Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים שאלתי על מיניוואן קומפקטי אך מכיוון ואפשר לספור על יד אחת את המיניוואנים דיזל אוטו' שיש-וההצע הדל שלהם החלטתילפתוח בסריקות אחרי מועמדות ממשפחה אחרת אר עונות גם הן על הדרישות.

אוקטביה - עד כה שמעתי רק דברים טובים אבל בברור על הביטוח קיבלתי חום:shock: 9100 שח!!! (נהג צעיר)

וכן אין לי סדרי גודל לגבי עלות הטיפולים.

ג'טה - אחות תאומה אבל נחשבת יוקרטית יותר.(אשמח לקבל מידע על אמינות) כאן אין לי לא הצעת ביטוח ולא מושג קלוש לגבי עלות טיפולים (לא אכפת לי לבצע אותם אצל מוסכניק טוב ולא מורשה)

אם למישהו יש את הנתונים לגבי עלויות של ביטוחים+טיפולים+טסט לרכבים הנ"ל - אשמח מאוד לקבל.

רק להשוואה לגבי עלויות אחזקה- היום אני נוסע על קורולה ראנקס2006 שעושה אחד ל10. אנחנו נוסעים כמעט 27000 ק,מ בשנה ונראה לי כי כדאי

פורסם

האחזקה אמורה להיות דומה עד זהה (אולי עם עדיפות קלה לאוקטביה בשל זמינות גבוהה של פחים מפירוק), המנוע זהה וכך גם הגיר ועוד מיליון חלקים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תלוי לפי גיל הנהג ועבר ביטוחי

המחיר לא כ"כ יקר יש לאבא שלי אוקטביה 2008 ומשלם משהו באיזור הזה +- משום שזה אוטו מאוד מאוד גניב

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...