Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי לעתיד מחפשת רכב

ורציתי לדעת את דעתכם לגבי רנו קליאו RT שנת 96 אוטומט 1.4.

בכל הנוגע לנוחות, צריכת דלק, בעיות מכניות כאלו ואחרות, כמה הילוכים יש לגיר הזה ועד כמה קמ"ש האוטו מגיע וכד'...

והאם יש רכבים עדיפים עד 11000 ש"ח?

תודה

פורסם

לא תמצא שום קליאו אוטומט שנת 96 ב-3000 ש"ח.

בעיות שוק? קנית בזול תמכור בזול. אין שום בעייה למכור שום מכונית אם המחיר נכון.

בעיות בגיר האוטומט יש לכל רכב שעבר 13 שנה של כביש וכמה עשרות אלפי קילומטרים.

פורסם

אנחנו לא מחפשים משהו ב3000 שח רק כדי שיסע זה ברור.

התקציב הוא עד 11 לכל הטוב שבא ליד. השאלה מה מומלץ?

ואם אנחנו נחליף מאוטומט לרגיל יהיה הבדל מהותי?

לצורך העניין האוטו הספציפי עבר 115 אלף ק"מ.

פורסם

ויפניות לא מתקלקלות? בטח שכן, וכאשר היפנית האמינה הזאת נכנסת למוסך אתה מתחיל לשלם על היפנית שלך "קצת" יותר מה אירופאיות.

אני לא חובב צרפתיות מתפרקות, אבל כאשר אין ברירה הכסף מדבר ולא הפוזה והסיפורים באינטרנט.

אני מחפש עכשיו רכב לאישתי עד 15K אוט' ואין מה לעשות, בסכומים האלה אתה מחפש את הרכב השמור ולא מי יצר אותו.

אשמח לשמוע קצת על הקליאו שנתונים 96-99 גם. :wink:

פורסם

היתה לי קלאו 98 עד אתמול הרכב הלך טוטאל לוס בגלל איזה שמוק.

אבל עד אתמול הרכב לא עשה לי שום בעיה, הפלסיטקה מאוד אמינה, המנוע גם כן סביר אבל קח בחשבון בעלייה כבה את המזגן.

• תוכן חדש...