Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אחרי שנה של איסוף חלקים - סוף סוף הגיע הזמן והבנייה בקורות עבור הסט 3WAY של מורל החלה.

הרכב הוא ZX וולקן 3 דלתות וההתקנה תהיה בצורה הזאת - 6.5 אינצ' ממוקמים בחלק העליון של הדלת, CDM 88 + MT23 על בנייה בקורות.

הכל החל בצורה חיובית עד שה"מקור" שלי לקרוס 3WAY מתאים החליט שהוא לא מוכן למכור ואני עכשיו תקוע עם קרוס 2WAY של מורל ELATE...

ה-HU הוא DVD של CLARION והמגבר הוא 2 ערוצים של PG. מחיר קרוסים כאלו אצל המשווק הוא 800 ש"ח - נשמע לי ומרגיש לי - יקר מידי...

למי יש רעיון יצירתי ??? אשמח לקבל עזרה.

בתודה מראש ובהבטחה לתמונות בהמשך....

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם
אם אתה משקיע כבר ב3WAY אז למה לא גם בקרוס אקטיבי?

מתנצל מראש על הבורות...מה זה קרוס אקטיבי?

פורסם

קרוס פסיבי מחלק את ההגברה והתדרים בין 3 הרכיבים באופן קבוע

קרוס אקטיבי מאפשר לך לשלוט על התדר\הגברה של כול חלק בניפרד אך העלות גבוהה יותר

כי הוא גם דורש קרוס 3WAY חיצוני וגם הגברה 6 ערוצים או לחילופין הגברה עם קרוס מובנה מתאים

לקרוס פסיבי נסה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=259407

פורסם

זכותו להתחרט .:-)

לקנות משומש זה עיניין של מזל

פרסם מודעה בפורום "אודיו קניה" לקרוס 3WAY פסיבי של אילייט אולי למישהוא יש בבית וירים אליך טלפון.

פורסם

כן הגברה אקטיבית יקרה, אבל בסט 3-WAY זה הכרחי אלא אם אתה מתכנן קרוס פאסיבי לדרייברים האלה ספציפית (כמובן עם ידע ונסיון איתם). כל קרוסאובר הוא שונה, ולא כל קרוסאובר 3-WAY יישמע טוב עם כל שלישיית רמקולים. הסיכוי למצוא קרוס של אלייט לא משו :x

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

המלצה למקום \ דגם לקרוס שכזה?

פורסם

זה בד"כ נמצא בתוך פרוססור (או נפרד או בתוך HU). אני לא יכול להמליץ על פרוססורים כי אין לי נסיון איתם..

פורסם

לא הייתי מציע לנסות לשדך קרוס אחר מלבד הקרוס של האילייט. ה CDMים דורשים נקודת חיתוך גבוהה יחסית, מה שבדרך כלל לא נפוץ בקרוס 3 חלקים.

יש מישהו בפורום שמוכר קרוס שלושה חלקים של מורל, ה MX3.3 ולדעתי הוא יתאים למשימה. חפש הודעות של "סאונד בראש".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שהבנתי ה-9855 יודע לעשות משהו דומה, אני צודק?

פורסם

קרוס אקטיבי יכול גם לעבוד לדעתי. אבל אין לי שום כלום נסיון עם זה. בטוח יש קרוסים אקטיביים שמתנהגים כמו פאסיביים רק עם משתנים. אני אחפש...

פורסם

ה 9855 יודע לעבוד עם שלושה חלקים כמו וופר מיד וטוויטר, אבל זה בא על חשבון הסאב. אם אין לך כוונות לעבוד עם סאב אז המכשיר יהיה מצויין למשימה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ה 9855 יודע לעבוד עם שלושה חלקים כמו וופר מיד וטוויטר, אבל זה בא על חשבון הסאב. אם אין לך כוונות לעבוד עם סאב אז המכשיר יהיה מצויין למשימה.

איתמר.

שייייטט יש כבר סאב!!! פוקאל KX27

פורסם

איזה מגברים יש לך .?..{דגם ספציפי}

גם אם אין שליטה על קרוס מהמכשיר לסאב ניתן להשתמש בקרוס שעל המגבר זה לא קריטי

פשוט השליטה על הקרוס של הסאב תהיה מהמגבר ולא מה-HU אין בעיה עם זה כך שזה פותר לך את הבעיה

אבל כדי להגביר סט 3WAY קדמי אקטיבי תצתרך עוד מגבר 4 ערוצים בנוסף למגבר ה-2 ערוצים PG שיש לך

• תוכן חדש...