Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוקרתית ואלגנטית אבל יכולה גם לתת לך להנות מלחיצה על הדוושה (כנראה. לא נהגתי.)

עוד משהו שהתאכזבתי ממנו זה היו הסיבוב שהיא לוקחת - לא משדרת ספורטיביות בכלל.

מה שחשבתי על מכוניות קטנות באותו זמן התבטל בגלל הנוחות ויופי שלה, האמת הדבר היחידי שממש הפריע לי שלא היה לה סאן רופ.

בלי לנהוג הרגשתי את השילדה שלה מתקשרת ממש כמו קרטינג

השרשור הזה מלא בדיחות כרימון ואתם נטפלים למושבים (המצויינים, לעניות

דעתי) של הקליאו ספורט ?

ענק ! :lol:

דניאל, בהצלחה עם כל בחירה שתעשה, בכל מקרה. :roll:

באמת חזק :lol:

דניאל איך הרגשת את השילדה בלי לנהוג על האוטו , זה לא כל כך מסתדר , את לא חושב :?:

אני מבין שהאוטו באמת מדהים ואין כל ספק בכך , ובאמת רואים שהתלהבת מהאוטו (ובצדק :mm_yeah: ) אבל זה לא הגיוני בקשר לשילדה .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוקרתית ואלגנטית אבל יכולה גם לתת לך להנות מלחיצה על הדוושה (כנראה. לא נהגתי.)

עוד משהו שהתאכזבתי ממנו זה היו הסיבוב שהיא לוקחת - לא משדרת ספורטיביות בכלל.

מה שחשבתי על מכוניות קטנות באותו זמן התבטל בגלל הנוחות ויופי שלה, האמת הדבר היחידי שממש הפריע לי שלא היה לה סאן רופ.

בלי לנהוג הרגשתי את השילדה שלה מתקשרת ממש כמו קרטינג

השרשור הזה מלא בדיחות כרימון ואתם נטפלים למושבים (המצויינים, לעניות

דעתי) של הקליאו ספורט ?

ענק ! :lol:

דניאל, בהצלחה עם כל בחירה שתעשה, בכל מקרה. :roll:

בדיחות דניאל ?!

מה הבעייה שלא נהגתי ?

בכל זאת הרגשתי, לא מאמין ? שיבושם לך, מאמין ? אז מה אתה רוצה !?

בכל מקרה נוחה היא מה שבטוח ... לא מאמין ?! תנסה.

GT3000 באמת חזק ?! מה חזק בדיוק ?! אל תרשום שטויות שאתה לא מבין מה הם אומרות רק בגלל שאחד מהותיקים רשם שטות כזאת או אחרת.

דניאל כשאני יקנה את האוטו אני יעשה לך סיבוב ואז אבל רק אז תבין למה התכוונתי. הולך ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בקליאו ספורט? ברצינות?

מהכיסאות הנוחים ביותר שנתקלתי בהם, ובמקרה הרכב השני שיוצא לי לנהוג עליו קבוע

הוא גולף (לא GTI, אני בטוח שיש הבדל). אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שיגידו שהכסאות

בקליאו ספורט פחות מנהדרים. (ואני לא 1.60)

בזמנו שהתלבטתי מה לרכוש אחת האופציות היתה קליאו ספורט ובקשתי מAדי לשבת בשלו באחד המפגשים, ממש אבל ממש לא הצלחתי למצוא תנוחת נהיגה בקליאו.

עומר בקליאו יש אפשרות לכוון את ההגה (למעלה-למטה, פנימה-החוצה) וכיסא נהג (למעלה-למטה)?

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

מה הבעייה שלא נהגתי ?

דניאל כשאני יקנה את האוטו אני יעשה לך סיבוב ואז אבל רק אז תבין למה התכוונתי. הולך ?!

דניאל (עם העין הממצמצת ולא חנות סמים), אני מקווה שבחרת ברכב המושלם עבורך ולא רכב המושלם בשביל אנשים אחרים כי לדעתי בחרת באפשרות השניה.

לפי מה שהבנתי ממך מכרת את ה206 כי זה לא היה הרכב עבורך,

מהם הסיבות לכך?, צפוף, לא נוח, לא מאובזר, עיצוב, חוסר בכח, לא אהבת את השילדה שלה וכו.

שי

פורסם
אני ממש מתפלא על ההעדפה שלך את הכיסא שבקליאו.

כיסא הנוסע בקליאו הוא בין הלא נוחים שישבתי בהם. אולי רק לאנשים שגובהם 1.60 הוא יהיה נוח.

