Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל ממכירה של הפיז'ו 206 שלי - לא התחברתי אליה אף פעם ואם תעשו חיפוש אתם תראו שההודעות שלי מספרות על זה :? .

קיבלתי תקציב מכובד של 100 אלף שקל, והתחלתי לחשוב איזה מכונית אני רוצה, חלפו במוחי מס גדול של דגמים שחשבתי שאולי מתאימים לי :

אודי A3 1.8T, גולף GTI, סיאט איביזה, סיאט לאון, קליאו B ספורט ועוד...

כ-ל המכוניות שחשבתי עליהן הסתכמו בסוף בגולף GTI ובקליאו ספורט.

הגולף עם 150 כ"ס - יוקרתית ואלגנטית אבל יכולה גם לתת לך להנות מלחיצה על הדוושה (כנראה. לא נהגתי.) שי (האדיב) עשה לי נסיעת מבחן בגולף שלו מאחור ישבו ישי והגלוז (אני חושב :)), הוא לא לחץ יותר מדי אבל זה הספיק לי לראות במה מדובר.

למרות כל הדברים הללו יש משהו בגולף שהוא עממי מדי - גולף החל ממונית דיזל ועד לV6 ניראות לעין בלתי מזויינת אותו הדבר (וזה לא בדיוק מחמיא), עוד משהו שהתאכזבתי ממנו זה היו הסיבוב שהיא לוקחת - לא משדרת ספורטיביות בכלל.

לעומתה הקליאו עם 172 כ"ס - נכנסתי לאוטו הזה אחרי הגולף הוא היה נראה לי כמו קופסאת סרדינים אבל קופסא חיננית, 5 אנשים ישבנו באוטו (!!!), מה שחשבתי על מכוניות קטנות באותו זמן התבטל בגלל הנוחות ויופי שלה, האמת הדבר ההיחידי שממש הפריע לי שלא היה לה סאן רופ.

טוב 5 אנשים לא הפריעו לה להיות ח-י-י-ה ר-ע-ה האוטו מדהים איך שהוא נוסע (למרות הנהג שהיה גרוע בכל מובן :? ) בלי לנהוג הרגשתי את השילדה שלה מתקשרת ממש כמו קרטינג, הרגשה שלא ממש אפשר לתאר עד שלא נסעת באוטו, אני מאמין שאם אתה רק נהג (לבד באוטו) יש הבדל אבל גם בלי ההבדל הזה היא עוצרת נשימה.

ואז הגעתי הביתה וישנתי על זה לילה אחד - הגעתי למסקנה שבשביל סאן רופ, פאר (עממי :wink: ) ומקום לז**ן אני מוותר על מכונית שאין מילים בפי להסביר איך היא מתנהגת ונוסעת והאמת הכסאות שלה יותר נוחים מאלו של הגולף שאלו יותר נוחים לטעמי מהמושבים של הגולף הרגילה (קליאו>Sparco>גולף רגילה).

בקיצור ולעניין הגולף אחלה אוטו הוא סופר משפחתית והקליאו אוטו מדהים שאי אפשר למדוד כמה אפשר להוציא ממנו, נראה כאין סופי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממתי נוסעים נסיעת התרשמות ברכב מלא לגמרי? :? . רכב אחד עם 4 אנשים והשני עם 5.

מיותר למדי לדעתי. בקליאו מורגש מאוד ההבדל בין נהג בודד ל 2 אנשים, אז בין 2 ל 5... :shock:

גיא.

פורסם

מיותר למדי לדעתי. בקליאו מורגש מאוד ההבדל בין נהג בודד ל 2 אנשים, אז בין 2 ל 5... :shock:

גיא.

תספר את זה לישי ויובל שנכנסו בכח לאוטו ולא הסכימו לצאת למרות שדרשתי את זה

כן ישי ויובל זה היה מאוד בוגר (אותי זה ממש לא הצחיק)

דניאל, כמו שגיא אמר מבחן טוב הוא לא מבחן של 5-4 אנשים ברכב אבל נראה שאתה מעדיף ספורטיביות על פני שימושיות ולכן הקליאו תתאים לך יותר.

בהצלחה בחיפושים :lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לפני שאתה קונה את אחד מהרכבים, תנהג בהם.

אבל אם כבר קיבלת החלטה עוד לפני שנהגת - מה טוב.

אני ממש מתפלא על ההעדפה שלך את הכיסא שבקליאו.

כיסא הנוסע בקליאו הוא בין הלא נוחים שישבתי בהם. אולי רק לאנשים שגובהם 1.60 הוא יהיה נוח.

הכיסאות בגולף לעומת זאת, הרבה יותר איכותיית, יציבים, אוחזים, ונוחים בצורה משמעותית. כל זאת דעתי כמובן..

