Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק. בני הוא בעל מקצוע, והוא יודע בדיוק מה הוא עושה. והמילנ "חבוב" אינה בגדר "ירידה" או :קללה:, לכן הוא לא חוצפן. להיפך - אתה חוצפן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדון פוקס 12 היקר-

אתה מתחיל לרדת ברמות הכתיבה שלא מתאים כאן לפורום.

אני מצפה ממך כעת למחוק את ההודעה הלא נעימה.

גם שאתה מעלה כאן פרוייקט כלשהוא (שלא לדבר על מפגע...) אתה אמור לקבל משוב כלשהוא ,

גם אם המשוב הינו משוב שליל , זה לטובתך ועל מנת שתוכל ללמוד בהמשך.

בני לוי הינו מכונאי משכמו ומעלה ,

גם שתתקשר אליו לעזרה בשעות הלילה המאוחרות הוא יענה לך עם כל הסבלנות שיש לו.

מירב כותבי הפורום כאן נעזרים אחד בשני ,

ובני הינו אחד מהאנשים שעוזרים כאן בפורום .

אז מעט כבוד לאדם !

ירון מאיר

פורסם
עלם חמודות, קצת כבוד למבוגרים ומנוסים פי כמה ממך. האם אתה בחרת את הכותרת? כי יסודיות בהחלט יש כאן, מקצועיות? לא ממש.

מה מוגדר כחוסר מקצועיות? זה שאדון בני ראה תמונות עם צינורות פתוחים וגומיות לא מכוסות? תהליך הניקוי בוצע עם פקקים וכיוצא בזה.

אגב,הקליפרים הורכבו עובדים כנדרש וגם עשיתי אותו פרוייקט ל4 אנשים,בתשלום ובאחריות.לילה טוב.גם להוא שם למעלה שזה עתה עלה על ההגה של אבא.

פורסם
אדון פוקס 12 היקר-

אתה מתחיל לרדת ברמות הכתיבה שלא מתאים כאן לפורום.

אני מצפה ממך כעת למחוק את ההודעה הלא נעימה.

גם שאתה מעלה כאן פרוייקט כלשהוא (שלא לדבר על מפגע...) אתה אמור לקבל משוב כלשהוא ,

גם אם המשוב הינו משוב שליל , זה לטובתך ועל מנת שתוכל ללמוד בהמשך.

בני לוי הינו מכונאי משכמו ומעלה ,

גם שתתקשר אליו לעזרה בשעות הלילה המאוחרות הוא יענה לך עם כל הסבלנות שיש לו.

מירב כותבי הפורום כאן נעזרים אחד בשני ,

ובני הינו אחד מהאנשים שעוזרים כאן בפורום .

אז מעט כבוד לאדם !

ירון מאיר

חוסר אחריות,פשע ועוד פנינים.איזה נימה יצאה מפיו של בני המהולל? אני במקצוע התעופה 11 שנה ובתחום מכונאות הרכב לא פחות.אז זה שהןא מבוגר זה לא אומר שהוא יודע הכל,במיוחד אם הוא מסיק מסקנות לפי תמונות.

אם יש לו שאלות שישאל אותי אשמח לעזור גם ב2 בלילה.ולהיפך.

לא רק לו מותר לפרק קליפרים ולהרכיב ולכל אחד יש מה ללמוד.

פורסם

מה שמוגדר פה כחוסר מקצועיות זה לא האם באמת שמת פקקים אלא העובדה שבתמונות לא שמת פקקים ולכן כפרוייקט בפורום אנשים יכולים ללמוד ממך שגיאות אפילו אם המציאות פקקת את הצנרת.

אני גם מסכים אם דעתו של בני ל., אם כבר פורקו הקליפרים ברמה כזו מדוע לא לבצע הפשטת המכלול ושיפוץ מלא + צביעה?

בנוסף במקום להתדיין עם שועי הפורום אתה מחליט לתקוף ומה שכולם רואים זה רק מגוון קטן של התגובות שלך, כי רוב אלו העסיסיות במיוחד נמחקו.

לסיכום, אתה אורח כאן, רוצה לבצע ולהעלות לכאן פרוייקט מקצועי, עשה זאת לפי הכללים וקבל כל ביקורת כבונה.

פורסם

שלום.

אני יענה בשרשור הזה ולא בחדש .לא מבין למה ניפתח שרשור חדש מה רע בשרשור הזה?

מיכיוון שאני חוצפן עקב זה שקראתי לך "חבוב" אז אני מיתנצל לפני כולם ויורד על הברכיים שלי אנא סלח לי!!!

אמנם אתה מכונאי ותיק 11 שנים במקצוע יפה לך אבל !!! ממכונאי וותיק כמוך מצפה אני לאחריות מיקצועית יותר גדולה.

זה שעשיתה עבודה יסודית בצביעת הקאליפרים אין ויכוך ! אבל זה שאתה חפיפניק מבחינה מיקצועית ועוד מראה את זה ומיתעקש שזה בסדר כול הכבוד לך. אני בימקום בעל הרכב (אם הוא גולש בפורום) היתי ניגש מיד למוסך לפרוק הקאליפרים תוך כדאי שמירה על הצבע ומשפץ אותם בצורה מיקצועית !!! יכיון שאני במיקצוע רק 40 שנה + תרשה לי להראות לך איך אני משפץ קאליפרים אולי בכול זאת יש מה ללמוד ממבוגרים ממך ביומים וחצי ואני כדאי לא לפגוע בכבודך הרם לא אגיד יותר "חבוב" (מילא פוגעת) מהיום חמודי הקטן אני מקווה שזה בסדר ולא מעליב אותך :lol:.

מצרף תמונות להנעתך והבנתך

בברכה בני ל.

CIMG2106.jpg

CIMG2203.jpg

CIMG2293.jpg

CIMG2122.jpg

CIMG2123.jpg

CIMG2408.jpg

CIMG3340.jpg

CIMG3374.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ל. התמונות מדהימות , הצבעים יותר .

אבל אני לא מבין מה הקטע בלצבוע חלקים שלא נראים לעין . כמו ציריה , משולש ושאר החלקים המוסתרים?

היית צובע בשחור וזהו .

אגב תביא תמונה של כל הרכב ,

HONDA CIVIC LS

פורסם

ואני לא מבין מה יש למכונאי עם וותק של 40 שנה להתעסק בצביעת מכלולי בילום, מילא בחור צעיר שרוצה קצת מראה קרבי לרכב, אבל אתה? :twisted:

פורסם
בני ל. התמונות מדהימות , הצבעים יותר .

אבל אני לא מבין מה הקטע בלצבוע חלקים שלא נראים לעין . כמו ציריה , משולש ושאר החלקים המוסתרים?

היית צובע בשחור וזהו .

אגב תביא תמונה של כל הרכב ,

שלום

אני מצרף קישור להליך שיפוץ הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=122866&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95

אגב לגבי הצביעה של המיכלולים למטה הגד כאשר אתה מיתקלח אתה גם מסבן את בית השחי או אם לא רואים לא צריך :lol:.

הקישור מראה את שיפוץ הרכב שלי אבל אני משפץ הרבה מכוניות וזה הסתנדרת שלי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...