Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על האוטו הזה חוץ מזה שהוא אוניייה?

מנוע אמין? יחס 1 לכמה קילומטר? אוטו חזק? בעיות נפוצות? והכי חשוב - בטיחות?

תודה רבה לעונים

פורסם

נגעת ברכב מאוד אהוב, תאמין לי שבנסיעות בין עירוניות הוא צורך 1:10 , בעיר הוא בולע דלק, בטיחות בשמים ואמינות שאין כמוה , אחלא רכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
נגעת ברכב מאוד אהוב, תאמין לי שבנסיעות בין עירוניות הוא צורך 1:10 , בעיר הוא בולע דלק, בטיחות בשמים ואמינות שאין כמוה , אחלא רכב.

מצויין.... אני דיי קרוב לקראת טסט ( מקווה שאני אעבור ) וחשבתי עליו כרכב... היה אותו פעם לאבא שלי ומאוד אהבתי אותו באמת התאהבתי באוטו הזה ( רק שהמודל היה שנת 97 ) רציתי לשמוע דעה נייטרלית לא מאבא שלי לדעת מה אומרים על האוטו.. אני רואה שהדעה עליו כמו שצריך וטוב שהתאהבתי באוטו הזה אני רואה, כמו שאני יודע יש לו בגאז' מפלצת ככה שיהיה מקום להכניס את המערכת המטורפת שאני הולך להביא אל האוטו.

אני מאוד מרוצה שמבחינת בטיחות הוא מאוד מוגן כי בטיחות באה לי לפני הכול... דלק וכסף זה כמו זבל... כל עוד אני אהנה מהאוטו... כפרה על הכסף...

תודה רבה על הדעה אני בראש שקט סגור על האוטו הזה כרכב.... ( ד"א ... אני מודע שזה אוטו מאוד ארוך ואני פשוט אוהב את זה.... לא כ"כ מתלהב מרכבים קטנים שבקושי יש מקום / רואים אותם )

פורסם

אוטו חמוד.

אני בספק שהוא עילוי בבטיחות, בכל זאת מדובר ברכב אמריקאי שנת 98'...

אשמח לראות תוצאות מבחני ריסוק שיוכיחו לי שאני טועה.

בכל מקרה, אני מניח שהמחיר שלו הוא אי שם בסביבות ה-20-10 אלף, ככה שהרבה מתחרות אין לו בכל מקרה.

• תוכן חדש...