות?

האם מישהוא יודע לאיזה מחיר לצפות?

איך מתאימים את הצבע? לפי מספר הצבע המקורי או ממש התרמת גוון?

תודה,

נתן.

פורסם

נקודת המוצא להתאמת הצבע הנה נוסחת היצרן לכמות גווני יסוד שהוא נותן.

מכיוון שצבע הרכב כבר עבר דהייה, אז צבע רכב מקצועי יודע מה עליו קצת לשנות בגווני היסוד שבנוסחה, או להוסיף גוון או לגרוע משהוא וכך להגיע הכי קרוב על צבע הרכב הקיים כעת בפועל.

גם אם צבע התיקון יתאים בדיוק רב, בהרבה מקרים, בהמשך הזמן קצב הדהייה יהי שונה בחלקי הרכב המקוריים ובחלק שנצבע מחדש ואז יורגשו איזה הבדלי גוון כלשהם.

בברכה - רפי לין :-)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

כשאתה אומר אזור הדרום... איפה בדיוק?

ברכב שלי יש דלת שנצבעה פעם (עקב תאונה אצל בעלים קודמים) ובגלל איכות צביעה ירודה, לאחר כמה שנים, הצבע בדלת הזאת התחיל להתקלף ועכשיו כבר אין צבע על כמעט חצי מהדלת.

בהזדמנות זו, המלצות לצבעי באזור אשדוד-רחובות יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...