הכיסאות בגולף לעומת זאת, הרבה יותר איכותיית, יציבים, אוחזים, ונוחים בצורה משמעותית. כל זאת דעתי כמובן..

בקליאו ספורט? ברצינות?

מהכיסאות הנוחים ביותר שנתקלתי בהם, ובמקרה הרכב השני שיוצא לי לנהוג עליו קבוע

הוא גולף (לא GTI, אני בטוח שיש הבדל). אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שיגידו שהכסאות

בקליאו ספורט פחות מנהדרים. (ואני לא 1.60)

לגבי הגה מתקלף - רק בדור ראשון. אם הוא ימתח קצת מעבר ל-100,000, הוא יוכל

לקנות קליאו דור שני.

ודניאל, למרות שאישית אני יותר ממסכים עם הבחירה... קפוץ לקרסו ובקש

נסיעת מבחן, בהנחה שעדיין יש להם רכב מבחן.

תשמע, אם הם נוחים לך אז אני שמח. אבל לי (186 ס"מ) המשענת הגיעה מתחת לצוואר, מה שממש לא היה לי נח. אולי לא השתמשתי בכל אפשרויות הכוונון של המושב..

התייחסתי למושב שבקליאו דור I. אולי בדור II הם שונים?

אבל משהו שאתה חייב להסכים איתי, זה איכות המושבים.

בגולף (RECARO) הם הרבה יותר איכותיים ובנויים טוב יותר. לא מפתיעים אותי הצרפתים, שגם אצל הברלינגו של אבא שלי, עדיין לא סגרנו 9000 ק"מ, והקפיצים בכיסא הנהג מתחילים לעשות רעשים. ולא, לא התפרעתי עליהם או משהו.

עוד סיבה למה המושבים בגולף בנויים טוב יותר היא שבגולף יש הרבה יותר מקום, בניגוד לקליאו ששם יש קצת בעיה של מקום.

אפרופו צרפתים וטפשות, לא מפתיע אותי בכלל איפה רשומים מספרי ההילוכים.

8)

172

פורסם

מה הבעייה שלא נהגתי ?

דניאל (עם העין הממצמצת ולא חנות סמים), אני מקווה שבחרת ברכב המושלם עבורך ולא רכב המושלם בשביל אנשים אחרים כי לדעתי בחרת באפשרות השניה.

לפי מה שהבנתי ממך מכרת את ה206 כי זה לא היה הרכב עבורך,

מהם הסיבות לכך?, צפוף, לא נוח, לא מאובזר, עיצוב, חוסר בכח, לא אהבת את השילדה שלה וכו.

שי

הפיז'ו הייתה נוחה, מעוצבת לטעמי, מרווחת (אפילו מאוד) אין לי מילה רעה להגיד על האוטו אבל (וזה אבל גדול) - הכוח שלה היה ממש צחוק, היא עשתה 0-100 ב12 שניות כל האוטו היה סרוט מה שהפריע למראה החיצוני (מאוד) היו יותר יפות ממנה בגלל היותה פחות מאובזרת (גלגלי מגנזיום וסאן רופ) וחוץ מזה (עכשיו אפשר כבר לגלות) התחילו בעיות לא קטנות במערכת הקירור.

אבל באמת באמת הסיבה הכי חשובה לא התחברתי לאוטו, רוצה דוגמא ? קבל :

אתה יוצא עם אחת כוסית ממש כוסית כולם אומרים שהיא כוסית וכולם רוצים כזאת מישהי, אבל כשאתה איתה לבד והיא מתחילה לדבר בא לך לחנוק אותה, אתה פשוט לא מסתדר איתה. אז מה עושים ?

מז##נים אותה וזורקים אותה לאלף עזאזל :twisted: למרות שלי לקח הרבה זמן לזרוק אותה זה מה שעשיתי בסוף ואני ממש שמח על החלטתי.

למה אתם לא משכנעים אותי למה אני לא צריך את הרכב הזה !! תעשו את זה.

דניאל.

