Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסן ערב טוב קראתי חלק מהתשובות שלך ונראה שאתה משקיע בתשובה .

לפי התשובות נראה לי שאתה בעל מקצוע ברמה טובה.

משה בן דוד הוא חבר שלי גם בעבודה ומחוץ לעבודה.

משה בן דוד הוא בעל מקצוע ברמה גבוה ברכבי רנו ניסאן.

יש לו ידע רב באיבחון תקלות תיקון מחשבי רכב תיקון מפתחות ועוד...

התשובות שהוא כותב לכותבים הם על סמך הניסיון הרב שהוא צבר.

המטרה שלי כאן ליצור הכרות בין חברי הפורום נותני התשובות וליצור הכרות לכל בעל מקצוע המתמחה בתחומו.

אין לי ספק שיש באתר הזה עוד הרבה בעלי מקצוע טובים ושחלק גדול מחברי הפורום לא מכירים אותם מלבד מנהלי הפורום.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני כותב מניסיון, ולהחליף אנטנה, אחרי תיקון של הרבה רכבים עם בעיות אימובילייזר, כמעט ולא יצא לי, לא בחורף ולא בקיץ ולדעתי מדובר לרוב בבעיות של ניתוק קודנית, המפתח עצמו ולפעמים המפענח.

פורסם

שלום לכולם ,

התקלה שלי הגיעה (לעת עתה..) לסיומה לאחר שהגעתי למוסך קארסו ואיש השירות הראה לי שאני מסובבת את הסוויץ' עד הסוף מבלי להמתין שנורת האזעקה תיכבה (צריך לעשות זאת בשני שלבים מסתבבר.. רכב ראשון בבעלותי).

במשך שנתיים לא הייתה בעייה עם זה אך בתקופה אחרונה זה גורם לכך שהרכב לא מתניע.

בעקבות כך , הפעלתי את האזעקה בחזרה באופן קבוע וזהו סוף הסיפור.

תודה רבה על העזרה!

אורנית.

פורסם

מה שאמרו לך במוסך זה פשוט קשקוש, את לא צריכה לחכות לשום דבר כדי להניע את הרכב וזה רק מעלה חשד שיש באמת בעיה עם האזעקה ברכב.

אך אם את מרוצה מהפתרון, אז סבבה.

• תוכן חדש...