Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמפינג בכנרת - המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אני וחברים שלי מתכננים לצאת לקמפינג לכנרת באמצע יולי ככה, איזה 10-15 אנשים.

על איזה חופים אתם ממליצים, ומה המחיר? אנחנו מגיעים בלי רכב.

כמובן שכמה שיותר זול - יותר טוב. אבל עדיין, שהמקום יהיה מטופח ולא יהיה מגעיל ומלא בערסים.

פורסם

לפי מה שזכור לי היה שרשור כזה לא מיזמן, דווקא הוא קיבל המלצות למקומות טובים, תעשה חיפוש תמצא את זה.

בכל מקרה פעם אחרונה שאני הייתי שם, נרדמתי לצלילי אום כולתום :twisted:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

יש לך כמה שהייתי ממליץ לך עליהם:

חוף גנים

החוף העירוני של טבריה נמצא המרחק הליכה קצר ממרכז העיר, ליד מלון הולידי אין. בחוף יש בריכה לפעוטות, והוא מתאים לקמפינג ומצויד בנקודות חשמל ומים.

טלפון: 04-6722278

חוף ברניקי

חוף ברניקי נמצא בכניסה הדרומית לעיר ומציע אפשרות להקמת אוהלים ולינת שטח.

חוף לבנון:

מתקנים ופעילויות:

חוף מוכרז כולל שירותי הצלה | שירותים ומלתחות | פעילות ימית | מזנון/מסעדה: קיים | ניתן לערוך אירועים | מותר להכניס בעלי חיים | אפשרות להקמת אוהלים - לינת שטח | נגישות לנכים | חודשי השנה: 4-11

טלפון ראשי: 04-6732044

חוף שלדג:

מתקנים ופעילויות:שירותים ומלתחות | פעילות ימית | חניה חינם | מזנון/מסעדה: קיים

טלפון ראשי: 04-6750640

בעיקרון זהו,אלו החופים שהכי מומלצים,עכשיו תברר איתם לגבי המחיר ותבחר מה שהכי מתאים לך.

והמים בכינרת,אהם.. לא יודע מה נקיים... אבל שיהיה לך בכיף תהנה לך.

פורסם
לפי מה שזכור לי היה שרשור כזה לא מיזמן, דווקא הוא קיבל המלצות למקומות טובים, תעשה חיפוש תמצא את זה.

בכל מקרה פעם אחרונה שאני הייתי שם, נרדמתי לצלילי אום כולתום :twisted:.

הנה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=264213&highlight=%D7%92%D7%A0%D7%99+%D7%97%D7%95%D7%92%D7%94

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

קצת בעייתי להתמקם כמו שצריך בלי רכב. חשוב שתבחרו חוף שיש בו כמה שיותר שירותים נילווים (כמו שירותים, מכולת וכו') ותדאגו להכל מכל מראש כי לצאת מהחוף לחנות הקרובה יהיה סיפור.

ההגעה לחופים הטובים גם קצת בעייתית. אם אני זוכר נכון אז בקיץ יש מוניות שירות שיוצאות מתחנה מרכזית לכיוון החופים שאהובים על הצעירים (כלומר בעלי ריכוז ערסים גבוה) אבל אני לא בטוח שזה רעיון חכם לבנות על מוניות שירות. יש גם אוטובוס שעושה את הסיבוב שלוש וחצי פעמים ביום.

מה שאני מנסה לרמוז לכם זה שעדיף שתשנוררו רכב משניים-שלושה הורים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...