אז בהצלחה בחיפושים אחר הגה מתקלף, וקרקושים בזמן הנסיעה :wink:

8)

עריכה: המנוע! אחחח המנוע של הקליאו פשוט עושה לה את זה. בלי ממיר היא נוהמת כמו שד!!!!

172

פורסם

גיא.

כן, אבל זה היה שווה כי פה היו 4 אנשים ובשני היו 5 זה לא שבאחד היה 5 אנשים ובשני רק אני נהגתי.

חוץ מזה שאם ההבדל יורגש כל כך אז מה טוב :twisted: , שייקה אל תתרגז הם לא 100% :lol: .

דניאל.

פורסם
לפי מה שכתבת לא הבנתי בסוף איזה אוטו אתה מעדיף..

עד שקראתי את החתימה שלך... :D

אולי תנסה יאריס TS, חשבת עליה? :roll:

חשבתי עליה ומהר מאוד ירדתי ממנה - אבל זה לא לשירשור הזה אם אתה רוצה תוסיף את זה לשירשור בייעוץ.

לפי מה שכתבתי אפשר להבין בברור שאני העדפתי את הקליאו, אין ספק הגולף אוטו מצויין אבל הקליאו יותר מה שאני מחפש :wink: .

דניאל.

פורסם
אני ממש מתפלא על ההעדפה שלך את הכיסא שבקליאו.

כיסא הנוסע בקליאו הוא בין הלא נוחים שישבתי בהם. אולי רק לאנשים שגובהם 1.60 הוא יהיה נוח.

הכיסאות בגולף לעומת זאת, הרבה יותר איכותיית, יציבים, אוחזים, ונוחים בצורה משמעותית. כל זאת דעתי כמובן..

בקליאו ספורט? ברצינות?

מהכיסאות הנוחים ביותר שנתקלתי בהם, ובמקרה הרכב השני שיוצא לי לנהוג עליו קבוע

הוא גולף (לא GTI, אני בטוח שיש הבדל). אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שיגידו שהכסאות

בקליאו ספורט פחות מנהדרים. (ואני לא 1.60)

לגבי הגה מתקלף - רק בדור ראשון. אם הוא ימתח קצת מעבר ל-100,000, הוא יוכל

לקנות קליאו דור שני.

ודניאל, למרות שאישית אני יותר ממסכים עם הבחירה... קפוץ לקרסו ובקש

נסיעת מבחן, בהנחה שעדיין יש להם רכב מבחן.

פורסם

אחת הקביעות הכי מוזרות שיצא לי להתקל בהן

הכסאות בקליאו ספורט מעולים , לא פחות

פורסם

אחת הקביעות הכי מוזרות שיצא לי להתקל בהן

הכסאות בקליאו ספורט מעולים , לא פחות

הוא מתכוון לקליאו 1.2, תפסיקו. :wink:

:-)

פורסם
יוקרתית ואלגנטית אבל יכולה גם לתת לך להנות מלחיצה על הדוושה (כנראה. לא נהגתי.)

עוד משהו שהתאכזבתי ממנו זה היו הסיבוב שהיא לוקחת - לא משדרת ספורטיביות בכלל.

מה שחשבתי על מכוניות קטנות באותו זמן התבטל בגלל הנוחות ויופי שלה, האמת הדבר היחידי שממש הפריע לי שלא היה לה סאן רופ.

בלי לנהוג הרגשתי את השילדה שלה מתקשרת ממש כמו קרטינג

השרשור הזה מלא בדיחות כרימון ואתם נטפלים למושבים (המצויינים, לעניות

דעתי) של הקליאו ספורט ?

ענק ! :lol:

דניאל, בהצלחה עם כל בחירה שתעשה, בכל מקרה. :roll:

MCS 2008

פורסם
"יש משהו בגולף שהוא עממי מדי"

לטעמי אתה צודק את הגולף אפשר למצוא הרבה על הכביש

לעומת הקליאו ספורט שנראת הרבה יותר אלגנטית וספורטיבית.

להשוות את הגולף GTI לכמות הגולף ה"רגילות" על הכביש

זה כמו להגיד שיש הרבה קליאו "רגילות" ולכן הקליאו ספורט היא עממית מידי.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

"להשוות את הגולף GTI לכמות הגולף ה"רגילות" על הכביש

זה כמו להגיד שיש הרבה קליאו "רגילות" ולכן הקליאו ספורט היא עממית מידי.. "

גולף היא מכונית שנמצאת הרבה יותר על הכביש ולפי דעתי העיצוב שלה כבר ממש משעמם

(את הדגם החדש ראיתי בתמונות נראה נחמד)

לעומת זאת קליאו ובמיוחד קליאו ספורט נמצאות פחות על הכביש והעיצוב שלהם ואני מדבר מבחינה חיצונית נראה הרבה יותר טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...