Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מחשב לרכזת רשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום רכזת רשת של אדימקס (הקופסה לבנה זה הדגמים החדשים) עם 8 פורטים כשעל אף אחד מהם אין UPLINK.

לפורט הראשון חיברתי את המחשב שליד הרכזת, לפורט השמיני חיברתי את המודם שעובד כראוטר, ועל הפורט השני חיברתי את המחשב שבסלון.

המחשב שבסלון חובר בטעות עם כבל מוצלב והמודם והמחשב השני חוברו עם כבלים ישרים.

יתכן ואפשר לחבר את המחשב לרכזת עם כבל מוצלב וגם עם כבל ישר? ממה שידוע לי מוצלב צריך רק למודם במידה והוא לא מתחבר ל-UPLINK ופה לא משנה מה אני מחבר עם מה ולאן, הכל עובד.

יכול להיות שהחיבור מתאפשר אבל יש ירידת ביצועים או משהו כזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש מתגים שיודעים לזהות קבל מוצלב ו"לתקן" את זה. על מתג אמורה להיות לך אינדיקצייה עם לדים באיזו מהירות אתה מחובר, כנ"ל מחשב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה זאת אומרת לפי הלדים יש אינדיקציה למהירות?

הלדים רק מאשרים חיבור בין המתג למחשב ולא מעבר לזה.

אני אשמח גם למדריך לשיתוף רשת (קבצים ומדפסת) בין המחשבים דרך המתג. עד היום היה לי חיבור ICS ופה אני מניח המצב שונה מבחינת הגדרות. מחשב אחד עם XP PRO והשני עם ויסטה אולטימייט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בחלק מכרטיסי הרשת והרכזות יש ליד כל חיבור שני לדים - אחד שמראה על link פעיל והשני שנדלק אם מהירות החיבור היא 100 מגה לשנייה. זה לא קיים תמיד, בטח כשמדובר בציוד חדיש יחסית שעבורו 100 מגה זה פחות או יותר הסטנדרט.

מדריך ל"הקמת" רשת ביתית יש כאן: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בסטטוס של חיבור רשת בחלונות אפשר לראות מהירות חיבור. גם ברשותי יש מתג 8 פורטים של אדימקס, יש לו נורית ירוקה שאומרת שפורט מחובר ונורית כתומה שאומרת מהירות 100.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...