Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שמן מנוע 5W-30 סינטטי מלא אתם ממליצים להשתמש: AGIP TECSINT או שמן של RORAL PURPLE .

ההבדל בעלויות זניח ואני רוצה המלצות מה מהשמנים הנ"ל מומלץ יותר.

תודה :lol:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השמן של AGIP מאוד מומלץ , עליך לדעת שיש דרגות טיב רבות של השמנים גם של אותה החברה .עליך ללמוד לקרוא ולזהות את סימוני דרגות הטיב של השמנים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני ממליץ לך על שמן של חברת Motorcraft חצי סינטטי צמיגות 5W30 עם איכות הכי גבוהה של למנועי בנזין שהוא SM, האות S מציינת שהשמן מיועד למנועי בנזין מהמילה Spark ניצוץ והאות M היא האיכות הכי גבוהה לפי סדר האותיות באנגלית

מחיר שמן נע בין 90 ל 100 ש"ח 5 ליטר.

חברות פורד ומזדה משתמשות בשמן הזה.

פורסם

אצלי במאזדה אני ממלא סינטטי מלא 5-30 של אגיפ , החברה מוכרת והשמן טוב .לא מכיר את סוג השמן השני.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אז מה? השמן גם מתאים לאקלים חיצוני של 30+ מעלות סלזיוס וזה לא אומר שלא ניתן להשתמש בו.

במנוע חדש וצעיר אפשר להשתמש בצמיגות הזו כל עוד השמן עומד בדירוג איכות המינימאלי של היצרן.

פורסם

הצמיגות שלו לא מתאימה לאקלים הישראלי...

ואם בכל זאת תחליט כן להשתמש רויאל פרפל הוא השמן הטוב ביותר שתוכל להשתמש בו ברכבך, אבל AGIP לא נופל ממנו.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אני משתמש ב-AGIP לשני הרכבים שלי, אז יש לי מה לומר.

ההבדל בעלויות זניח

הבדל בעלויות הוא גדול מאוד. אג'יפ 4 ליטר עולה 139 ורויאל פרפל עולה כ-50 ל-1 ליטר.

ואני רוצה המלצות מה מהשמנים הנ"ל מומלץ יותר

רויאל פרפל הרבה יותר איכותי. רק אין לו תקנים אותם דורש היצרן.

חברות פורד ומזדה משתמשות בשמן הזה

לא שמעתי על כך שחברת מאזדה משתמשת בשמן הזה. שמן המומלץ וה"מקורי" של מאזדה הוא MAZDA DEXELIA

גרשון המשפר

אתם מודעים לזה שדרגת צמיגות-5 זה בשימוש במקומות שהטמפ' בהן הן מינוס 20 צלזיוס ופחות ?

לא, זה אומר שהשמן הוא רב עונתי. עוד הערות סתמיות?

fords

הצמיגות שלו לא מתאימה לאקלים הישראלי....

מה אתה אומר. כנראה היצרן דביל. לאקלים חם ולתנאי עבודה קשים במיוחד מומלץ 5W/40, לתנאים רגילים (גם בארץ) 5W/30 החוסך אנרגיה הוא ההמלצה של היצרן.

fords

אבל AGIP לא נופל ממנו.

AGIP בהחלט נופל ממנו והמחיר שלו 140 ש''ח ל-4 ליטר הוא המקסימום שאפשר לשלם עבורו. שמנים יותר איכותיים מתחילים ב-50 ש''ח ל-1 ליטר לעלות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
הצמיגות שלו לא מתאימה לאקלים הישראלי...

ואם בכל זאת תחליט כן להשתמש רויאל פרפל הוא השמן הטוב ביותר שתוכל להשתמש בו ברכבך, אבל AGIP לא נופל ממנו.

צמיגות השמן מתאימה ועוד איך, רוב הייצרנים היפנים עבורו לשימוש בשמן בדרגת צמיגות נמוכה יחסית גם מסיבות של הורדת צריכת הדלק.

דרגת צמיגות זו מתאימה לטמפ' חיצונית של עד 40 מעלות צלזיוס.

ראה מידע של הייצרן

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...