Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראיתי תאונה=למדו ועזרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כה אני יודע שהשעה כבר מאוחרת 2 בלילה,

אני בעל רשיון נהיגה כבר שנה וחצי ואני בן 18 וחצי,

מעולם לא חוותי כל סוג של תאונה .אבל היום בלילה ראיתי את הגהונום בעניים.

היום ישבתי בגן ציבורי יחד אם ידידה דיברנו, ופתאום אנחנו שומעים חריקות מטורפות ואחר כך בום מטורף,

מיד רצנו ופתאום אני רואה משהו שלא היבנתי ,אני רואה כיאלו שתי מנורות אחד מעל השניה,(הייתי בערך קילומטר משם)

מיד שמעתי צעקה"הצילו בבקשה הצילו עזרו לי בבקשה בבקשה הצילו"(ואני כותב לכם את זה אם הכי צמרמורת בעולם)

דפקתי ריצה של החיים ,ושאני הגעתי למקום

אני רואה אוטו הפוך על הצד כאשר יש נהג ונוסעת מקדימה שאכשהו יצאה מהחלון והאוטו פשוט עליה

הגיעו כמובן עוד אנשים ועזרו לנו להפוך את האוטו לא ידענו מה לעשות אם להוציא את האנשים באוטו או לא ,

אבל החלטנו להוציא אותם ישר שראינו שיש אש במנוע ובתור אחד שלא מבין כל כך במונועים אבל שרואה אש יודע שזה לא משחק

החלטנו להוציא אותם.

הנהג יצא ללא פגע בכלל אפילו לא שריטה.

והאישה שלידו הייתה כולה פצועה אם זעזוע מוח אבל היא תיהיה בסדר לפי דבר הרופאים.

פעם ראושנה ואני ממש מקווה שאחרונה שאני יראה תאונה מול העניים שלי אבל אני בא לעלות פה משהו להגיד משהו אישי.

הנהג ונהגת אותם לא הכרתי לא היו יותר מבני 22 , הנהג נתקע באוטו חונה הוא איבד שליטה בסיבוב,

הסיבוב הזה הוא תוך כדי עליה וכדי לאבד שליטה ולהתנגש באוטו צריך מהירות!!!!!

אני לא יודע אם הוא סתם רצה להרשים את הבחורה אבל תבינו מה יצא בסוף ועוד יצאנו בזול.

על הטיפת פוזה המפגרת הזאת הוא כמעט שילם בחיי חברה שלו ,

תעשו טובה לעצמכם ולנו סעו בטוח אל תעשו שטיות זה לא יוביל לשום מקום חוץ מלפגיעה באוטו אחר,

אני מאחל לכולם לילה טוב והמשך שבוע רגוע ,

אני מהיום למדתי הרבה, ואם זה יעשה משהו למשהו אחד מתוך כלל הפורום הזה מבחינתי לא סתם חפרתי פה וזה מקודש.

לילה טוב:)

פורסם

מסכים עם שניכם, חבל באמת שרוב ה"ילדים" היום (כולל גם חבר'ה בגילי, 22) לא לומדים עד שזה באמת על בשרם.

לילה טוב ושקט והחלמה מהירה לפצועים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם לי זה קרה, אומנם בלי פצועים אבל עם חבר מפגר שעישן בנהיגה ואני הייתי מאחוריו הוא זרק סיגריה והסיגרה עפה לו לתוך האוטו, הוא חיפש אותה ואז רואים 2 מכוניות עפות באוויר...

אני לא נכנסתי בו הוא העיף 2 מכוניות חונות, מרצדס מהישנות 220 אני חושב היא כבדה מאוד, ועוד אבא שלו הוסיף לה מלא חומר איטום כמו בטון כזה. טוטאלוס אימפרזה ומאזדה, המרצדס רק כנף קדמית ופנס.

לא היו נפגעים במזל.

פורסם

אני לא מאמין!

אני בדיוק חזרתי עכשיו, ובדיוק לפני הבית החלטתי שאני רוצה לעשות עוד סיבוב קצר, אז נסעתי, ובאחד העיקולים הגדולים במערב ראשון שמתי לב שכל הכביש מכוסה במים. זה עיקול ימינה שרוב האנשים לוקחים ב90 קמ"ש, חלק יותר. ובלילה באמת שקשה לשים לב למים עד שמאוחר מידי. למזלי שמתי לב, ובלמתי בזמן, למרות שהזנב ממש החליק, הבלימה הייתה מאוד חזקה, לא לקחתי סיכונים ופשוט כמעט עצרתי. המשכתי לנסוע כמה מטרים, תוך כדי שאני מסתכל במראה האחורית, ולהפתעתי זיהיתי פיאט פנדה עם זוג בפנים רק שהאישה נוהגת. אני מעריך את המהירות בכ70-90 קמ"ש. ברגע שהרכב בא במגע עם המים בתוך הסיבוב, הרכב מחליק ימינה עם הסיבוב, וכנראה הנהגת שברה לצד השני, כי מיד לאחר מכן הרכב תיקן ממש באלימות לצד השני, נכנס בשטח הפרדה מוגבה כזה עם הגלגל הקדמי השמאלי והתהפך ב360 מעלות, לתוך הנתיבים הנגדיים. אני עושה פרסה ונוסע במהירות תוך כדי שאני מחייג למד"א, ויוצא מהרכב בריצה ורואה את הזוג יוצא מהרכב ללא פגע, אפילו לא שריטה. כריות האויר לא נפתחו, אבל גלגל אחד פשוט התנתק מהאוטו, והגג עקום, ממש בצורה קלה, איפה שהרכב התהפך. זה קרה כל כך מהר שהייתי צריך להסביר להם שהם התהפכו. במזל של החיים לא קרה להם כלום - בשטח ההפרדה הזה יש כל כמה מטרים עץ\עמוד חשמל, הם עברו ביניהם, ובנוסף לא היה אף אחד בנתיב הנגדי.

