Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה הוויכוח? הוא לא קונה כלום בסוף.

בקיצור כל התיחנון שלי לקנות אוטו נחרב לפי מה שהבנתי מהצבא אני אמור להתגייס במאי מה שמשאיר לי 3 חודשים לעבוד ולהחזיר את ההלוואות שלקחתי :roll:, אבל מכיוון שאין לי משכורות אין לי זמן לעבוד אין לי חיים יש לי צבא על הראש אז אני יסע בטויוטה קורולה בנתיים.

ועל זה נאמר : איסתרא בלגינא קיש קיש קריא :wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

דניאל, ליצן זה מה שאתה...

העיקר מחפש מכון בדיקה בעפולה :twisted:

אני מתחיל לחשוב שהעין לא סתם ממצמצת (פירוט בתמונה )

download.php?id=12063

אני יבכה בסוף גם פצעו אותי ואתם מפזרים לי על זה מלח ?!

סתם בכיף חברה ליצן זאת לא מילה, לפחות אם מישהו יתלבט מה לקנות גולף או קליאו אני יהיה כאן כדי לעזור לו (או בצבא :wink: ).

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יוקרתית ואלגנטית אבל יכולה גם לתת לך להנות מלחיצה על הדוושה (כנראה. לא נהגתי.)

עוד משהו שהתאכזבתי ממנו זה היו הסיבוב שהיא לוקחת - לא משדרת ספורטיביות בכלל.

מה שחשבתי על מכוניות קטנות באותו זמן התבטל בגלל הנוחות ויופי שלה, האמת הדבר היחידי שממש הפריע לי שלא היה לה סאן רופ.

בלי לנהוג הרגשתי את השילדה שלה מתקשרת ממש כמו קרטינג

השרשור הזה מלא בדיחות כרימון ואתם נטפלים למושבים (המצויינים, לעניות

דעתי) של הקליאו ספורט ?

ענק ! :lol:

דניאל, בהצלחה עם כל בחירה שתעשה, בכל מקרה. :roll:

GT3000 באמת חזק ?! מה חזק בדיוק ?! אל תרשום שטויות שאתה לא מבין מה הם אומרות רק בגלל שאחד מהותיקים רשם שטות כזאת או אחרת.

דניאל.

דבר ראשון : מאיפה לך מה אני מבין או מה אני לא מבין , למה אתה מכיר אותי ? אתה יודע מי אני ?

דבר שני : נראה לך שבאמת מעניין אותי מי כתב את ההודעה , אם הוא ותיק או לא (יכול להיות פה מישהו עם 2 הודעות שמבין יותר ממשהו שיש לו 1000 הודעות) .

דבר שלישי : מי שכתב את ההודעה לא כתב שטות , אלא אתה כתבת .

לא נראה לי סביר שמישהו שאפילו לא נהג על האוטו , שכן גם הנהג עצמו בכלל לא נהג מהר לפי דברייך , אז איך בידיוק הרגשת את השילדה ?

ד"א ,

זה שאתה רואה שאני חדש בפורום זה לא אומר שאתה מבין או יודע יותר או פחות ממני .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

בקליאו ספורט? ברצינות?

מהכיסאות הנוחים ביותר שנתקלתי בהם, ובמקרה הרכב השני שיוצא לי לנהוג עליו קבוע

הוא גולף (לא GTI, אני בטוח שיש הבדל). אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שיגידו שהכסאות

בקליאו ספורט פחות מנהדרים. (ואני לא 1.60)

בזמנו שהתלבטתי מה לרכוש אחת האופציות היתה קליאו ספורט ובקשתי מAדי לשבת בשלו באחד המפגשים, ממש אבל ממש לא הצלחתי למצוא תנוחת נהיגה בקליאו.

עומר בקליאו יש אפשרות לכוון את ההגה (למעלה-למטה, פנימה-החוצה) וכיסא נהג (למעלה-למטה)?

שי

ההגה מתכוונן רק למעלה למטה, ללא פנימה החוצה. הכיסא מתכוונן לכל מקום שתרצה,

ובקלות (כולל רמת תמיכה לגב תחתון) אנשים גדולים (כמוך) באמת עלולים למצוא את תנוחת הישיבה כלא נוחה.

