Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי חזר לא מזמן מרשת לי קופר (אם אני זוכר נכון) עם זוג קוביות שחורות ענקיות מפרווה (אחרי שאני הבאתי מספרד זוג קוביות בצבע כחול-כתום זוועתי כי זה הצבע הנורמלי היחיד שהיה).

אין להם את זה בכל הסניפים (לטענתם זה נחטף והם מקבלים מעט מאוד כל פעם) ולרוב נשארים רק הזוגות בצבע המכוער. המחיר שלהם גם ממש לא זול, משהו באיזור ה-150+ ש"ח.

הקוביות האלה זה פריט שמשלים לי מצויין את האוסף של פריטי ערסים נוסטלגיים משנות השמונים למנטה שלי. עוד באסוף יש לי גם ריפודי "טורבו" כמו שהיו בסובארו ליאנה של סבא שלי (רק שאצלי הם בצבע בורדו ואצלו הם היו בצבע בז') ומאוורר לדשבורד שהצלחתי המצוא בעזרתו האדיבה של גנאדי. אני רוצה לנצל את הבמה ולבקש את עזרתכם במציאה של אורגן אורות אוטנטי כמו שהיה נפוץ בסוף שנות השמונים.

אני רק אציין שאצלי הם תלויות על המראה רק כאשר הרכב בחניה, כאשר הרכב בתנועה הם יושבות בצד. אני לא יכול לנהוג כאשר משהו חוסם לי את שדה הראיה, אפילו פעם במיליון שנה כשאני משתמש ב-GPS אני שם אותו בין המושבים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני מחפש את זה כבר מלא זמן ואין לי מושג מאיפה אפשר להשיג...

שים לב לפרט מעניין,

אחרי שתתלה קוביות כאלו על הראי, אתה תתחיל לחפש תירוץ טוב ל- למה לא ראית את הילד שקפץ לך לכביש בשדה הראיה שמאחורי הקוביות, או את הרכב שהתפרץ לצומת ולא ראית בזמן.

הראי אינו מתלה לשום דבר !

לא קוביות, לא דיסקים, לא חמסות, לא עצי ריח, לא שרשראות, ואם לא חוטים של דיבורית-אוזניה.

כל דבר שתתלה על הראי דומה למישהו גבוה שישב לפניך בקולנוע ומסתיר לך חלק מהמסך. אתה תזוז ימינה וגם הוא יזוז לשם, אתה תזוז שמאלה וגם הוא יזוז. באיזשהו שלב תגלה שהפסדת חלקים מהסרט. תסיק את המסקנות לבד...

דני G.

פורסם
הקוביות האלה זה פריט שמשלים לי מצויין את האוסף של פריטי ערסים נוסטלגיים משנות השמונים למנטה שלי. GPS

מה שמזכיר לי שאתה צריך להוסיף לרשימה מדבקת JPS, מנורת STOP אחורית והמהדרין תולים גם נעל של תינוק על לשונית הגרירה האחורית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אחי חזר לא מזמן מרשת לי קופר (אם אני זוכר נכון) עם זוג קוביות שחורות ענקיות מפרווה (אחרי שאני הבאתי מספרד זוג קוביות בצבע כחול-כתום זוועתי כי זה הצבע הנורמלי היחיד שהיה).

אין להם את זה בכל הסניפים (לטענתם זה נחטף והם מקבלים מעט מאוד כל פעם) ולרוב נשארים רק הזוגות בצבע המכוער. המחיר שלהם גם ממש לא זול, משהו באיזור ה-150+ ש"ח.

הקוביות האלה זה פריט שמשלים לי מצויין את האוסף של פריטי ערסים נוסטלגיים משנות השמונים למנטה שלי. עוד באסוף יש לי גם ריפודי "טורבו" כמו שהיו בסובארו ליאנה של סבא שלי (רק שאצלי הם בצבע בורדו ואצלו הם היו בצבע בז') ומאוורר לדשבורד שהצלחתי המצוא בעזרתו האדיבה של גנאדי. אני רוצה לנצל את הבמה ולבקש את עזרתכם במציאה של אורגן אורות אוטנטי כמו שהיה נפוץ בסוף שנות השמונים.

אני רק אציין שאצלי הם תלויות על המראה רק כאשר הרכב בחניה, כאשר הרכב בתנועה הם יושבות בצד. אני לא יכול לנהוג כאשר משהו חוסם לי את שדה הראיה, אפילו פעם במיליון שנה כשאני משתמש ב-GPS אני שם אותו בין המושבים.

עזוב שטויות תדפן את הדלתות של רכבך בצבעי נמר קלאסיים.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

את הקוביות ניתן להזמין באיביי במחיר של סביב 15 דולר כולל משלוח.

שים לב שיש לזה גדלים והפרווה היא קצת יותר פרוותית ממה שניתן למצא בארץ. חלקם גם מגיעים עם אפשרות לתליה בואקום שכזה לשמשה חפש שם fuzzy dice

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שים לב לפרט מעניין,

אחרי שתתלה קוביות כאלו על הראי, אתה תתחיל לחפש תירוץ טוב ל- למה לא ראית את הילד שקפץ לך לכביש בשדה הראיה שמאחורי הקוביות, או את הרכב שהתפרץ לצומת ולא ראית בזמן.

הראי אינו מתלה לשום דבר !

לא קוביות, לא דיסקים, לא חמסות, לא עצי ריח, לא שרשראות, ואם לא חוטים של דיבורית-אוזניה.

כל דבר שתתלה על הראי דומה למישהו גבוה שישב לפניך בקולנוע ומסתיר לך חלק מהמסך. אתה תזוז ימינה וגם הוא יזוז לשם, אתה תזוז שמאלה וגם הוא יזוז. באיזשהו שלב תגלה שהפסדת חלקים מהסרט. תסיק את המסקנות לבד...

דני G.

כן, לא חשבתי על זה ככה..

סך הכל רציתי לשפר את האוירה באוטו שלי..

אם יש עוד הצעות חוץ מדברים לתלות על המראה אני אשמח לשמוע..

למשל הכלב שמתנדנד או שטיח לדאשבורד.. אשמח לדעת מאיפה אפשר להשיג אותם

• תוכן חדש...