Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בקשה/יעוץ אני מחפש די הרבה זמן רכב ספורט בין המחיר 20-25 אלף ש"ח

חשוב שיהיה רכב שיראה טוב ולא תיהיה לו בעיית אמינות גבוהה

האוטו יהיה הרבה בנסיעות בין עירוניות אז חשוב שבנסיעות ארוכות לא ישמעו אותו ויהיה נוח....

תודה מראש..

פורסם

רכבי ספורט לא ממש קימיים בתקציב הזה ממודל גבוה, אתה יכול לשקול אופציות כמו 205 gti קליאו rsi או פונטו gt, אף אחת מהם לא תהיה פרקטית וחיסכונית כמו הגירסאות הסטנדרטיות אבל מה שכן מהנות לנהיגה הם יהיו, הבעיה היא שבגלל המחירים הנמוכים שהם נסחרים בהם (10-15k) צעירים רבים נוטים לרכוש אותם כרכב "עד לגיוס" והם סובלים מהתעללות ברוב המקרים.

חפש אחת שמורה ובעודף שיישאר תיישר קו ותביא את הרכב למצב טוב, מבטיח לך שתהנה מהנסיעה בכל אחד מהרכבים שציינתי.

עריכה:

ראיתי שציינת שאתה לא רוצה שישמעו את הרכב, אז ככה דבר ראשון ברכב ספורט אתה אמור לרצות להנות מהקול שמשמיע המנוע (לא מכריח או משהו אבל רוב האנשים ככה), דבר שני אם אתה חושב שאתה תשמע את המנוע עקב התאמצות יתר בנסיעות הבין עירוניות שלך אז אני לא חושב שמנוע 1.9\1.8 שכל הנראה יהיה מצוייד במנוע טורבו שסוחב רכב בעל משקל כל כך קל ירגיש מאמץ, דבר שלישי ואחרון אם אתה קונה רכב שנמכר "עקב גיוס" אני חושב שהורדת הפילטר פתוח תפתור לך את הבעיה:-D.

פורסם

אם זה מה שאתה אומר אני יוותר על הספורט אבל אני משאיר אותם קריטריונים

נ.ב אם מישו רוצה להציע עוד מכוניות ספורט בקשר לבקשה שלי מבורך

פורסם

אתה לא חייב לוותר על ספורט, לא חסר 205 מושקעות שלא צריך להשקיע עליהם שקל אחרי הרכישה אבל הרכישה עצמה תעלה קצת יותר מהממוצע, רמז קטן: אני ממליץ לך לחפש ברחבי "פורום מכירה" כאן בפורום לגבי 205gti יש כאלו מושקעות מאוד, ועוד רמז קטן כל gti שתמצא ביד 2 שנמכרת ועל הממוצע של 10-15k והמוכר לא מתגמש ולא מוכר עקב גיוס ומתחייב בבדיקה שווה בדיקה.

ודבר אחרון אתה מודע לכך שיש עוד אופציות ספורטביות בתקציב, אבל מה שכולם בדר"כ במרכב 3 דלתות ובעלות מנוע גדול ולא ממש חסכוני בדלק, וגם לא בביטוח. אתה מוותר על פרקטיות וחיסכון.

רכב ספורטיבי יעלה לך יותר באחזקה שוטפת מאשר רכב סטנדרטי.

אתה עדי כדי כך אוהב לנהוג שתוותר על פרקטיות וחיסכון בעלויות דלק ותיקונים וגם על שנת המודל? או שאתה חושב שרכב סטנדרטי שמציע קצת מעל הממוצע יספק אותך?

פורסם

אתה עדי כדי כך אוהב לנהוג שתוותר על פרקטיות וחיסכון בעלויות דלק ותיקונים וגם על שנת המודל? או שאתה חושב שרכב סטנדרטי שמציע קצת מעל הממוצע יספק אותך?

אני אוהב מאוד לנהוג אבל אני חושב שרכב סטנדרטי ממציע מעל הממוצע יספק אותי אם יהיה לרכב בצועים טובים

פורסם

אם אתה באמת רוצה לדעת מה ההעדפות שלי אז מכל השירשורים שפתחתי הגעתי להחלטה סופית, והרכבים שאני מתלבט בינהם כרגע פחות או יותר בתקציב שלך הם המגאן קופה והקולט (פתחתי שירשור בנושא ואתה מוזמן להצטרף לשאול שם שאלות.

פורסם

הקורדובה רכב מעולה רק חבל שהsx לא נפוץ, ה306 מכונת נהיגה של ממש נהנתי מכל רגע, האיביזה גם אבל פחות בדגמים ה"חזקים" היא מצויידת ב1.6 100 כ"ס.

פורסם
רכבי ספורט לא ממש קימיים בתקציב הזה ממודל גבוה, אתה יכול לשקול אופציות כמו 205 gti קליאו rsi או פונטו gt, אף אחת מהם לא תהיה פרקטית וחיסכונית כמו הגירסאות הסטנדרטיות אבל מה שכן מהנות לנהיגה הם יהיו, הבעיה היא שבגלל המחירים הנמוכים שהם נסחרים בהם (10-15k) צעירים רבים נוטים לרכוש אותם כרכב "עד לגיוס" והם סובלים מהתעללות ברוב המקרים.

חפש אחת שמורה ובעודף שיישאר תיישר קו ותביא את הרכב למצב טוב, מבטיח לך שתהנה מהנסיעה בכל אחד מהרכבים שציינתי.

עריכה:

ראיתי שציינת שאתה לא רוצה שישמעו את הרכב, אז ככה דבר ראשון ברכב ספורט אתה אמור לרצות להנות מהקול שמשמיע המנוע (לא מכריח או משהו אבל רוב האנשים ככה), דבר שני אם אתה חושב שאתה תשמע את המנוע עקב התאמצות יתר בנסיעות הבין עירוניות שלך אז אני לא חושב שמנוע 1.9\1.8 שכל הנראה יהיה מצוייד במנוע טורבו שסוחב רכב בעל משקל כל כך קל ירגיש מאמץ, דבר שלישי ואחרון אם אתה קונה רכב שנמכר "עקב גיוס" אני חושב שהורדת הפילטר פתוח תפתור לך את הבעיה:-D.

איזה רכב ספורטיבי עם הנתונים המודגשים הוא יכול לקנות ב25K :roll:

המלצתי לבחור היא דווקא לעשות סדר עדיפויות.

אני בתקציב הזה הייתי הולך על וולוו S40 או רובר 600 טורבו.

כמו כן אפשרי למצוא קורדובה SX וחברותיה שגם יכולות להתאים לדרישות.

פורסם

אני בתקציב הזה הייתי הולך על וולוו S40 או רובר 600 טורבו.

כמו כן אפשרי למצוא קורדובה SX וחברותיה שגם יכולות להתאים לדרישות.

205 מוגדשת הוא ימצא בקלי קלות.

ורכב ספורט זה ממש לא ההגדרה של הs40 ממש הצעה מוזרה.

פורסם

גם הרובר 600 טורבו לא בדיוק ספורטיבית בלשון המעטה :roll:

בכל מקרה שים לב שפותח השירשור ציין בהודעה הראשונה שהוא רוצה אמינות ואת זה אני מבטיח לך שלא תמצא ב205 גודשת ב25K...

ושלא תבין לא נכון, אני לא טוען שהוולוו או הרובר יראו אמינות אבל לפחות יש להם ערך מוסך בדמות ייתרונות כאלו ואחרים.

• תוכן חדש...