הכוונה שלי, בכל אופן, לא הייתה לתנוחת הישיבה של הנהג. דניאל ו-tommy g דיברו על

המושבים מנקות המבט של נוסעים, לא נהגים, ולכת התייחסתי (למרות שלי הכיסא בקליאו

היה נוח מאוד גם בתור נהג, ועברתי איתה בקלות נהיגות של מספר שעות ללא התחושה

הקטנה ביותר של חוסר נוחות).

תשמע, אם הם נוחים לך אז אני שמח. אבל לי (186 ס"מ) המשענת הגיעה מתחת לצוואר, מה שממש לא היה לי נח. אולי לא השתמשתי בכל אפשרויות הכוונון של המושב..

התייחסתי למושב שבקליאו דור I. אולי בדור II הם שונים?

אהה... המשענת זזה למעלה ולמטה. מכיוון שחבר שגובהו 1.90 הסתדר איתה יופי,

אני לא חושב שיש בעיה.

אבל משהו שאתה חייב להסכים איתי, זה איכות המושבים.

בגולף (RECARO) הם הרבה יותר איכותיים ובנויים טוב יותר. לא מפתיעים אותי הצרפתים, שגם אצל הברלינגו של אבא שלי, עדיין לא סגרנו 9000 ק"מ, והקפיצים בכיסא הנהג מתחילים לעשות רעשים. ולא, לא התפרעתי עליהם או משהו.

עוד סיבה למה המושבים בגולף בנויים טוב יותר היא שבגולף יש הרבה יותר מקום, בניגוד לקליאו ששם יש קצת בעיה של מקום.

אם אני לא טועה הם כבר לא רקארו.

אם אני לא טועה, יש סיכוי מסויים שבברלינגו של אבא שלך יש מושבים "קצת" שונים מאלו

שבקליאו ספורט. לגבי איכות - לא מסוגל להסכים. אני לא רואה שום דבר שהופך את

מושבי הגולף "לאיכותיים יותר", כיוון שלא יצא לי לפגוש בבעל קליאו ספורט שהמושבים

ברכב שלו התפרקו. למען האמת, המושבים עשויים מעור הפוך, ונראים ומרגישים איכותיים.

מעבר לזה, איכות ניתן למדוד רק במסגרת מבחן הזמן. כאשר יתחילו להתפרק המושבים

בקליאו, ואלו בגולף יהיו בסדר גמור, נדבר.

אפרופו צרפתים וטפשות, לא מפתיע אותי בכלל איפה רשומים מספרי ההילוכים.

הממ?

פורסם
דבר ראשון : מאיפה לך מה אני מבין או מה אני לא מבין , למה אתה מכיר אותי ? אתה יודע מי אני ?

דבר שני : נראה לך שבאמת מעניין אותי מי כתב את ההודעה , אם הוא ותיק או לא (יכול להיות פה מישהו עם 2 הודעות שמבין יותר ממשהו שיש לו 1000 הודעות) .

דבר שלישי : מי שכתב את ההודעה לא כתב שטות , אלא אתה כתבת .

לא נראה לי סביר שמישהו שאפילו לא נהג על האוטו , שכן גם הנהג עצמו בכלל לא נהג מהר לפי דברייך , אז איך בידיוק הרגשת את השילדה ?

ד"א ,

זה שאתה רואה שאני חדש בפורום זה לא אומר שאתה מבין או יודע יותר או פחות ממני .

אני לא אמרתי מה אתה מבין ומה אתה לא מבין, וגם לא ממש אכפת מי אתה.

אם הוא לא היה כותב את ההודעה אז היית יושב בשקט או שהיית אומר משהו מטומטם אחר.

אני לא כתבת שטויות כתבתי את מה שהרגשתי, לא מאמין ?! לא הגיוני - מי אתה שתגיד לי מה אני הרגשתי ומה לא ?! ואמרתי שהנהג לא יודע לנהוג לא שהוא לא נהג מהר (הוא נהג מהר מאוד) וד"א עם נהג שאין לו מושג מה הוא עושה אפשר להגיש את השילדה בישבן הרבה יותר.

