Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

המערכת שלי כוללת HU קלריון 286

קומפוננט של ריינבואו 265 דלוקס

מגבר של הרץ EP4,4ערוצים

וסאב שלקחתי אתמול מחבר,אינפיניטי,אני לא זוכר את הדגם,הסאב בעל עוצמה של 300 RMS אם אני לא טועה.

לאחר התקנת הסאב והפעלתו,הוא פועל מצויין רק ששומעים את הסאב מנגן מוזיקה,נסיתי כל מני כיוונים במגבר ולא הצלחתי לפתור את הבעיה,הבעיה היא בהתקנה שלי?במגבר?בסאב?בכיוונים?

או שזה בכלל נורמלי שזה יהיה ככה?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

רוקדים :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבר נתנו לו תשובה התחלתית טובה - תשובה אחת מעליי.

מה כבר נשאר לי לעשות :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להיות מצחיק (וזה בדרך כלל עובד)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חחחח תודה רבה לכם.

סידרתי את הבעיה לפני שראיתי את התשובות שלכם כי חשבתי בהגיון ומצאתי את התשובה.

חח אז תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...