- אני רוצה להתנצל מראש על הכתוב לעיל אם זה הרגיז מישהו או פגע בו, אז הוא יכול ללכת לעשות דוש במים קרים :twisted: -

פורסם

הכסא מתכוונן לגובה וכנ"ל ההגה (כיוון פנימה החוצה אין)

יש בעיה למצוא תנוחת נהיגה זה נכון אבל אני (1.82) מצאתי והתרגלתי אליה די מהר

אבל מבחינת מושבים עצמם המושבים מצוינים נוחים ותומכים מצוין

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
הכסא מתכוונן לגובה וכנ"ל ההגה (כיוון פנימה החוצה אין)

יש בעיה למצוא תנוחת נהיגה זה נכון אבל אני (1.82) מצאתי והתרגלתי אליה די מהר

אבל מבחינת מושבים עצמם המושבים מצוינים נוחים ותומכים מצוין

תודה דור, זכרתי שחסר לי כיוון אחד

אני גובה 1.91 ולא הצלחתי לשבת שם,

דניאל כתב:

אבל באמת באמת הסיבה הכי חשובה לא התחברתי לאוטו

לא התחברת להיגוי המדוייק והשילדה המתקשרת :?:

אם ככה למה שתתחבר לשילדה ולהיגוי של הקליאו :?: , לא נטען בפורום בהיגוי והשילדה של ה206 יותר מדוייקים מהשילדה של הקליאו :?:

ביום שישי ציינת שהרכב הדרוש ינהג מתוך העיר רוב הזמן, וגם מחוצה לה לא תעבור את המהירות המותרת (אולי בקצת)., לא את הגולף ולא את הקליאו תוכל לנצל מבחינת תאוצה בתוך העיר.

שי

פורסם

גם אני חושב ככה...!

אני חושב שאתה צריך להסתכל בצורה אובייקטיבית מה מתאים לך , ולא מה האופנה האחרונה ב CARSFORUM או במפגש, עם כל הכבוד.

אני חושב שאם אתה תיקח גולף GTI בעלת 3 דלתות, היא תיראה מיוחדת בדיוק כמו קליאו ספורט לעומת קליאו 1.2 מהשכרה, אם לא יותר...

ואני גם חושב שאין הרבה הבדל בין ה206 לקליאו מבחינת מרחב, אבזור וכו'.

אם לא אהבת אחת , גם לא תאהב את השניה.

172 כ"ס נשמע אטרקטיבי אמנם, אבל הגולף תפורה עליך יותר טוב.

אני לא אתחיל לתת לך סיבות למה לא לקחת קליאו, כדי לא לעורר שוב דיונים וויכוחים אין סופיים. אני רק אגיד שאני זוכר שראיתי לפני כחצי שנה , קליאו ספורט חדשה לגמרי שהורידו לה מנוע (במוסך רנו בנתניה )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על מה הוויכוח? הוא לא קונה כלום בסוף.

בקיצור כל התיחנון שלי לקנות אוטו נחרב לפי מה שהבנתי מהצבא אני אמור להתגייס במאי מה שמשאיר לי 3 חודשים לעבוד ולהחזיר את ההלוואות שלקחתי :roll:, אבל מכיוון שאין לי משכורות אין לי זמן לעבוד אין לי חיים יש לי צבא על הראש אז אני יסע בטויוטה קורולה בנתיים.

ועל זה נאמר : איסתרא בלגינא קיש קיש קריא :wink:

פורסם

בקיצור כל התיחנון שלי לקנות אוטו נחרב לפי מה שהבנתי מהצבא אני אמור להתגייס במאי מה שמשאיר לי 3 חודשים לעבוד ולהחזיר את ההלוואות שלקחתי :roll:, אבל מכיוון שאין לי משכורות אין לי זמן לעבוד אין לי חיים יש לי צבא על הראש אז אני יסע בטויוטה קורולה בנתיים.

אפשר לקבל תרגום לא לגרוזינים.

דניאל.

פורסם

זה לא גרוזינית, אבל לא משנה .

המשפט הזה אומר "אבן קטנה אחת בפחית, עושה המון המון רעש " או בתרגום חופשי :

לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר .

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול .

פול גז בניוטרל .

לטחון מים .

זה לא אני אמרתי, זה רק תרגום :wink:

פורסם
זה לא גרוזינית, אבל לא משנה .

המשפט הזה אומר "אבן קטנה אחת בפחית, עושה המון המון רעש " או בתרגום חופשי :

לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר .

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול .

פול גז בניוטרל .

לטחון מים .

זה לא אני אמרתי, זה רק תרגום :wink:

אתה יכול גם להגיד זה נכון ... :cry:

אבל זה לא אני אשם :? נשבע לכם, תאמינו לי, באמת, מה לא מאמינים ?!, שלומי ??? מישהו ???

דניאל :cry:

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

דניאל, ליצן זה מה שאתה...

העיקר מחפש מכון בדיקה בעפולה :twisted:

אני מתחיל לחשוב שהעין לא סתם ממצמצת (פירוט בתמונה )

download.php?id=12063

un_att1.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...