זה שאתה חדש בפורום זה ממש לא אומר שאני יודע יותר ממך וגם לא התיימרתי לדעת, אבל, ותיק או לא אתה לא תגיד לי מה הרגשתי !

דניאל.

פורסם

בקליאו ספורט? ברצינות?

מהכיסאות הנוחים ביותר שנתקלתי בהם, ובמקרה הרכב השני שיוצא לי לנהוג עליו קבוע

הוא גולף (לא GTI, אני בטוח שיש הבדל). אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שיגידו שהכסאות

בקליאו ספורט פחות מנהדרים. (ואני לא 1.60)

בזמנו שהתלבטתי מה לרכוש אחת האופציות היתה קליאו ספורט ובקשתי מAדי לשבת בשלו באחד המפגשים, ממש אבל ממש לא הצלחתי למצוא תנוחת נהיגה בקליאו.

עומר בקליאו יש אפשרות לכוון את ההגה (למעלה-למטה, פנימה-החוצה) וכיסא נהג (למעלה-למטה)?

שי

ההגה מתכוונן רק למעלה למטה, ללא פנימה החוצה. הכיסא מתכוונן לכל מקום שתרצה,

ובקלות (כולל רמת תמיכה לגב תחתון) אנשים גדולים (כמוך) באמת עלולים למצוא את תנוחת הישיבה כלא נוחה.

הכוונה שלי, בכל אופן, לא הייתה לתנוחת הישיבה של הנהג. דניאל ו-tommy g דיברו על

המושבים מנקות המבט של נוסעים, לא נהגים, ולכת התייחסתי (למרות שלי הכיסא בקליאו

היה נוח מאוד גם בתור נהג, ועברתי איתה בקלות נהיגות של מספר שעות ללא התחושה

הקטנה ביותר של חוסר נוחות).

יש משהו במה ששי אומר תנוחת הישיבה בכיסא הנהג היא כמו אוטובוס - כאילו אתה מעל ההגה, בכל אופן אני אוהב את זה לי זה נוח.

וכן עומר צודק אכן דיברתי על איכות המושבים עצמם אם הם היו מחוץ לאוטו בלי שום קשר לאיכות של גולף\קליאו.

דניאל.

פורסם
בכל מקרה נוחה היא מה שבטוח ... לא מאמין ?! תנסה.

בניגוד אליך, אכן ניסיתי ונהגתי על קליאו ספורט.

לסיכום, לדעתי זה לא לעניין לתת חוות דעה על התנהגות כביש של אוטו

כלשהו אם לא נהגת עליו. אבל זה רק אני... :roll:

לפחות אם מישהו יתלבט מה לקנות גולף או קליאו אני יהיה כאן כדי לעזור לו (או בצבא :wink: ).

:roll:

נ.ב.

כבר לא רלוונטי. איך לא ננעל? :wink:

MCS 2008

פורסם

יש לי תמיהה בקשר לשרשור הזה

יותר נכון מספר תמיהות

דיברתם על הגולף GTI על 150 סוסיה , ועל הקליאו ספורט בעלת 172 סוסים מאורוות צרפת. למה לא הזכרתם את הגרסת GTI בעלת 180 סוסים מאורוות וולפסבורג ?

חוצמזה שהמנוע הזה של הגולף עם ה150 כ"ס בעל פוטנציאל שיפורים ממש טוב , ככה שצ'יפ ישנה את הביצועים מקצה לקצה.

עוד תמיהה

אודי A3 טורבו

הבן אדם מחפש איבזור,קצת פאר וביצועים

אז למה לא A3 T ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אפרופו צרפתים וטפשות, לא מפתיע אותי בכלל איפה רשומים מספרי ההילוכים.

הממ?

מספרי ההילוכים בקליאו ספורט אינם מופיעים על ידית ההילוכים, אלא בתחתית השמשה הקדמית. אני בטוח שאתה יודע את זה. כנראה שלא ניסחתי עצמי כראוי.

