Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסמפטום לא מתאים בכלל למצבר ואת החיבורים שלו כבר חיזקו.

יש כאן תקלה אזעקה, אימולייזר מקורי או מגע רופף בתקע חיבור דשבורד ליד בית נתיכים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זנ נישמע כמו מצבר ניחלש לפי דגובות הרכב (לא מצבר גמור אבל מראה סימנים של התחלה של הסוף )

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

מצבר חלש לא מתחזק תוך כדי נסיונות הנעה. במקרים נדירים יתכן נתק רגעי במצבר שיכול לגרום לתופעה זו אך קשה מאוד לאבחן תופעה זו, אלא אם כן נתקלים בה בזמן אמת.

פורסם
האם כאשר המנוע אינו מתניע נורת האימובילייזר בלוח השעונים דולקת קבוע או מהבהבת מהר?

היא מהבהבת מהר.

מצבר חלש לא מתחזק תוך כדי נסיונות הנעה. במקרים נדירים יתכן נתק רגעי במצבר שיכול לגרום לתופעה זו אך קשה מאוד לאבחן תופעה זו, אלא אם כן נתקלים בה בזמן אמת.

המצבר חדש!! (מ-4.09)

פורסם

כיוון שהיא מהבהבת מהר זאת אומרת כי הרכב אינו מזהה מפתח וזו התקלה שלך.

זה יכול לנבוע מכך שקיים ניתוק לאמובולייזר מקורי ברכב או אחד ממרכיבי האמובוליזר המקורי תקול.

פורסם

היבהוב מהיר של הנורה אומר שאין אישור למפתח אימובילייזר ולכן זה יכול להיות בעיית מפתח עצמו או ניתוק קודנית, שעושים אותה בדרך כלל על קו האנטנה.

פורסם

אולי יש לה בכלל בעיה בסוויץ?

פני לחשמלי שיבדוק שהסוויץ תקין יכול להיות שאין מגע כמו שצריך בסיבוב המפתח.

בקשי מהחשמלאי שבזמן התקלה שינסה לתת פיקוד ישירות לסטרטר ואם המנוע יניע יש בעיה כלשהי באזעקה/אמבולייזר יכול להיות שהיא מנתקת את חוט הפיקוד לסטרטר.

יש לבדוק שהממסר של הסטרטר תקין.

פורסם

אורנית שלום בדגם רכב שלך ,לפי מה שאת מתארת עכשיו הבעיה היא חוסר זיהוי של המפתח ,יכול להיות מכמה סיבות א,מפתח לא תקין ב,טבעת לאמובילייזר שעל הסוויץ לא תקינה ,בדגם שלך הטבעת יכולה להפסיק לשדר כאשר הרכב חונה וחם וזאת בגלל היתפשטות של חומרים בתוך הטבעת כדי להפריד בין הדברים כאשר את מנסה להתניע את הרכב והמנורה מהבהבת תלחצי על הכפתור שבמפתח בזמן סיבוב המפתח,אם המפתח מזוהה הבעיה במפתח אם לא כנראה הבעיה בטבעת ,בכל מקרה אן טעם לתת סטארטר כאשר המנורה מהבהבת הרכב לא יתניע, חבל אל המצבר

פורסם

בעייה באנטנה מאוד נדירות ואני לא מכיר שום "התפשטות חומרים" בחלק שרק שחם לא מניע.

אם האנטנה דפוקה אז היא דפוקה קבוע.

פורסם

אני נוטה להסכים עם התגובה של דן.

בכל פעם שהייתה לי בעיה של זיהוי מפתח שמקורה היה באנטנה הרכב לעולם לא זיהה את המפתח ויותר מכך לא נתן לתכנת מפתחות חדשים עד להחלפת הכוהל הסורר.

פורסם

דן אתה שואל או עונה?אם אתה שואל אז ברנו קליאו זה קורה ,אם אתה עונה,בבקשה תכתוב דברים שאתה יודע כדי שלא תבלבל את החברה,בנושא אמובילייזרים רנו וניסאן איתור תקלה תיקון כל סוגי המפתחות התנעה אני מכיר את הנושא מצויין ,ניסאן ידידי ככה לא לומדים,אתה רואה עגלה אתה קופץ אתה יכול לשאול אם העצה שלי מתוך ניסיון או שגם אני מנחש

פורסם

משה ראשית אני אתקן אותך שמי הוא ניסן.

ועכשיו תשמע, מערכות האמובולייזר המקוריות הן עובדות כיום על אותו העקרון בכל הרכבים.

מהיות מאבחן במוסך המרכזי, אני נתקל המון בכל התקלות מכל הסוגים, לא מזלזל בערכך חס וחלילה אך אם תשים לב אני כתבתי שמעולם לא נתקלתי בסליל אנטנה שלפעמים מזהה ולפעמים לא.

מפתח תקול כן יכול להיות, אם היי פעם פתחת אנטנת מפתח אז בוודאי ראית כרטיס אלקטרוני שאליו מחובר מן סליל המלופף בהמון כריכות, ובתחילת הסליל קיימת הלחמה לכרטיס ובסוף הסליל.

אז היכן נכנס בדיוק עיניין התפשטות החומר?

תחכים אותי אני תמיד אוהב ללמוד.

ורשמתי שאני מסכים עם דן כי אני אכן מסכים איתו אלא אם כן תוכיח לי אחרת.

פורסם

ניסן אני מבין שפתחת אנטנה ,יפה1 כל אחד מהלחמות הרכיבים והלחמות הפינים ‏[הלחמות קרות ]לא תקינות ינול לגרום עקב התפשטות חומרים בגלל חום למגע או חוסר מגע ,2 עכשיו תגיד לי למה מפתח פעם מניע ופעם לא גם שם יש סליל ורכיבים אלקטרוניים ,יש לי אנטנה בדיוק כמו שתארתי של קליאו שכאשר הרכב חונה בשמש האנטנה לא משדרת "בגלל התפשטות חומרים" כל זמן אחר הרכב מניע ,לאחר פרוק האנטנה,וקירור עי מאוורר יש זיהוי של מפתח ,אני מוכן להעביר לך אותה אם יש לך רכב נזה לבדיקה או להזמין אותך לקפה אצלי במוסך ועל הדרך ללמד אותך דבר או שתיים ,וגם ללמוד ממך,כמו שכתבתי יש לי הרבה חומר להעביר וסתם לידע כללי הרבה סוגים של תקלות במודולים ברכב הם תיקון של הלחמות ,רוב התקלות במחשבים ויחידות מרכב ברנו וניסאן אצלי במוסך אני מתקן לבד כולל החלפת רכיבים אני יכול להגיד לך כמעט כל רכיב מה הוא מפעיל וגם זה אני יכול להראות לך אתה מוזמן, והחבר בפורום יוסי כוהן יכול להעיד לכל מילה שאני כותב

• תוכן חדש...