Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, זאת הפעם הראשונה שאני רוכש אוטו (לפני 3 חודשים בערך), ואין לי ידע בכל מה שקשור למיכניקה ותקלות , אז בבקשה להתחשב ולנסות להבין אותי , כי יש סיכוי גדול שלא אוכל להסביר את הבעייה כמו שצריך.

ובעיה ככה-

שעון החום התחיל לצפצף ומנורה אדומה נדלקה בשעון החום (למרות שמד החום לא עלה ונשאר על 60 מע' כמו שהיה). אז עצרתי את האוטו, פתחתי את מכסה המנוע וראיתי שהמים במיכל המים של הרדיאטור ירדו מתחת למנימום. מלאתי מים רגיל, אך כעבור יום, עם נסיעה של בערך 160 ק"מ , שעון החום התחיל לצפצף והמנורה נדלקה עוד פעם , ואותה הבעיה! המים ברחו מהמיכל שמלאתי רק לפני יום .

אז לאן ברחו המים , כי נזילות אין , ושמעתי ממישהו שסיפרתי לו על הבעייה , והוא הציע הצעה מאוד לא נחמדה, שאולי המים בורחים לראש המנוע בגלל גומיה קרועה או משהו כזה (מהעובדה שאין נזילות)...

האם יתכן דבר כזה ? ומה צריך לעשות במקרה שאכן כך הבעיה, או האם יש לכם הצעות אחרות בנשוא ?

תודה מראש.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

בטוח שאין נזילות? בדקת את הרדיאטור בלחץ? אוליי יש נזילה קטנה דבר שני תבדוק את המדיד של השמן ותראה אם יש עליו מין "קצף" ותסתכל על המכסה של הרדיאטור לא של המיכל! על המכסה של הרדיאטור עצמו תראה אם יש עליו מין בוץ.

פורסם

רכב סיאט לאון , 1800 סמ"ק, ידני, 2002.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
בטוח שאין נזילות? בדקת את הרדיאטור בלחץ? אוליי יש נזילה קטנה דבר שני תבדוק את המדיד של השמן ותראה אם יש עליו מין "קצף" ותסתכל על המכסה של הרדיאטור לא של המיכל! על המכסה של הרדיאטור עצמו תראה אם יש עליו מין בוץ.

אם יש נזילות בטוח רואים כשהרכב במצב חנייה, נכון?

ולא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון בלבדוק את הרדיאטור בלחץ .

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם

כיוון שהודעת רשמית כי אינך מבין בזה אני מציע לך לגשת לאיש מקצוע במהירות האפשרית.

אם אתה מאזור המרכז גש למוסך רון לתיקון הוא חבר פורום כשתגיע אליו הוא יאתר את התקלה יסביר לך את המהות שלה ועלות התיקון בצורה הכי טובה שתוכל לקבל.

פורסם

ביום חמישי הקרוב אני מכניס את האוטו לטיפול 10000 במוסך של החברה, אז לא לנסוע באוטו עד ליום הטיפול . והאם בכלל מותר לנסוע במצב כזה ?

ובקשר להצעה שלך , אני גר באיזור הצפון - גליל עליון, והמוסך המורשה הכי קרוב זה נסיעה של 25 דק' .

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם

יש מוסך מורשה למכוניות הללו בקריית שמונה בעל הבית קוראים לו אייל לא זוכר את שם המוסך הם תותחים במכוניות הללו אם אתה מעוניין במקום שהוא לא מוסך מורשה אני יכול להפנות אותך למישהו בקרית שמונה (יש לי קשרים שם היות והגליל העליון הוא מקור מגוריי במקור).

ולחכות עם הבעיה לא הייתי ממליץ.

פורסם

בודקים את הרדיאטור בלחץ בדרך כלל במוסך או אצל מי שמטפל ברדיאטור במקום הפקק של הרדיאטור הוא שם פקק עם מין פיה שאליה הוא מחבר משאבה (דומה למשאבת ניפוח ידנית של אופניים) עם שעון לחץ ומתחיל להכניס לחץ למערכת כשהלחץ עולה הוא יכול לראות אם יש נזילות בצורה הכי טובה וחוץ מזה הוא יכול לדעת זאת גם עפ"י השעון לחץ שלו אם יש נזילה השעון ירד.

פורסם
יש מוסך מורשה למכוניות הללו בקריית שמונה בעל הבית קוראים לו אייל לא זוכר את שם המוסך הם תותחים במכוניות הללו אם אתה מעוניין במקום שהוא לא מוסך מורשה אני יכול להפנות אותך למישהו בקרית שמונה (יש לי קשרים שם היות והגליל העליון הוא מקור מגוריי במקור).

ולחכות עם הבעיה לא הייתי ממליץ.

הנושא פתוח להצעות. זאת פעם ראשונה שאני רוכש אוטו, ופעם ראשונה שאני מתעסק עם מוסכים, אז אין לי כל ידע בתחום הזה , אודה לעזרה .

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם
בודקים את הרדיאטור בלחץ בדרך כלל במוסך או אצל מי שמטפל ברדיאטור במקום הפקק של הרדיאטור הוא שם פקק עם מין פיה שאליה הוא מחבר משאבה (דומה למשאבת ניפוח ידנית של אופניים) עם שעון לחץ ומתחיל להכניס לחץ למערכת כשהלחץ עולה הוא יכול לראות אם יש נזילות בצורה הכי טובה וחוץ מזה הוא יכול לדעת זאת גם עפ"י השעון לחץ שלו אם יש נזילה השעון ירד.

אה הבנתי. אז כל הבדיקות זה עושים במוסך , כלומר אחרי שאני מסיע את האוטו למוסך, אז אני בודק את הדברים שדיברת עליהם.

תודה על העזרה

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם
הנושא פתוח להצעות. זאת פעם ראשונה שאני רוכש אוטו, ופעם ראשונה שאני מתעסק עם מוסכים, אז אין לי כל ידע בתחום הזה , אודה לעזרה .

כרגע אין מה לעזור תגש לבעל מקצוע תחזור הנה עם חוות דעת מקצועית ונוכל לעזור לך להכוון אותך לפתרון יעיל וזול של התקלה.

מאיפה אתה בדיוק?

פורסם

כן, טוב מאוד , תודה. אני גר באיזור כרמיאל - כפר בית ג'ן

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם

רביע אז אם אתה מבית ג'אן יש בכרמיאל באיזור תעשיה ליד הבאולינג שם מוסך מורשה של הרכב שלך.

ואם אתה מעוניין יש לי חבר שלמד איתי הנדסאי רכב הוא גר בעין אל אסד.

פורסם

כן אז זה אותו מוסך שהתכוונתי אליו, ואני מכיר הרבה אנשים מעין אל אסד , אז אולי גם מכיר את אותו הבנאדם, איך קוראים לו ?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

• תוכן חדש...