8)

172

פורסם

דניאל ידידי היקר הוכחת לי את מה שחשבתי עליך כל הזמן...

אתה פשוט ילד!!! (אחי בלי להעליב- פשוט אתה עוד לא יודע מה אתה רוצה מעצמך ובמקום לחשוב לבד אתה פותח כל פעם מחדש טרד על המחשבות שלך).

לפי דעתי תקח בחשבון את נושא הצבא שאתה הולך אליו, דלק, ביטוחים וכל מה שנלווה לזה!

תחשוב טוב ואל תקנה רכב שלא תעמוד באחזקה השוטפת שלו כי בסך הכל אתה הולך להיות חייל וכמו שרובנו עברנו את הצבא ויודעים שאם אבא שלך לא מליונר, להחזיק אוטו לבד בזמן הצבא זה לא הכי קל!!

רק בהצלחה ואל תעלב כל התגובה שלי הייתה למנוע ממך לעשות טעויות!

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

טורבינה קטנה :roll: אני אכן ילד... אז ?!

התייעצתי בפורום האם כדאי לקנות אוטו כזה או אחר ולא אם לקנות אוטו או לא לקנות להחזיק אותו אני יכול אבל לקנות אותו המשפחה שלי רוצים שאני יעשה את זה לבד.

אבא שלי לא מליונר וזה לא ממש עיננך איך אני יחזיק את האוטו או לא יחזיק, לא ביקשתי ממך שום התייחסות לנושא אם אתה רוצה להאיר את עיניי, יופי לא עשית זאת תאמין לי שלקחתי בחשבון הכל.

אם הייתי אומר שגילתי שהבן שלי צריך ניתוח ואין לי כסף לאוטו אז מה שחשבת כבר לא היה אוכל ?! מה הקשר ילד אני פשוט לא מבין, תכננתי משהו, התייעצתי, בדקתי, השוואתי, החלטתי ולא יצא מה לעשות ?! כועס עלי ?

הטעות היחידה שעשיתי היה להתייעץ עם אנשים שלא רוצים לעזור, אני לא מכליל ממש לא אבל ישנם מס' אנשים שהעלו פה תגובות ממש מטופשות ואני לא יזכיר שמות (מרוב שאני ילד).

חוצמיזה ידידי המבוגר ילד או לא ילד אין זאת סיבה לדבר אלי בהתנשאות מגעילה כזאת את כל מה שאמרת פה יכולת לומר בה"פ ולחסוך מכל הפורום את הזבל שלך.

GT3000 - צודק באמת לא מוביל לשום מקום.

דניאל - כמו שאמרתי אתה יכול להאמין שאני הרגשתי איך האוטו מתנהג ואתה יכול לא להאמין או לחשבו אחרת זכותך אבל אל תוציא אותי שקרן ואידיוט.

אמרתי שאני יכול לעזור לבחור הבא שיהיה לו את ההתלבטות הזאת כי אני שמעתי את כל הצדדים גם פה וגם בחוץ.

דניאל.

- פורום ייעוץ קיים בכדי להתייעץ ולא להודיע לפני רכישה או אחריה -

פורסם
יש לי תמיהה בקשר לשרשור הזה

יותר נכון מספר תמיהות

דיברתם על הגולף GTI על 150 סוסיה , ועל הקליאו ספורט בעלת 172 סוסים מאורוות צרפת. למה לא הזכרתם את הגרסת GTI בעלת 180 סוסים מאורוות וולפסבורג ?

חוצמזה שהמנוע הזה של הגולף עם ה150 כ"ס בעל פוטנציאל שיפורים ממש טוב , ככה שצ'יפ ישנה את הביצועים מקצה לקצה.

עוד תמיהה

אודי A3 טורבו

הבן אדם מחפש איבזור,קצת פאר וביצועים

אז למה לא A3 T ?

כי לא קיים דגם כזה בישראל, הלאון משווקת עם 180 כ"ס וגם הA3, הגולף לא.

A3 לא יותר מאובזרת מהגולף כפי שידוע לי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...