Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה| בנוגע לשברולט אלרו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי רוצה ליקנות אוטו, והוא נעול על שברולט אלרו, בקיצור הוא אמר לי לישאול כמה דברים...

כמה היא צורכת ליטר לקילומטר?

כמה היא צורכת ליטר לקילומטר בעיר?

האוטו הזה אמין? [מיבחינת איכות, המחיר הרגיל שלו מוצדק, חוזק מנוע, וכו'...]

אם חס וחסה נישבר משהו, אז החלקים שלו יקרים? [כאילו עם משהו נישבר, החלקים שלו יותר יקרים ממכוניות אחרות?]

הוא צורך הרבה דלק?

ואם יש לכם עוד פרטים על האוטו הזה אני ישמח, תנו גם המלצות....

בבקשה תנו לי את דעותכים על האוטו, אם יש לכם או אין או שמעתם אליו, אני צריך לדעת הכול עליו, שלא נעשה טעות

וניקנה אותו בימקום משהו יותר טוב....

[=

פורסם

אהלן, יש אלרו 2002 3400 סמ"ק כבר שנתיים ו3חודשים אצלנו.

סה"כ אנחנו דיי מרוצים מהאוטו, צריכת הדלק שלו לא כזאת מפחידה כמו שכולם אומרים, ( ואת תשאל כל מי שיש לו אלרו).

בעיר עם מזגן האוטו צורך לערך 1 ל - 8, ואילו מחוץ לעיר בנסיעה רצופה האוטו צורך 1 ל 11 ואפילו 12.

שסה"כ זה סביר למדי לאוטו עם נפח שכזה.

בעניין טיפולים, אנחנו מטפלים אצל בחור שעובד בUMI אבל יש מין מוסך בבית ששם אנחנו שמים אצלו את האוטו במחירים דיי זולים. מחירי הטיפולים לא הרתיעו אותנו כלל.

מה שכן האיכות החומרים מבפנים לא משהו, הדש בורד מתקמת מהשמש החזקה של הארץ ( תופעה ידועה של האלרו ), פלסטיקה עושה קצת רעשים אבל לא משהו נורא.

סה"כ אוטו נוח למדי, חזק , עם שלל פינוקים למחיר זול. (סאנרוף , חיישני אורות , כסא חשמלי , בקרת שיוט וכ'ו )

אם יש לך עוד שאלות , אשמח לענות לך.

עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...