Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול אופנועי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ה- 27/6 קיימנו את מה שהבטחנו והטיול הראשון מתוך סדרה של 3 טיולים יצא לדרך.

ראשית יש להודות למזג האויר - הוא היה לטובתנו, ליווה אותנו לכל אורך הטיול.

שנית , כבוד היה לי לארח בטיול את כל ידידי הרוכבים הוותקים בעלי אופנועי אספנות שנלוו למסע בעקבות לוחמי גבעתי במלחמת תש"ח (א.שטטלנדר, א.אושפיז, ב.דגן, י.סופר, י. בכר, מ.רפפורט, י. דותן, א. גידור, צ. שטטלנדר, מ. וולף, עופר, חורחה) ואת שני הג'יפים שפתחו וסגרו את השיירה זה של ד.סגל כמוביל וזה של א. תאומים כסוגר.

המסע עבר בשלום וכל האופנועים והרוכבים, כפי שיצאו תקינים ובריאים מתחנת הדלק הסיירים כך גם שבו הביתה וזה מאד' חשוב לציין במיוחד כשנוסעים למרחק של כ - 100 ק"מ באופנועי אספנות.

תחנתנו הראשונה הייתה בגשר "עד הלום" ליד אשדוד, תחילה מלאנו את עצמנו מהמטעמים שהנשים צרפו לנו ולאחר מכן ספגנו דעת מהסיפורים שהבאתי על הגשר והמקום מהמובאות של חט' "גבעתי" - הספר - עד הלום.

משם רכבנו בשיירה לגבעה 69 והמשכנו לנגבה - סיפורי המקומות במלחמת העצמאות והגבורה הנלוות לאתרים אלו - ניתנו שוב מאותו ספר, והתבוננות בעדויות שנותרו בשטח כעדות לימים עברו.

את המסע סיימנו במצודת יואב (עירק סויידאן), המקום נפתח במיוחד עבורינו והמדריך קיבל את פנינו בהתרגשות. הסרט שהוקרן לכבודנו, הסיור במוזיאון, במחסן הנשק ובחצר היו מאד מרגשים והיו חברים שהתקופה שבה ועלתה להם בזיכרון.

יש לציין ששני חברי המועדון, שגרים באזור הטיול, הפתעו אותנו והצטרפו אלינו עם מכוניות האספנות שלהם (צ. מרגלית וא. ואש) - כל הכבוד להם על היוזמה והביצוע.

ברצוני להודות לכל מי שסייע בידי לקיים את הטיול ובמיוחד ל - י.בכר ול - ב.דגן על הפעילות שמאחורי הקלעים, לדורון ולאריה על הליווי (עם רכבי תש"ח) ולוולף שליווה אותי עד הבית.

תמונות תועלנה מאוחר יותר לאחר המקלחת, הארוחה והמנוחה.

מצא משה

פורסם

היה טיול מרתק,והסברים מאלפים בכל נקודה שעצרנו.

תודה למשה מצא על האירגון .

נהינתי להצטרף עם רכב אספנות(תחליף אופנוע).

ובתקווה שזו הסנונית לבאות

אופנועים בעקבות לוחמים 001.jpg

אופנועים בעקבות לוחמים 002.jpg

אופנועים בעקבות לוחמים 003.jpg

אופנועים בעקבות לוחמים 004.jpg

אופנועים בעקבות לוחמים 005.jpg

אופנועים בעקבות לוחמים 006.jpg

צביקה מרגלית

פורסם

התמונות שאני הכניס לפורום הן תמונות מנק' ביקור בלבד - אין תמונות בשלב הרכיבה - לא הסתדר לי לצלם וגם לרכב על האופנוע בו זמנית (זה קשה לי בשלב זה של מיומנות רכיבה).התמונות המצ"ב הן מנק הכינוס.

טיול אופנועים 2 004.jpg

טיול אופנועים 2 006.jpg

טיול אופנועים 2 007.jpg

טיול אופנועים 2 009.jpg

טיול אופנועים 2 010.jpg

טיול אופנועים 2 012.jpg

טיול אופנועים 2 013.jpg

טיול אופנועים 2 011.jpg

מצא משה

• תוכן חדש...