Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בעליו של מאזדה FAMILIA NEO,ידנית, יבוא אישי.

במהלך ה 10 חודשים האחרונים , הרכב עבר פרוייקט שיפוץ מקיף הכולל מנוע (קאמשפטים חמים, יחסי דחיסה ועוד), גיר, שלדה, סלון הרכב(דלתות,גג,ריצפה..) , חשמל (התקנת חלונות חשמל ועוד אביזרים- הכל מקורי), צמיגים גאנטים, בודי קיט מקורי של מאזדה ועוד..

יש לציין כי הרכב הוא מקורי לחלוטין, על כל חלקיו (לקח לי הרבה זמן לאסוף הכל מחו"ל)

הגיע השלב של לגשת לשמאי רכב- להערכת שווי.

השמאי דורש תמונות של הרכב (אף על פי שהוא יראה את הרכב במו עינייו).

אז חשבתי לעצמי, אם כבר תמונות אז שהיו מקצועיות , וממה שראיתי בפורום יש צלמים מקצועיים ביותר.

אני לצערי לא צלם טוב, מה גם שאין לי מצלמה איכותית, וביני לבין עריכה בפוטושופ יש תהום.

מישהו מוכן לצלם לי את הרכב, מעיין בוק צילום קטן?

אגב זה המקום להודות ל:

בני.ל - תודה רבה על הטיפול המסור והמדהים במנוע,גיר וכו', על כך שזרמתי איתי בכל נושא שינוי אופי פעולת ראש המנוע והתזמון שלו.השרטוטים, הנתונים וכו'- (בזמן שכל מוסכניק אחר , טען שאני הוזה והמנוע בצורתו החדשה לא יניע כלל בעקבות השינוי.) אכן איש מקצוע מדהים אתה , וחבר טוב.

יוסי אלפיין - על העבודה הסופר מקצועית על ריפוד דלתות הרכב (בזמן שכל רפד אחר לא היה מוכן לגעת בדלתות), עד היום אני כל פעם נפעם מחדש על איכות העבודה.

לדויד - מ"קרינה" - על עבודת הריפוד המדהימה שביצעת ברכב, ידי זהב, אומן.

לאייל - מ"אייל ועובדיה" על עבודת צמות החשמל בדלתות, על כך שלא התפשרת והכל נשאר מקורי.

לעידו - מהנדס חשמל מהמעלה הראשונה (וחבר טוב) על כל נושא חיווט מחשב המנוע החדש מיפן והתאמתו לרכב.- זה היה קשה אני יודע.

לאחי הקטן (שמופיע בתמונה המצורפת) שבילה שעות איתי בניקוי תא המנוע והרכב,תפירת שטיח הרצפה מחדש, וליווה איתי צעד צעד את הפרוייקט. מתי שהוא הרכב יעבור אלייך. (הינה הבטחתי לך בכתב)

ולארוסתי - אישתי לעתיד, תודה על שסבלת את הפרוייקט עם חיוך , ושעודדת אותי כאשר דברים השתבשו. מהיום לא נוגע יותר / מתעסק עם הרכב :-).- אני מבטיח.

נכון שזה לא רכב חדש, ולא שיא המוטוריקה או אספנות - אבל מבחינתי הגשמתי חלום.

תודה

עמית.

neo.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אגב עוד שני תודות ששכחתי:

לשמעון מ"קאר קולור"- על הצביעה האיכותית.

ושליח יניב של דואר שליחים - על כך שהיית מצלצל אליי אישית כדי להודיע לי שיש לי חבילה אצלכם, ופגשת אותי גם אם זה היה באמצע הלילה.- עזרת מאוד.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

פרוייקט רציני לקחת על עצמך - כל הכבוד בחור.

כשיצלמו לך את הרכב תעלה את התמונות לפורום, מסקרן אותי לראות.

שיהיה בהצלחה חבר ותהנה מהבובה שבנית.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

עכשיו אחרי הפירוט הדברים הרבה יותר ברורים.

לצערי אני לא רואה איפה אני מוצא זמן לצילומים כאלה אבל כל הכבוד על הפרוייקט ועל הפירגון לבעלךי המקצוע שלקחו חלק בשיפוץ.

כשהבוק יושלם נשמח לראות לפחות תמונות נבחרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל הכבוד על הפרוייקט. הייתי מאוד שמח לראות עוד תמונות של האוטו. פעם ראשונה שומע על FAMILIA NEO.

עריכה:

לאחר חיפוש קצר באינטרנט עליתי על קישור הבא: http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_323

לפי מיטב הבנתי מדובר על סוג של מזדה לנטיס/323 קופה בסגנון F. האם שלך 3 דלתות?

%2795_Mazda_323_Hatch.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדגם שהצגת בתמונה הינו הדגם ששווק לצפון אמריקה, הטמבון הקידמי והאחורי הינם שונים מהרגיל (ולטעמי מכוערים ביותר) בעצם היותם בולטים מהרכב, ולא ממשיכים את קווי הרכב בצורה זורמת.

שים לב לתמונה שצירפתי בתחילת השרשור, הטמבון שונה לחלוטין.

כן הרכב שלי הינו בתצורה קופה . דהיינו 3 דלתות.

בקרוב אפרסם את כל התמונות מהפרוייקט , כולל את העבודה הנפלאה של בני.ל על המנוע. ועל השינויים שנעשו בראש המנוע, תזמון סשתומים שונה, וחם יותר... ועוד.

מישהו מוכן לפנות זמן לצלם כמה תמונות?? אני מחר מגיע ליד אליהו, אפשרי גם שם. (אף על פי שהייתי שמח לאיזו תמונה עם רקע יפה, נראה לי שבחור בשם אוראל צילם, או VOVA...)

• תוכן חדש...