Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגושים חצאיות ושמלות ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

alex

חחחחחחחחחחחחחחחחמודדדדדדדדדדדדדדדדדד אני לא יעשה את זה אבל נחמד לדעתי שאפשר לעשות את הרכב קצת יותר נורמלי !

alex

סבבה אני יצלם את הרכב באפשרות ה-1 שתהיה לי!

fixxxer

כן אני חושב שזה היה הצבע בעבר הרחוק... (מאוד רחוק... P=)

sandyl

למי אתה אמור את זה? לי ? כאילו לסובארו ? אז כן אני אשכנזי... (חצי פולני חצי רומני..) ואני לא מפחד... מה יעשו לי.. בדיקת רישיון....

RADI

תיקן לשאלה שלו (אני חושב..) הוא מדבר על 2 החלונות במושב האחורי... אם זה עובר טסט...

נ.ב

תודה. 8)

המשך יום נעים!

פורסם

מצטרף לשאלה,

אני רואה הרבה מכוניות חדשות שבאות עם חלונות שחורים אחוריים צדדיים מהחברה איך זה לא עובר טסט בדיוק?

מה אי אפשר לקלף את זה לפני טסט?

חייבים לשבור ת'חלון?

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
80 שח לחלון

כמעט כל מתקין עושה

אסור מקדימה או מאחור רק בצדדים

לא עובר טסט (ואז צריך לשבור)

אם אתה רוצה אני יודע שבשטיפת מכוניות בקניון איילון ליד המטווח

הם מתקינים.

30ש"ח עולה החומר. ולא רק מאחורה, לכל האוטו.

פורסם

הערכה שמוכרים ב 30 ש"ח אסור לשים בחלונות הקידמיים, לגבי האחוריים ניראה לי שגם לא, אבל לאחוריים פחות שמים לב.

בחלק מהרכבים החדשים יש חלונות מושחמים, ככה הם יוצאים מהמפעל. זה לא ניילון ב 30 ש"ח, זה השחמה שעושים בתנור, כמו משקפי שמש. ניתן לעשות השחמה כזאת בתנור אצל זגג. ההשחמה לא תהיה כהה כמו הניילון ב 30 ש"ח, אבל יותר יפה ותוכל לעבור איתה טסטים.

פורסם
הערכה שמוכרים ב 30 ש"ח אסור לשים בחלונות הקידמיים, לגבי האחוריים ניראה לי שגם לא, אבל לאחוריים פחות שמים לב.

בחלק מהרכבים החדשים יש חלונות מושחמים, ככה הם יוצאים מהמפעל. זה לא ניילון ב 30 ש"ח, זה השחמה שעושים בתנור, כמו משקפי שמש. ניתן לעשות השחמה כזאת בתנור אצל זגג. ההשחמה לא תהיה כהה כמו הניילון ב 30 ש"ח, אבל יותר יפה ותוכל לעבור איתה טסטים.

נכון מאוד וזה עולה בסביבות ה250ש"ח. עדיף כמובן, אבל זה לתמיד!

פורסם

תודה לכולם ! אבל יש לי שאלה ... אם אני עושה את ההשחמה שכן עוברת טסטים, באיזה חלונות מותר לעשות אותה ?

• תוכן חדש...