אמרתי להם מזל טוב, לעצמי תודה על קורס נהיגה מתקדמת, ונסעתי לדרכי ברגע שהגיעה ניידת שיטור אזרחי.

במקרה שאתה מתאר לא היה למשתתפים כזה מזל... לפחות כולם בחיים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
אני בדיוק חזרתי עכשיו, ובדיוק לפני הבית החלטתי שאני רוצה לעשות עוד סיבוב קצר, אז נסעתי, ובאחד העיקולים הגדולים במערב ראשון שמתי לב שכל הכביש מכוסה במים.

אמרתי להם מזל טוב, לעצמי תודה על קורס נהיגה מתקדמת, ונסעתי לדרכי ברגע שהגיעה ניידת שיטור אזרחי.

טלפון לגורם המשקה (העירייה), מאוד חשוב!

אני גם הייתי מחפש אם אפשר לסגור את השיבר במקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
קודם כל - לפותח השרשור מגיע שאפו על העזרה שהגיש. לא כל אחד היה רץ להגיש עזרה, וזה מעשה של אזרחות טובה.

סעו בזהירות !

אני חושב שכל בן אדם שפוי בדעתו היה רץ ומגיש עזרה .

פורסם

MOSHO, על איזו פניה אתה מדבר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני לא מאמין!

אני בדיוק חזרתי עכשיו, ובדיוק לפני הבית החלטתי שאני רוצה לעשות עוד סיבוב קצר, אז נסעתי, ובאחד העיקולים הגדולים במערב ראשון שמתי לב שכל הכביש מכוסה במים. זה עיקול ימינה שרוב האנשים לוקחים ב90 קמ"ש, חלק יותר. ובלילה באמת שקשה לשים לב למים עד שמאוחר מידי. למזלי שמתי לב, ובלמתי בזמן, למרות שהזנב ממש החליק, הבלימה הייתה מאוד חזקה, לא לקחתי סיכונים ופשוט כמעט עצרתי. המשכתי לנסוע כמה מטרים, תוך כדי שאני מסתכל במראה האחורית, ולהפתעתי זיהיתי פיאט פנדה עם זוג בפנים רק שהאישה נוהגת. אני מעריך את המהירות בכ70-90 קמ"ש. ברגע שהרכב בא במגע עם המים בתוך הסיבוב, הרכב מחליק ימינה עם הסיבוב, וכנראה הנהגת שברה לצד השני, כי מיד לאחר מכן הרכב תיקן ממש באלימות לצד השני, נכנס בשטח הפרדה מוגבה כזה עם הגלגל הקדמי השמאלי והתהפך ב360 מעלות, לתוך הנתיבים הנגדיים. אני עושה פרסה ונוסע במהירות תוך כדי שאני מחייג למד"א, ויוצא מהרכב בריצה ורואה את הזוג יוצא מהרכב ללא פגע, אפילו לא שריטה. כריות האויר לא נפתחו, אבל גלגל אחד פשוט התנתק מהאוטו, והגג עקום, ממש בצורה קלה, איפה שהרכב התהפך. זה קרה כל כך מהר שהייתי צריך להסביר להם שהם התהפכו. במזל של החיים לא קרה להם כלום - בשטח ההפרדה הזה יש כל כמה מטרים עץ\עמוד חשמל, הם עברו ביניהם, ובנוסף לא היה אף אחד בנתיב הנגדי.

איפה זה קרה במערב ראשון?

אה, אני יודע איפה זה. זה הכביש שממנו נוסעים לסופרלנד ובצד השני מגיעים לכיכר רבין נכון?

פורסם

אין מה לעשות, בגיל הזה כולם חושבים שהם גיבורים. אפילו אני בתור אחד שנמנע בדר"כ לעשות שטויות ולהשתולל, רק אחרי שקרה לי משהו (לא קרה לי או לאוטו כלום) אבל זה לא העניין, אלוהים יודע מה היה קורה אם לא הייתי יוצא ממה שקרה לי בזמן. עד שלא לומדים לקח לא מבינים על מה כולם מדברים וכמה שזה פשוט לא שווה! את הדקה של הפוזה או מה שגורם לעשות שטויות.

פורסם

זה הכביש שנמצא בין הדיונות?! אם יש שם מים זה יכול להיגמר ממש לא טוב.

יש אנשים שנוסעים שם מעל 120. אתה מדבר על הכביש הזה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...